32

Анонимен

преди 14 години

33-и повремето на сухия режим ги говореха тия и знаеш ли какъв е бил извода след това ,че ако са били продължили още малко и там мафията е щяла да си има държава...

31

Анонимен

преди 14 години

Само не разбрах защо статията е написана в стил "горките дребни нарушители". Без да съм преглеждал коментарите предполагам, че има достатъчно "само с кокошкари се занимават, а едрите риби... ". Ако проверките стреснат продавачите, те ще спрат да купуват без бандерол. А кой ще внася контрабандно, ако няма на кого да ги продаде? Но по-лесно е да се плюе, а не да се предложи друго решение на проблема!

30

Анонимен

преди 14 години

Ако почна да разправям кво как го правят в столипиново цяла нощт ще ме четете , но ще ви кажа друго полицията знае абсолютно всичко то и няма някаква конспирация , но факта е ,че тия си продават и това е -- повече не смея да расъждавам.

29

Смях до 25

преди 14 години

И преди имаше подобни акции но никой не ги тиражираше !!!!!На полицията работата им е да арестуват бандитите а не да участват във реалити шоу а Тиквата и Багера я превънаха във точно такова шоу.Никъде по света няма да стане новина че задържали бакалин със 2000 кутии цигари. Голям удар на полицията трябва направо да ги повишат във чин ;)А *** от Столипиново който продават мастърбоксове покрай пътя никой не ги закача не е ли страно.

28

Анонимен

преди 14 години

аз не копувам цигари с бандерол заради Дянков понеже е много отворен една стотинка няма да видиш от мен Дянковв

27

Венци

преди 14 години

Маргините никога не са били в затвора, това е пълен блъф за масите. Познавам ги лично и през вечер сме заедно.

26

Анонимен

преди 14 години

Аз винаги съм си мислил ,че правят глобите такива ,че да давам рушвета без да мрънкам ,а ида съм доволен ,защото човек все някъде ще сбърка и тогава или даваи и се радваи или се направи на мъж *** си плати непосилната глоба и си яж цървулите кат си много честен -- е те така ни възпитават па и се чудят на висок глас защо аджиба имало курупция..

25

Анонимен

преди 14 години

ще внасяме цигари до дупка за бедния българин

24

Пушач

преди 14 години

25защото нямаше такъв интерес към контрабандата от страна на хората. А според теб защо се вдигна толкова акциза, дали не е именно да се търси контрабандата?

23

Анонимен

преди 14 години

Днес.бг, много тъпо заглавие!! Типично в стил вашата тънка антиправителствена политика на омаловажаване на всички дейстия на МВР. И да, дребни са. Защо преди нямаше ударени, дори и дребни такива търговци??Журналистиката е да се съобщават безпристрастно новините, а не да се правят евтини и пристрастни заглавия и коментари, които да влияят на четящия! Направете едно безпристрастно проучване на четящите сайта ви и отказалите се от него. Ще ви е полезно, най-вече за причините за това!

22

Смях

преди 14 години

Някой те поизлъга за Маргините !!!!Първо не са на топло.Второ контролират каналите за дрога.Трето приятелчета със Бойко.Четвърто никой няма намерение да ги проверява и натиска.

21

Анонимен

преди 14 години

Ами като взимаш максимум 500 лв заплата и като махнеш разхода дето ходиш до работата по едно кафе и две банички и ти останат 200-300 лева и като имаш семеиство от скъпите цигари ли ще си купиш ,има и друго при тия глоби които са малки но според ,,швеицарските,, стандарти какво ще предпочетеш да дадеш 30 лв под масата или ненормалната глоба която е по джоба само на скучаеш милионер -- аз съм се хванал за главата от тая дивотия..

20

анонимен

преди 14 години

Евала на 21

19

Чалгария

преди 14 години

Ами Боко Тиквата, след като бутна в затвора, основните си конкуренти при нелегалния внос на цигари - братчетата Маргини, сега може да си разиграва коня както си иска, още повече че лумпенизираният народ го облече и в държавна власт

18

Да

преди 14 години

Димки и пушилки до спукване. Ама това не пълни корема на гладния народ.

17

Анонимен

преди 14 години

Естествено ,че не знае , ни за цигари ни за наркотици ни за мафиоти ни за сводници .

16

Смях

преди 14 години

Явно полицията натиска само тези който не си плащат или са извън схемата !!!!От както започнаха тези показни акции колко наркопласъора има заловени ?????А кой държи дрогата почти всеки знае, трибуквена групировка единствената оцеляла. До къде стигнаха със разследването за разстрела на Боби Цанков ???Има и още въпросителни за последните 9 месеца и отговор няма да има.

15

марко тотев

преди 14 години

НЕКА ПРАВИТЕЛСТВОТО в частност Б.Б+Ц.Ц+ДЯНКОВ се замислят - ЗАЩО ВДИГНАХА ТОЛКОВА МНОГО АКЦИЗА НА ЦИГАРИТЕ.......Българина ПУШИ ОТ НАПРЕЖЕНИЕ - не за удоволствие.........С АКЦИЗ ХАЗНА НЕ СЕ ПЪЛНИ.............дано Б.Б+Ц.Ц+д... го разберат.........АМА МАЙ-МАЙ ЦЕЛТА Е ДА СЕ "ПРЕНАСОЧАТ" КАНАЛИТЕ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА..........

14

Генчо

преди 14 години

Начи, доколкото разбирам логиката на мнозинството полицията трябва да гони само престъпниците които не ви кефят, а другите бандити да ги оставят :)

13

Смях

преди 14 години

Според мен умишлено се вдигна акциза някой ще се нагуши здраво от цигарите без бандерол ???? Във този ред на мисли ми идва идеята че от цялото движение печели този който контролира каналите.