19

от сливен

преди 14 години

Лечето от където да го бутнат ще се пукне!!! прокуратурата с затворени очи да го проверява ще го осъдят на 15-20г., а по комунистическия НПК е за смърт!!!

18

всезнайко

преди 14 години

Какъв гениален футболист е Лечков. Кой го знае по света. Лечков искал Бойко да го раследва.Не знаел за какво го раследват.Като е невменяем или се прави на такъв няма да разбере за какво го разследват.Простака - наглец не знае,че Бойко не разследва.Трябва да се обърне към разследващите органи и прокуратурата за да го раследват.И без негово искане това ще стане. Не може постоянно да се краде в тази държава.

17

Лили

преди 14 години

Ивчо, ти от къде знаеш?? Може да има , но от другите. Сливенски ***.

16

Странджата

преди 14 години

Лечков е продукт на комунизма,за това е такова и повенението му.

15

varg1

преди 14 години

Лечков нямаш въшки

14

Vik

преди 14 години

До 13 Ей, не забравяй че става въпрос за Бойко- той всичко може, ако трява ще сложи наметалото и ще литна дирактно до кабинета на Лечков...............

13

JJ

преди 14 години

Този ритнитопко как ще вика Бойко, като не може да се стигне с кола до общината! И за хеликоптер няма място! Може би го вика на стадиона?

12

ПРАСЕТО

преди 14 години

Да беше казал "Ела да ти забия един ШАМАР" :) Лечков и тебе та пуснаха по пързалката

11

вили

преди 14 години

Лечков е свързан с контрабанда на наркотици. В това е проблема, но нали знаете няма мафиот осъден за друго престъпление освен за укриване на доходи. В другото си изпичат работата професионално. Много известни спортисти не само у нас, но и по света са си чиста проба престъпници. Вижте Борислав Михайлов. Бандит от световна класа.

10

Vik

преди 14 години

ЦИРК!!! И какво излезе- правят проверка на Лечков- Да ама друг път- май сомо съобщават по медиите, че правят /или ще правят/.?!? И какво се слечи- неподчинение на КАТ, слухове за злоупотреби и др.- и всичко това само по медиите. Абе Г-да управляващи- ако не знаете в тази страна има зокони и те важат за всични без значение дали си Бойко, Данчо, Алексей, Цветан и т.н. Но по действията ви разбирам, че пред закона НЕ СМЕ ВСИЧКИ РАВНИ................

9

мухотрепач

преди 14 години

А бе клечков за тая работа си има прокурори и следователи,нема бойко да се занимава със всеки крадец и измамник я,че то ще му свърши мандата инак.......

8

Гошо Тъпото

преди 14 години

Лечков е най-добрият кмет,сред .....футболистите и най-добрият футболист,сред .....кметовете.Ще дойде Бойко да те .....провери;има ти пълно доверие иняма нужда с теб да се.....занимава - Сливен форевър!

7

Ники

преди 14 години

Злобата е лош съветник и продукт на егологичното замърсяване.

6

Анонимен

преди 14 години

От седем години още от времето на Костов :)))) Браво Лечков, ти роди бисер, достоен за залтния ***. А като ти знам далаверите с нетърпение очаквам да те пратят да търкаш наровете. Поне си имаш регионален затвор. Не е зле да помислиш докато можеш за един основен ремонт там :)

5

ЗЛОБЕН

преди 14 години

ЛЕЧКОВ, АКО БЕШЕ ПИЧ ЩЕШЕ ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА ЗА СЛУЧЯ С ПОЛИЦИЯТА,НО НАЛИ ЖИВЕЕШ В *** ДЪРЖАВА, КМЕТ СИ НА НАЙ *** ГРАД,СИГУРНО И ТИ ИМАШ ОТ ТЯХНАТА КРЪВ , И ТИ СИ КАТО ТЯХ. ЗА ВАС ПРАВИЛА НЯМА.

4

до 3

преди 14 години

Ама е вярно !

3

Анонимен

преди 14 години

Много глупаво заключение

2

А така !

преди 14 години

Ако е истина това, че атаката срещу Лечков започва преди 7 години и е продължила по времето на Иван Костов, Симеон и Тройната коалиция , а сега по времето на ГЕРБ е пак същото ... Какво излиза ??? Костов, Симеон, Тройната коалиция и ГЕРБ са едно и също !!!

1

Anonimen

преди 14 години

Tozi pak veche mesec ne moje da proumee za kakvo go razsledvat,vsqkash nqma za kakvo.Spri se be chovek ne pitai te nakraq v sada sami shte ti kajat.