297

Кръвта

преди 14 години

Да, разбирам всичко това. Аз също съм за това, животните да се приберат в приюти, да се приспят ако трябва. Но познавам човешката и българската природа, и виждам, че ако събера бездомните животни от един район, хората, незнайно защо, няма да извадят поука, а следващия месец ще изхвърлят ново куче. Не сме заедно, пък живеем накуп, затова ни е некомфортно! Ако аз видя дете да бие животно и се намеся, баща му, като е ***, ще реши, че ако видя животно да вреди на детето му, няма да се намеся.

296

до ВВ

преди 14 години

ВВ, аз съм доста не тесногръд, а номера на обувките ми е 47-ми. Само глей мене да не срещнеш, че не знам как би се почуствал. Мразя *** и всички дето ги щадят

295

jenifer

преди 14 години

Защо винаги щом стане въпрос за животни се започва, ама за хората това, за хората онова?Това са 2 съвсем различни теми, няма значение коя за кой е по-важна.Насилието си е насилие.И си трябват закони.Предложението за 10 хиляди глоба и 3 години затвор за насилие и убийства на животни е много добро, време е да станем истинска европейска държава.

294

вв

преди 14 години

И въпреки всичко най-после ще има европейски а не китайски закон за защита на животните!

293

Малко

преди 14 години

Защо толкова малко?

292

d

преди 14 години

s kakvo tozi komentar e po-smislen ot moq, ta da ne e cenzuriran, a moq da e???? administratora qvno ima nqkakuv problem s men, a??? a ti priqtelju qvno ne6to ti ima v glavata, koeto ne trqbva de e tam! i pod tova ne viziram mozuk:)))) aide sas zdrave i dano zlobi4kata ne ti go susipe:))))

291

Менката

преди 14 години

Точно такива дребни човечета, които не зачитат хората, а се застъпват повече за псетата, объркват съжителството с кученцата. Не натрапвате ли псетата в живота ни с арогантното си дъжание, като не им чистите говната и ги разхождате пуснати без намордник? Нахапани деца, оплашени старци... това как да ще се промени, като се готвят закони само в едната насока. Относно избиването на зъбите.. ами да се срещнем в зала за едно комите, а?

290

Менката

преди 14 години

Ако си чел внимателно трябва да си разбрал, че не подкрепям насилието над четириногите, но не мога да се свивам, защото уличните *** трябва да живеят мноооого по-добре от мен. Как ще накараш всички "кучкари" да си сложат намордници на псетата и как ще ги накарш да си чистят фекалиите от детските площадки, където разхождат псетата!? Лаят от съседското псе не може да се спре. Къде са моите права в случая?

289

вв

преди 14 години

Толкова сте злобни спрямо животните,понеже са беззащитни,че създавате в мен агресия,аз който се разстройвам от сцени на жестокост.Дотам я създавате,че ако пипна някое тесногръдо драскащо получовече ще му избия всички зъби.***...ви *** злобарска!

288

Менката

преди 14 години

Наменкай го на майка си, та брат ти може да е по-стока от теб. :)

287

Анонимен

преди 14 години

Защо освен форумноживящи, не съм чула човек да говори против животните и да иска да ги убива, освен пъпчасали неуспели комплексари? Които имат проблеми с общуването. Шматки, това няма да ви помогне в живота, само ще задълбочи комплексите ви... Господ да ви е на помощ.

286

вв

преди 14 години

Менка да ти го наменкам *** нещастен

285

Анонимен

преди 14 години

Аз имам и деца, и животни, как ще решиш кого обичам повече? И да, аз съм взела кучета от приют. Не съм осиновявала човек досега. Предполагам, че и ти не си?

284

Кръвта

преди 14 години

Всъщност наблюдавайки хората, ще стигнеш до извода, че въпреки интелекта, се водят силно от инстинкта си. Какви права повече от човешките - правото да не е измъчвано ли? А за самозатриването... ми не знам, огледай се сам и виж дали хората няма да се самозатрият. Самозатрием, и аз съм човек:-) Просто човешката жестокот ме дразни.

283

Менката

преди 14 години

Всички болни мозъци, които не се радват на деца, а гледат *** - прородозащитници, ако осиновят по едно бездомно псе ще ни лишат от проблемното ни съжителство с четириногите. Защо не ги приберете във вас, а решавате да натикате хората в миша дупка заради тези ***!?! Нещо май не ви е на ред в главата, а?

282

Менката

преди 14 години

Ами върха на пирамидата определя правилата. Животните са водени от инстинкт, а ние разсъждаваме. Никой лъв не се оставил гладен, защото ще изчезнат антилопите гну. Такъв е живота. Въпреки, че разсъждаваме ние не можем да избягаме от първичните си инстинкти на хищници и да се самозатрием. Никога няма да се дадат повече права на едно псе от човешките. Това не значи, че подкрепям садистичното избиване на ***, но не подкрепям и ограничаване на човешките права за сметка на ***!

281

Анонимен

преди 14 години

Моля, някой да помести качествена рецепта за тровене на ***!Как се приготвя, с каква отрова - някой беше споменал антифриз.Как точно става, че искам да пробвам!!!

280

Кръвта

преди 14 години

Не бе, аз разбирам, че хората се почувстваха онеправдани, че изведнъж толкова внимание за животни. Пък Иванчо си казва, че ако го утрепят утре, за него няма да има толкова шум. Завидяхте ли на тия измъчени животни? Има едно чувство - емпатия - способността да се поставиш на мястото на другия, колкото повече хора го имат това в себе си, толкова по-малко престъпления ще има.

279

Менката

преди 14 години

Не ми говри глупости ве! Всички бездомни *** ли са пуснати от хора!? Онези са бездомни и се плодят, а проблема е че няма кой да ги ефтаназира и да им разрежда популацията, която пречи и ни разваля съжителството.

278

d

преди 14 години

i kak po-to4no vi naru6ih pravilata na saita? ne sam kazala ni6to necenzurirano, komentiram vav vrazka sas statiqta! na bazata na kakvi kriterii triete??? za6to ne ni prosvetlite vsi4ki tuk???