66

BG

преди 14 години

a taka, iz4esvai ot tuk, muhlio Rezervatov! napravo v BIAD i ne ni zanimavai pove4e!

65

Анонимен

преди 14 години

Ти до сега поне пред екрана сядал ли си да гледаш негови мачове, та говориш така? Помниш ли какво правеше в цСКА, Националния(когато имахме такъв преди 7-8 години), Байерн Л, Тотнъм и дори в Ман.Ю защото Аз като фен на Ман.Ю следя поне мачовете му и виждам макар да не вкарва толкова много голове е ключова фигура за отбора. Погледни колко асистенции има. Това го прави отборен играч, а не някой единак. Така че по-добре си плюй на *** и ходи се пързаляй някъде *** такъв

64

Добре дошли в Бг

преди 14 години

Типично! Да оплюем и осерем някой! Давай народе, плюй колкото можеш! Кой от драскачите тук е направил малко повече от него? Въпреки че съм левскар, му отдавам дължимото.

63

фен

преди 14 години

Може би сега ще се даде възможност на по-младите да се покажат.Например Мицански в Полша вкарва гол след гол. Бербатов от мързел по терена сам ще се контузи.

62

мисътр чеп

преди 14 години

мисле че негоното ново поприще ще бъде благотворителността, за футбол се видя че нестава

61

Говедарин

преди 14 години

За да е добър футболис требе пръво да е добър спортис и после да е мъж...А он е пухльо - нещо средно между *** и ***... Голем го вади ама мек...

60

Анонимен

преди 14 години

Турция празнува. *** варят курбани. Най-добрия Български футболист в момента ,напуска Българския национален. Няма по-голяма раздос за Турците.

59

Сатанаил

преди 14 години

..с което доказва за пореден път че е една лига, путяк, мамино синче,слабохарактерен,безотговорен,мързелив,лицемер,надувка и т.н.

58

Анонимен

преди 14 години

Еми пак много издържа. То всеки ден *** ,*** от яд ,че един футболист не са изкарали в цялата си история. Е сега поне Берба се отказва и БГ националния ще стигне най-голямото дъно. Радвайте се Турцииии Берба няма да си подобрява рекорда за най-много голове за националния на България. Може да мечтаете ,че след 200 години може да се роди турчин, който да стигне на Белба рекорда. Но до тогава Българчетата ще са го подобрили отдавна.

57

Анонимен

преди 14 години

Ти си голям балък бе! *** семкаджия и определено 1000 пъти по-голям *** от колкото оприличаваш за такъв Бербатов

56

D&G/Данчо и Герг

преди 14 години

Да Митетето наистина е една голяма фешън икона хахахахха

55

................

преди 14 години

злобчовците, усмерете се малко. вместо бербо трябваше да си иде хасквоския ***, но той е достатъчно нагъл и *** за да вземе такова мъжко решение. аре са се радвайте и треперете за мача с лихтенщайн

54

селянина

преди 14 години

Бербатов,не ти прави чест.показваш безсилие.Нямаш духа на победителите.Ще те запомнят като най скьпия,не като най-добрияИ не забравяй от кьде си трьгнал,защото пак тука ще се завьрнеш..

53

123

преди 14 години

много важно............ Набеден за футбулист. То май и на вън не му върви много много...

52

Моника & Кати

преди 14 години

Митку е фьешън икона също като Бекъм.

51

!

преди 14 години

сУПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРСЕГА НЯМА ДА РАЗЧИТАТ НА ТОЗИ *** И ПОНЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО В НАЦИОНАЛНИЯ, ТОЯ БЕЗ ТОВА ЗА НИЩО НЕ СТАВАШЕ, ИНАЧЕ ИГРАТА БЕШЕ СЪСРЕДОТОЧЕНА САМО ВЪРХУ НЕГО, НАЛИ ТРЯБВА ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ, ДА ВИДИМ СЕГА ВЪРХО КОГО ЩЕ БЪДЕ СЪСРЕДОТОЧЕНА ИГРАВА - ВЪРХУ ВСИЧКИ СПОРД МЕН И АКО ИМА ОТБОРНА ИГРА ЩЕ СМЕ ПО ДОБРИ.ТОЯ Е НА ОБЛАЦИТЕ БЕЗ ТОВА, НЯМА МЯСТО НА ТЕРЕНА *** :) МУАХАХХАХА

50

Диего Марадона

преди 14 години

да няма да не е голям футболист, симпатичен ми е единствено защото се занимава с благотворителност

49

Анонимен

преди 14 години

да бе - гледа да се оттърве от отговорност

48

Liophy

преди 14 години

Ако това стане, ще е трагедия за българския футбол и дори за нацията. Защото това ще е триумф на хейтърите, победа на омразата над любовта.

47

характер баце трябва

преди 14 години

добро е момчето, но никога няма да бъде Голям футболис, защото няма харектер