90

преди 14 години

Всеки да се оправя както може.Няма държава, всичко е насочено към печалба, а хората с възможности са си решили проблемите и техните отрочета са в елитни уч. заведения или в чужбина.За талантливите деца, които нямат родители с възможности и хъс, би се погрижила само много сериозна държава, с ясна национална стратегия и приоритети.Сега много такива деца просто ще се похабят в условията на обща посредственост и безхаберие.

89

Анонимен

преди 14 години

Така е! Падна нивото и на учителите, но цялата нация изпростя. Родителите са простаци, които предават манталитета и на децата си. Те отиват в училището и се държат като недосегаеми, нямат уважение нито от институцията нито от учителя, защото и баща им не ги е научил на това. Мутренска държава, А какво искаш, в университетите най-лесно се влиза педагогика- това на твоят коментар! Съжалявам, че децата ми не учиха по комунизма!

88

ииииииии

преди 14 години

"Затова от образователното министерство обявиха имейл, на който всички могат да изпращат мнения и препоръки за това кое и как трябва да се подобри в българското училище"-а дали ще вземат под внимание всички изпратени писма!?Малко вероятно !?

87

Макаренко

преди 14 години

Едно време като не си си написал домашното или ако направиш нещо, учителката ти извърташе един шамар зад врата! След това вика и родителите ти и незнаеш от кое да се страхуваш повече, дали защото и баща ти ще ти извърти един, защото не се учиш или от даскалката! А сега, как изведнъж се случи, всички деца са най-хрисимите, ако някой дори ги обиди учител и родителите веднага пристигат с бТВ, а той момчето се държало като пълен *** и на учителя му писнало да го търпи! Всички идва от семейството!

86

roki

преди 14 години

i za kvo da u4at ,zakvo da se ma4at ,kva faida,ako znae6 sabirane ,izvajdane ...ima6 6ofiorska knijka,malko ezik i kopiutar si OK.vasto pokulenie kato sa u4i ko naprai NI6TO,dokarahta stranada do prose6ka toqka

85

sda

преди 14 години

Те момчетата над 7клас не ходят на училище да учат а да *** някоя съученичка

84

Анонимен

преди 14 години

Не видях никъде в този проект държавната политика в областта на образованието. Делегираните бюджети, преминаването в по-горен клас /до четвърти/ независимо от незнанието, липсата на санкции за родители и ученици при нарушаване на правилата ... ще мултиплицират това, което и сега си имаме - ученицита от т.н. елитни училища ще напуснат България, останалите ( незави- симо с диплома или без ) ще бъдат в голямата си част неграмотни цинични егоисти.

83

boza

преди 14 години

zadulzhitelno vuvezhdane na nov predmet---Chalgologia,ama oste v preduchilistna vuzrast .

82

brigante

преди 14 години

че то като цяло учителите са от вековете назад във времето:)четейки книги написани от разни умове, няма как да са от бъдещето:)))))))))ученика(бъдещето) се учи от учителя(миналото)

81

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Сега като им премахнат История,Алгебра,Геометрия,физика...и още нещо ... не стига че са тьпички,ами ше затьпеят още повече... 21 ВЕк ... да ама не :D

80

Анонимен

преди 14 години

шамар и всички медии цъфват при него, уволняват го, а изродчето малко, се прави на невинно, а родителите му веднага започват да плючт образователната система! Истинските учители се спасиха от тази простотия! Родителите си мислят, че децата им са най-умните, най-добрите, но не е така! Повечете са други хора извън къщи! В училище и на улицата са под всякакво ниво! Пият, пушат, а училището го приемат като едно нищо! Помислете за това родители! Иначе идеите за образованието не са лоши!

79

h2o

преди 14 години

GOLA VODA,ei tva stana ot nas za 20godini demagogiq....

78

ataka

преди 14 години

поздравявам министъра и неговите марионетки с едно парче на CAUMOFLAGE- The Greatmanbdment.Много актуален текст , над който трябва да се замисли и той и всички в тая безумна институция МОН....( разбира се, ако разбира английски език...)

77

Анонимен

преди 14 години

Хайде, хайде!! Децата ни!! Ако някой родител види детета му как се държи в клас и трябва да го пребие! Пълни изверги! Изгониха от училищата добрите учители, защото те не могат да търпят това унижение! Да ги псуват, обиждат и системата да не ги защитата с нищо. Не могат да гонят ученик, не могат да го наказват, не могат с пръст да го пипнат, а само да го заведат при директора. Някое малко идиотче прави учителите на луди и се качва на главите им и когато някой учител не издържи и му удари един

76

!?!?!

преди 14 години

Ученико, на българска азбука в училище не те ли учат?Между другото, никой и ред не написа никъде, че ДНЕС Е ГОДИШНИНА ОТ АПРИЛСКОТО БЪСТАНИЕ!Май уроците на Рада Госпожина /дано помните коя е/ са били по-стойностни от тез нс днешните, вчеращните, сигурно и на утрешните учители. Боже, пази България!

75

ии

преди 14 години

ами бате така е в югозападния и в нбу! не е нужно да отговаряш

74

valeri

преди 14 години

Министър Игнатов няма понятие от това какво става в училищата, защото едва ли е прекрачвал скоро в някое училище. А как ли образованието да е наред като скоро не е имало министър с педагогическо образование. Зарадвахме се на Фандъкова, но взеха, че я направиха кмет (област, която едва ли е силната и страна)

73

do biv6a

преди 14 години

ti prosta li si ma ? kogato u4itelite se nau4at da ne se darjat nadmenno da razberat 4e sa prosto hora i ni6to pove4e .. i mogat da ocenqvat wseki po edin i sy6ti na4in togava nqma da ima pri4ina "tate da kazva kwo 6te naprawi" komplexirana patka !

72

Анонимен

преди 14 години

бразованието е под всякаква критика, и средното и вишето, преди 3 часа се върнах от изпит по икономика (няма да кажа в кой ВУЗ), думите на да скала преди изпита бяха:"който няма това ръководство не може да вземе изпита, половината въпроси и задачи са от него.То струва 10 лв"и на много места е така, изкарах 5 без да съм барал нищо

71

михова

преди 14 години

Често учениците знаят повече от учителите тъй като последните не желаят да се развиват.Заплатите им не са толкова малки. Ако смятат че е така да си търсят друга работа.