472

Анонимен

преди 14 години

Koko ти под думата природозащитник какво разбираш? Така "върейки по улиците" що не се замислиш малко!

471

jiko

преди 14 години

obzalagam se che tez deto besiat kucheta po mostovite obichat da sluchat chalga i da gledat slavi ;)

470

...............

преди 14 години

еми ако с това въпросът щеше да се реши ок, но няма защото хората ще захвърлят ножи и затова трябват закони,а не да убиваме,после пак и пак,защото сме ***. А дори и да стане ще последват лошите котки, после плъховете,защото няма кой да ги папка, после и гълъбите примерно и ще унищожим всичко. Еми такъв е живота.

469

коко

преди 14 години

Обичам животните, обичам и кучетата, но бездомните кучета трябва да се умъртвят, за да се реши ведъж за винаги този проблем. Не може, върейки по улиците да те хапят кучета или да се отклоняваш от пътя си със стотици метри, за да заобиколиш глутница. Не мога и да разбера всичките тези прородозащитници, които ги защитават, а вечер на трапезата си хапват свинска пържолка, от прасе убито по "хуманен" начин от селския "колач" или по стандарт на ЕС с ток!!!

468

.................

преди 14 години

Emi pone kolkoto razbrah 4oveka si e pomislil 4e se e naranila dokato se e razhojdala. Edva li na nqkoi moje da muhrumne 4e nqkoi i reje kraka , a za tova za6to ne e v dvora,emi nz, no te dosta ku4eta v provinciqta sa vzeti za da pazqt nivite i nikoi ne e o4akval takova ne6to spored men.

467

Daniela

преди 14 години

Прочетох произведението от Вазов- разплаках се. Колко е прав..нека повече родители го осъзнаят!

466

Анонимен

преди 14 години

А относно 'Случаят Мима':направи ми впечатление, че първо стопанина й е забелязал,че й го няма част от задния крак... Защо не е взел мерки да предпази кучето още тогава? Защо не е помолил някой да се грижи за животното докато той отсъства? Защо не го е държал в двора си,след като е 'домашно' куче, а е позволил то да излиза безстопанствено навън? Основната вина за мен е в стопанина на Мима... Той е бил човека, който е можел да я предпази.Какво, да не ви скандализирах нещо?!

465

..........

преди 14 години

Za da pomognesh zavisi ponqkoga spored men e mnogo trudno i nz dali bih uspqla, prosto e trudno da go prieme6 i posle da ne sunuva6 ko6mari osobeno ako e ne6to mnogo lo6o i stra6no, a za vtoroto emi trqbva da si igrod, ne jivotno a ***, nz ne go razbiram!

464

Daniela

преди 14 години

Някаква друга Даниела се появи тук, която явно не разбира какво всъщност е да обичаш нещо или някой. Или обичаш или не. Не е любов това изказвайки се с такива епитети- драгливо псе! Наистина се изместихме от темата- не може никой и по никакъв повод да наранява НЕВИННО животно. След като погленеш снимката по-горе- има ли човек който да не го свие сърцето? Явно да, колко злоба има в душите на някои хора..каква грешка, че са ги създали изобщо!

463

следящ случаят

преди 14 години

Сега едните от пишещите тука се надъхват срещу ВСИЧКИ кучета, а другата част от пишещите се опитват да помогнат на животни в беда.Задавали ли сте си въпроса: Що за човек трябва да си за да помогнеш на животно в беда? (умишлено не конкретизирах за куче или котка- говоря по принцип)...И що за човек трябва да си за да разхвърляш отрова по парковете, да стреляш по кучета и котки,да залагаш капани и да насъскваш ТВОЕТО куче по ***, ей така просто за забавление...

462

...........

преди 14 години

Imam ogromnoto jelanie na te vodq na kaijka, ama ako izbqga6 dano tezi kato teb ne te namerqt :) aaaa i nqma da ti 4istq moje6 i sama !!!

461

Нина

преди 14 години

Нещо не си разбрала. Кучето, на което са му отрязали краката, е домашно! И това, че мястото им не е там, не е тяхна вина! А на хората - които ги изхвърлят некастрирани и на общината, която хвърля маса пари за приюти, а няма едно прибрано животно!

460

jasemi

преди 14 години

ДО 470: Ако обичаш кучетата,не правиш разлика между бездомни и домашни просто си ги обичаш! По твоята логика трябва да мразим всички бездомни хора и клошари,защото виждаш ли ние сме по-добри от тях!

459

Анонимен

преди 14 години

... за да не си отгледате ***.

458

Анонимен

преди 14 години

Абе миналия път 800 коментара, този път 500, и досега никой не си призна, че неговото дете прави такива неща?! А мисля, че най-ожесточените коментиращи тип "кучетата ни изядоха децата" всъщност реагират много остро, защото знаят, че са създали деца, способни на нещата в репортажите. Родители!!! Възпитавайте децата си да бъдат ХОРА. Прочетете на Иван Вазо - ''Пребитото псе'' и ще се убедите, че злобата, жестокостта се ражда именно в децата... докато са малки, преборете това в тях с обич...

457

WASILISQNISEVROPA

преди 14 години

VAV VSQKA KLASNA STAQ...DA SE IZPISCHE CITATAT....KOITO NE OBICHA JIVOTNITE..NE MOJE DA OBICHA I HORATA....

456

Daniela

преди 14 години

i az obi4am ku4etata no tezi koito se vodqt na kaishka 4istqt im se *** sled tqh a ne tezi koito hodqt po ulicata bezstopanstveno kakvo da mu obi4am na tova draglivo pse i kakto vijdate nasilieto ne e kum domashnite ku4eta koito si gi gledate po kushtite a po bezdomnite AMAN OT PRIRODOZASHTITNICI kakvi prirodozashtitnici ste be razbiram da xodite da zashtitavate jivotnite v gorata a vie ste trugnali da zashtitavate uli4nite pumqri prosto na tezi jivotni mqstoto im ne e tam

455

Нина

преди 14 години

Много изместихте темата. В статията не става дума за кучета, нападнали възрастен или дете. Не става дума дори за агресивни кучета. Става дума за малки кученца и за домашно куче. Едните са се опитали да ги убият, а на домашното куче са му отрязали краката. С какво са заслужили такава жестокост? Дори да не обича човек животните, това не е оправдание да обесиш куче или да му отрежеш краката.Агресивните кучета си намират майстора, а тези бебоци какво смятате, че са направили, че да заслужат това?

454

jasemi

преди 14 години

До 462: Виж тези,които обичаме кучета,не сме синоним на откачалки!Не можеш да даваш такива определения за хора,които не познаваш! Разбирам,че има хора които не обичат кучета,но аз не казвам,че са откачалки или ненормални.Пак ти казвам любовта към хората няма нищо общо с любовта към кучетата,това са две различни неща!

453

.................

преди 14 години

Добре тези хора не са виновни, но ние всички носим тази отговорност, нали??? Или понеже не съм бил аз, те кучетата сами се набиха ! Аз пет пъти казах че тези кучета трябва да се приспиват,но нека се опитаме да не ги правим такива. И какво искаш да кажеш че се раждат лоши ли, еми не го вярвам. Ето едно клипче което намерих и понеже не съм от хората които гледат 10 кучета или нещо подобно,като имам място за гледане на куче ще го взема по този начин,няма значение дали е породисто или не, поне замен