1459

Икономист

преди 14 години

и я губи, на освен Версай да е имало процеси.После за теб вероятновсичко от 1917 г. до падането на Берлинската стена в Русия и всичко от 44 г. до 89 г. в България е чисто престъпление, ама "ВСИЧКО"!.Итрябва да бъде осъдено.Но за много хора не е така.Няма еднозначни отговори на нитао един въпрос. Винаги има обаче.Например:Сега е ден?Да ама после идва нощ!

1458

Икономист

преди 14 години

Чакай.Не така обидено.Първо не разбрах последното ти изречение.Аз на никой главата не съм рязал.Второ: Извращенията на комунистическата идеология и нейните престъпни следствия ,са не по-малко гнусни от тези на фашизма.Трето осъждането на комунизма и неговите действия също подлежи на диференциация.Някой да съди Хитлер за подема на немската икономика след 33 г.,или за аутобаните.Съдят се действия предизвикани от идеологиите, а не самите действия.И през Първата световна Германия пова войната.

1457

SAPATA

преди 14 години

не се заяждай. Говоря ти съвсем човешки.Ако си отрязал главата на някой, заради геноцид и лагери, а ти самият си го правил, не е справедливо, нали?

1456

Икономист

преди 14 години

Много силен - пусти комунизъм.Това със съда над него като делата над мутрите.Ни доказателства, ни прокурори като хората, съдиите подкупни,законодателството пречи,подсъдимите до един болни или умрели, а комунизма мръсен раздава на ляво и дясно рушвети.Ей го на Костов: Кво му беше -Парламент, Президент,Прокурор,Върховен съд,Полиция- ама на!И царчето и то.Хем е репресирано и свалено от власт от комунистите.Ама той и сестичката-имотите та имотите.Кви комунисти те гонят.Ето Бойко давай съд.А и той ??

1455

SAPATA

преди 14 години

Хай, Икономисте! Драго ми е да те прочета. Присмехулника май още е на агнешки помени.:-))) Знаеш ли, странно е за мене, когато една частна фирма / както е прието в Русията, частна, чушки/,се явява оръжие в международната политика.Ти знаеш ли дали акциите на Газпром са на борсата?Не съм се интересувал.

1454

Икономист

преди 14 години

Гутен морген SAPATA.Не съм писал предаване за победата на СССР, а въобще за победата над фашезма.Що не пуснат за редник Райън,или "Рим открит град".А за Янукович, въобще и не почвай.Икономическите интереси преди всичко.Нещо да кажеш за това, че Полша и Прибалтика като се издървиха на Русия за газопроводите с такси и други простотии, къде е газопровода.Консорциум с Германия и Дания и по дъното на морето.А поляци и прибалтийци сега ни такси ни дявал а това в онова, но им е в рая душата.

1453

SAPATA

преди 14 години

за 1559 Тук съм. Ама, какво да отговоря. Прекаленото русофилство е ... :-))) Чакай де, Гергьов ден е. Ще се нагледаш на такива предавания.Да изядем агнетата, да поотслабнем и на фашизма ще му дойде ред.:-))) Номерът е,кога ще му дойде ред на осъждането на комунизма.Божееее, руското протеже Янукович, опроверга съществуването на глада в Украйна.Странно.

1452

Икономист

преди 14 години

Да не сте се чупили в някоя друга тема, да се дърляте без мен? Я ми обяснете този феномен.Днес разглеждах програмите на телевизиите за неделя.НИТО ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗЗ ПОСВЕТЕНО НА 65 ТА ГОДИШНИНА ОТ ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА.Това ако не е гумичка с която се трие история - здраве му кажи!

1451

Икономист

преди 14 години

Въртолет от кораба направил "облет" и бил обстрелян от пиратите.Два чада след това е проведена атака на кораба.По "НТВ МИР" показаха.Не всички пирати са задържани, тези които не са задържани са жертви.В моменто другите са арестувани на кораба и предполагам, че им промиват задните проходи с ножарникарските маркучи.Още мислят дали да ги предадат или да ги карат в Русия и да ги съдят за пиратство.Други жертви няма."Красная армия всех сильней, к тому же красная сжимает властно......".

1450

Икономист

преди 14 години

Здравейте присмехулник и SAPATA.Мерси за напомнянето за празника на овчаря и пастира.Позравих няколко овчаря.Голям смях падна.Но днес умрях откеф от новината за руския танкер "Московскии университет" пленен от сомалийските пирати.Вчера те го нападнали и превзели.И какво мислите.Екипажа се заключил в машинното и подал сигнал комуто трябва. След 8 часа приближил "Большой противолодочной охотник "Маршал Шапошников".

1449

ALLIGATOR

преди 14 години

а що се отнася до пазника днес , извини ме но тачна тези които унищожиха армията и продадоха задниците си на запада , и точно тези западни сили се радват каква прекрасна армия имаме , това е кощунство с българина и цялата държава , шайката политици да са повечи от войската ни , позор , същите западняци разграбили България и продължаващи да смучат и послидните ни пари , ПОЗОР

1448

ALLIGATOR

преди 14 години

за Жуков няма ккаво да се спори , невероятни качества като стратег и като човек , на Съветската армия и е бил нужен точно такъв тип личност и тя може само да се радва че го е имала , всяка спечелено операция е била с негово участие и планиране , просто е безмислено да се спори за това

1447

SAPATA

преди 14 години

Честит празник!Да не пропусна да те жегна. До преди време беше празник на овчаря и пастира!:-))) Наздраве! От стари кози, ярета сме!:-))

1446

SAPATA

преди 14 години

Жуков.... много спорове около него.

1445

SAPATA

преди 14 години

1548 Не ззнам. Летец е бил и .. абе, генерал лети рядко. Ще питам.За мен е бил винаги г-н Атанасов.

1444

SAPATA

преди 14 години

1547 по два пъти и двете. За този живот ми стига.:-))))

1443

Икономист

преди 14 години

Честит празник!На храбростта, агнетата с дроб сърма,на ветераните, на остатъците от БА /където и да се намират, SAPATA помниш ли съветските окупационни войски по света и главно в Афганистан,изпълняващи интернационалния си дълг?/Честит празник и на именниците ,ако сте такива или на тези около вас.Днес си вдигам чуковете и отивам на едно агънце при приятел /Пенсиониран полковних от авиацията, летял е на СУ - прехващачи /, така ,че до по късно.Наздраве!

1442

ALLIGATOR

преди 14 години

американците никога нищо няма и не могат да направят , те не могат да разберат самите себе си камо ли някой друг , извини ме но по-голям от ЖУКОВ като тактик няма , неците също имат голями фигури но Хитлер ги унищожава просто , а историята на Жуков не започва от ВОВ

1441

присмехулник

преди 14 години

1516Може би искаш да кажеш за Пловдив ген Анастасов, ако е летец. Поне в наборите на баща ми в София има Атанасов зам командващ ПВО и ВВС преди това нач щаб на ВВС. Може да е носил сини пагони без да е летял.

1440

присмехулник

преди 14 години

1515Не можеш да ме мориш с музика.Претръпнал съм. Ходих блидо две години с една дибютантка от трупата на Малий. Ревнувах и все се въртях около нея. Хованщина съм я глел няколко пъти. Вагнере далеч по труден, но се научип да дремвамна дори на него. А ако знаеш какви съвременни дивотии съм гледал. Заводски и колхозни либрета:((( Бедна ти е фантазията приятел. Но любовта е велико нещо....Стоя като Гюро и това е..:)))