191

неотрален

преди 14 години

Аууу каква омраза има в вас мюсолманите.Вие сте страшна работа и сте способни да кажете на черното бяло.

190

Ти

преди 14 години

Долният коментар ми е отговор към 225.

189

Mango

преди 14 години

Много чудно, докога Европа ще бъде толерантна с тази ***, която се е настанила неканена.Плодят се, като свинките с първите си братовчедки,никакъв интерес да се интегрират в обществото.Мързел,липса на елементарна хигиена,наркотици,проституция,източване на социалните помощи(живуркат на нашия гръб).Все още белите хора, не са започнали да ги замерват с камъни и прашки,нито да им колят имамите,които открито призовават за джихад и набират доброволци за Ал Кайда.Господа ***,не злоупотребявайте с търпението на интилегентните бели хора.

188

Ти

преди 14 години

Какво му е нормалното бе?!Глупаво и безрасъдно е!

187

последни новини 2010

преди 14 години

Турция се нуждаела от Израел ! вие нормални ли сте да пишете такива измислици ?? Израел моли Турция за вода и петролни линии,моли Турция за територия за маневри и тренировки и после Турция била нуждаела.А що се отнася за безпилотните самолети по-добре Турция да не ги вземе защото и без това скоро няма да има резервни части за тях така като наближава края на Израел.

186

123

преди 14 години

И защо бе Хачо защо мразиш еврейте??? Моляте обоснови се, защото според мен специално Българите няма причина да мразиме еврейте.И започвам да си мисля ,че тези които пишат против еврейте не са Българи.

185

юдео-комунизъм

преди 14 години

Тука има мнооого глупави хора.Евреите също са ***.Това първо. Второ - правят човешки жертвоприношения. Това даже не е тайна.Трето - пият човешка кръв.Четвърто - за тях всеки неевреин е нещо по-лошо и от животно.Пето - за тях да се убие неевреин не само, че не е лошо но е желателно. И т.н. и т.н.Всеки, който пише добро за евреите първо да прошчете Талмуда. Или поне Шулан Арух.

184

Хачо

преди 14 години

Да не би да мислиш, че само евреите произвеждат оръжие? Много си зле, но няма да споря с тебе. Просто, когато му дойде времето, ако мога ще дам своя скромен дял евреите да изчезнат като рядък животински вид...

183

Ти

преди 14 години

Израел не е нищо повече от един опасен ***.Нека обезпаразитим света.

182

последни новини 2010

преди 14 години

Поживыом увидим ! само с това съм съгласен. Освен това не " Исус с майка еврейка" а Ицхак и двамата са синове на Яков който се казва Израел и от там тръгна името на Израилтяните,дори това трябва да те науча!! вземи малко старя завет и чети да се образоваш като ще дадеш такива примери

181

еми да

преди 14 години

Май ти си смешен, кой ще купава самолети от Израел аа, май турците , кой купува последните военни технологий от Израел аааа , май пак турците. Точно те са зависими от тях.

180

Хачо

преди 14 години

Хахаха! Турция се нуждаела от Израел! Благодаря за вица :)НИКОЙ не се нуждае от Израел. Такава държава нямаше преди 50 години! Евреите имат право на държава, но Палестинците имат не по- малко право и изобщо не е случаен фактът, че Исляма е най- бързоразвиващата се религия в СВЕТА! Аз съм християнин, мразя турците и поради лични семейни исторически причини, ама като чета простотиите на проционистки настроените тиквеници в сайта, май съм сбъркал!

179

Анонимен

преди 14 години

Леко бе, приятел ние сме българи и е нормално да подкрепяме израелците, ти ако имаш нещо срещу тях *** им го кажи.

178

bg

преди 14 години

много ясно че ще подкрепяме израелците , а не муслимите. Рано или късно точно Израел ще затрие половината от вас.

177

Анонимен

преди 14 години

Не е много сложно да решиш. Или си с мюсулманите или си с евреите. На където и да се обърнеш няма да сгрешиш. Исмаил е с майка арабка а Исус с майка еврейка. Въпреки желанието си за добра представа пред арабския свят Турция няма да скъса отношението с Израел защото не Израел се нуждае от Турция, а Турция се нуждае от Израел. Поживыом увидим !

176

Анонимен

преди 14 години

до написалия коментар 200:Много си пристрастен, братле. Целият свят разбра, че:1. Положението в Газа е катастрофално;2. Евреите са виновни за това;3. Корабите пренасят хуманитарни помощи, а не - оръжие. Но на евреите изобщо не им се ще да се признаят за виновни. Затова, след някоя и друга година просто ще изчезнат. Рано или късно, арабите ЩЕ ИМАТ ядрено оръжие. Тогава ще е без значение дали Аллах или Христос ти е бог. Тогава ще има значение КОЙ КАКВО Е ДРОБИЛ!

175

последни новини 2010

преди 14 години

Ционистите вече губят контрол и както обикновено като няма аргумент започват да лаят и да псуват ,нали ви казах че сте жалки!!

174

Анонимен

преди 14 години

Skrii se be karabino rqzana. Koqto naciq ma4ka arabskata i turskata pasmina,zaslujava uvajenie!!!!

173

последни новини 2010

преди 14 години

Не за това,а да ви покажа колко сте жалки с вашите господари от Телавив,защото нито аз нито докерския съюз на Швеция не сме екстремисти ,докато вие сте нацисти с тази луда безпочвена подкрепа на агресора.

172

Анонимен

преди 14 години

Ти си Шмарканоглу, затова се ровиш като луд...... за да ни убедиш в правотата на мюсолманските екстремисти.