14

На дали

преди 14 години

А бре,луди ли сте да викате Сюлейман Бойко -пезевенк,а?Ич акъл ли нямате?Вай завалиите,чок резил!Ай сиктир серсемлък!Ай сиктир Баш акаллии! А бакълъм ал палто и гит!ДОКАТ НЕ СИ БИТ!!! Там в Анадола ви е мястото.!ОСТАВЕТЕ НИ ДА ДИШАМЕ !!!МАХНЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ;БСП;СДС;НДСВ;ГЕРБЕРИ ,ИЗСЪХНАЛИ!;ПЗС;ВМРО-ТА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***,НАЧЕЛО С 'АТАКА'.ВЪН ,ВАЩА КОЖА!!!!

13

ръца-пръца

преди 14 години

*** и гнусната пасмина от комунистически ***, която се е събрала тука :)) Абе, льольовци, ами когато Р.Овч. и Р. Петков си подадоха оставките за доказани злоупотреби, падна ли БеСеПето и ДеПеСето бе, шматки? :))) Ха-ха-ха, приискало им се на крадците, пак да са на масата, и то толкоз скоро. Ррррррррр...сус бре, изчакайте си реда. Има време до края на мандата, споко, телета :))))

12

777

преди 14 години

ако на всички тук ви е просто фикс идея да не вярвате в нищозначи спрете да сикате да ви оправлява тоя и оняа отидете в джунглата

11

sonyhd

преди 14 години

Абе чугунена главо, пиши на кирилица първо ... а за мнението ти ... дори и съжаление не намирам за теб!

10

Изправен с юмрук

преди 14 години

Щом е сбъркало момчето да си понесе отговорноста, ако не е - остава и работи, но с ... половин заплата, а може и без портфейл!

9

Анонимен

преди 14 години

ei nekadarnici stavaitre i si zaminavaite!

8

1

преди 14 години

когато не оставяш нищо в бюджета и когато продаваш на поразия и когато даже живееш над бюджета като Гърцитенормално да има парижалко за хора като теб

7

На дали

преди 14 години

Айдеееееееееееее,Герба тръгна по пързалкатаааааааааааааа .Изпя ви се песента братлета!!! Импичмънт искате,а?Е ся'ще видите ,кон боб яде ли!

6

конфликт на интереси

преди 14 години

е, може Нанев да не се е облажил много, но подчинените му със сигурност. особено една шефка на дирекция в МЗ, която малко преди това и заедно с мъжа си е работила точно в Рош, както и една друга госпожа -началник, дето от години е в МЗ и кара все по-лъскави коли със "скромната" си чиновническа заплата.

5

чакам обезщетение

преди 14 години

защо закрихте министерството на из.ситуации...........и най кадърните спасители оставихте на улицата.Най сърцатите мъжкари..............сега ви свидят по 1200лв обезщетение,докато поне 10000 демотивирани дебелогъзеца земат по толкова заплата за да си бъркат в носа

4

male

преди 14 години

iskame si pak bsp i dps,pone pari i rabota ima6e

3

Анонимен

преди 14 години

бил подведен............на тия все някой друг им е виновен. Щом си се оставил да те подведат, не си за там. Не разбрахте ли ГЕРБЕРИ...........не сте подготвени, някои от вас са много ***, други просто нямат нужната подготовка

2

baykоlu

преди 14 години

На това правителство им трябват кадърни хора като мен!Предлагам им да ме вземат, за да докажа творческия си и политически потенциал, който предполагам всички във форума сте усетили.Тогава ще им покажа на гербавите, че с истински насочена политическа воля, каквато аз притежавам в излишък, могат да се постигнат неочаквани за това калпаво правителство резултати...И един път завинаги ще престанат да се оправдават със Станишев за това че няма резултати :))))

1

HAH

преди 14 години

IZLAGANETA STE VSI4KITE OT GERB.PO-DOBRE PODAITE OSTAVKA NA NEKADARNOTO VI PRAVITELSTVO