135

Анонимен

преди 14 години

Доста злобничко........драги/драга,може би ще ти хареса повече в България да не се раждат деца?Кои сте вие дето Ви носим нереални Удостоверения?Ти от твоят джоб ли плащаш милионите на майките тарикатки...Колко мъка има на този свят....и колко много злоба

134

настояща майка

преди 14 години

Намерили от кого да спестят нестигащите в бюджета пари! Голяма грешка правите. От всичките ви грешки!Искате пак да намалите срока на платено майчинство, проверявате бременните за "по-високите осигуровки", ПРАВИТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО БЪЛГАРКИТЕ ДА НЕ РАЖДАТ!

133

Бургас

преди 14 години

колкото повече данъци плащаш в тази държава повече те тъпчат

132

Burgas

преди 14 години

на *** дават по 168 лв за самотна майка и по 60 лв на дете за детски когато майките са уж"самотни" а спят с бащите на децата си в едно легло. И какво *** с 3 деца получава 168 +3по 60=180, общо 348лв месечно и никои не ги поглежда а майките които получават мизерните 240 лв.................тях кучета ги яли.....тук е ЦИНГАНОРИЯ не България

131

Анонимен

преди 14 години

TAKA TRQBVA DA NE SE PRAVQT NA TARIKATI DECATA NA QSLI TE BEZ RABOTA I PO CQL DEN VISQT POD PROZORCITE NA DETSKOTO ZAVEDENIE I IZVIVAT NERVITE NA PERSONALA I DECATA IM *** I LAJCI KATO TQH SAMITE POSLE OBVINQVAME DECATA SI TAKA E ZA SAJALENIE

130

настояща майка

преди 14 години

Госпожо пенсионерке, вие при какви условия сте си отгледали децата? По Татово време живота сте си живяли с осигурена работа, осигурени и спокойни болнични и майчински, с безплатни ясли и градини. Или сте стара мома, че плюете по сегашните майки? Ако бяхте млада сега, със сигурност нямаше да се осмелите да родите и ОТГЛЕДАТЕ дете!

129

Спиро

преди 14 години

Слънце недей да се пениш, че не е добре за детенцето. Това , което се направили жените е документна измама с цел облага. Не знам за Канада , но ако го направих във Великобритания не само че ще върнеш парите, а и за определен период от време ще бъдеш лишена от правото на социални помощи. В по- тежките случай се предвижда затвор. А за тукашния социализъм (Англ.) низовите организации по места в нашенско, могат само да си мечтаят. Това, че са майки ме им дава право да крадат!

128

Д;;СП;

преди 14 години

Браво на майките - тарикатки;ха сега с лихвите да ги върнете.За сега няма да говорим за нереялните Удостоверение за доход които ни носите...........

127

настояща майка

преди 14 години

Не ви е срам! Оставете майките на мира! Вие не виждате по-далече от носа си с желанието си на всяка цена да отчетете дейност! Как ще решите демографския проблем? Като създадете още по-неблагоприятни условия за жените, които се осмеляват (!) да раждат деца и ДА ГИ ОТГЛЕЖДАТ. Вече не се търпят простотиите на сегашното правителство. Гласувах и пак ще гласувам, все повече се убеждавам, че ще има предсрочни избори.

126

Напстер

преди 14 години

Да ги върнат с 15% месечна лихва, за да се научат да не крадат повече.

125

пенсионер

преди 14 години

Най-важните са първите години за детето. Някои майки дават децата си на детски яски, не ходят на работа и по цял ден висят по кафенетата. Просто не им се занимава с малчуганите. Нагледала съм се на млади майки с цигари и бири по пейките около блоковете. Има кошчета, но фасовете, люспите от семки, отпадъците от сокчета, сладоледи и др. са по земята. Какъв пример дават на дечицата?

124

СВЯТ

преди 14 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ МЕЖДУ ТЕЗИ 72 ЖЕНИ НЯМА ***

123

Деян

преди 14 години

И с теб не съм съгласен. Това, че държавата прилага първо закона за защита на малцинствата (***), вместо да прилага другите закони и после него, значи ли, че аз трябва да страдам. Ако имам 2 деца, трябва ли да треперя третият пт да не са близнаци? Не естествено. По хубаво нещо от бебешки смях и плач в 3 през нощта няма. Колкото ти се спи, толкова си по-щастлив, че ти е пълна къщата.

122

настояща майка

преди 14 години

ПОЗОР! 2008 - 2009 са били годините с най-висока раждаемост след 90-те години. Защото тогава са били по-добри условията за раждане на деца! Убедена съм, че в сегашните политикоикономически условия тази статистика няма да се повтори. Наиситна, май вече ще си раждаме децата някъде извън България.

121

Анонимен

преди 14 години

я да направя и аз един коментар : една циглачка с 5 *** и вс. с телк взема по 154 лв. за всяко после и по 35 за всяко после помощи като самотни майки защото всите са разведени после за ланския сняг ....!!!сега да смятаме 5*154=770,5*35=175 ....само до тук 945лв. 'аде стига сте се знимавали с глупости помислете как да се радваме само на три деца в къщи , ама за всички в тая дуржава вс. над три да е за сметка на правещите ги

120

Деян

преди 14 години

Да ти е живо и здраво детето като се роди, ама опитай в Канада да направиш подобен тарикатлък с майчинството. Знам, че ще ми кажеш, че там държавата се грижи за него едва ли не докато навърши пълнолетие, ама аз няма да ти повярвам.Щом те е срам, че си българка, значи те е срам от теб самата. Да си жива и здрава и да родиш здраво дете.

119

Гал Аноним

преди 14 години

Я, с този език първо си помисли добре, преди да решиш да ставаш майка...

118

Деян

преди 14 години

И ти не си много права бабе. Тези майки също се правят на хайдуци. Мериш с два аршина, точно както управниците го правят, а искаш справедливост. Как да стане, като според теб, неправомерното присвояване на майчинство не е престъпление, а присвояването на милиони е? И двете са неприятни за всеки един от нас. Дали ще ни ощети с 240 лева, дали с 240М няма значение. Остава неприятния вкус, че някой тарикатее на наш гръб.

117

Бъдеща майка

преди 14 години

*** МРЪСНИ СТЕ ВИЕ УПРАВНИЦИТЕ НА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА. Е няма да си родя тука детето. Ще го направя канадче защото ме е срам, че съм българка. как можеш да накараш майка да връща 2000 лв. бе Бат Бойко ***? Накарай Станишев, дето окраде България с Цанков камък. Не можеш нали? *** *** сте вие, ама и ние сме си ***...УЖАС!

116

Деян

преди 14 години

Не си много права. Няма значение дали си ощетил държавата със стотинки или с милио. И двете са еднакво наказуеми. Просто санкцията трябва да им е различна за 1М 15г. без право на обжалване за 2000лв. 6.м. Другата разлика е, че като се крадат милиони, политически е по-трудно да се докаже кражбата, защото: 'Гарван, гарвана око не вади'. Защо все още има хора, които не разбират, че като се правят на 'тарикати на дребно', го отнасяме всички и става по-зле за всички? Много тъпо племе сме.