12

Желев

преди 14 години

За 20 год.,господа другарите /накратко Господарите/след големия напредък на стандарта на живота ни съумяха да направят живота ни непоносим.И преди и сега получаваме за коричка хляб и пари за сметките,които отиват пак в техните каси.И жалкото е,че няма светлинка в тунела.

11

Анонимен

преди 14 години

65 % одобрение за Цветанов - Агент Гоце да каже нещо ? Нещо за полицейската държава ?

10

Анонимен

преди 14 години

Хмм, не бих казал, че е лъжа. Просто в такава държава живеем - сред пенсионери и нискообразовани хора.

9

Да,Но

преди 14 години

Не е ли време драскаците от ГЕРБ да огладнеят, или има още много за ядене и грабене в таз държава, та драскаците от ГЕРБ така са се наяли, че по цял ден пишат хвалебствия за дебелите милицайки, затлъстели от лежане и дебели заплати на гърба на народа

8

Манипулации

преди 14 години

Това са абсолютни глупости и нагли лъжи , какво става тука , Станишев 2 ли ? Това , че правят операции с гръмки имена всеки ден и че го хвалят по медиите , не означава , че са постигнали нещо , все още няма осъдени от големите престъпници или от тройната ламя , както беше обещано и освен предложения за увеличение на парното и подобни аз не виждам подобрение някакво ...само станаха с повече цветове сините зони , колкото до армия ... кой имат предвид бандата селски главорези в Ирак ? БА е история.

7

Анонимен

преди 14 години

Платените комсомолци , къде сте , бързо да пишете минуси и негативни коментари да обърнете настроянията , закъснявате нещо , нешастници

6

Анонимен

преди 14 години

Porednata platena lija na draska4ite ot GERB

5

SS

преди 14 години

Поредната статистика,доказваща че мнозинството от българите са ***,***,злобари и не виждат по-далече от носа си !!!

4

Анонимен

преди 14 години

Лъжи е защото на вас комунистите не ви отърва

3

Червената помия

преди 14 години

Любим мой стар виц-Седи си Иванчо в селската кръчма, пие си мастиката и чува селския глашатай да бие барабана от улица на улица и да чете обява:Попа жени и трите си дъщери, и трите млади, и трите хубави и работни, и трите девствени!Търси им годеници!!! Почесъл се Иванчо по врата и си казал тихо: Абе, аз на барабана ли да вярвам , или на оная си работа?

2

Анонимен

преди 14 години

absolyutni laji

1

Анонимен

преди 14 години

Румен Петков да коментира моля...