102

13

преди 14 години

НЕ Е ВЯРНО---ТОВА СА ИЗМИСЛИЦИ НА КРАДЦИТЕ ОТ БСП ЗА ДА ИЗМЕСТЯТ ЦЕНТЪРА НА СЪБИТИЯТА---ЗА ДА ВИДЯТ ПО МАЛКО ХОРА СИЛНИЯ ШУТ КОЙТО БОЙКО ЩЕ ЗАБИЕ В ГОЦЕВИЯ КРАДЛИВ Г.З

101

az

преди 14 години

ГОЦЕ И СЕРГО ...ХАЙДЕ ЗА РЪЧИЧКИ С БЕЛЕЗНИЧКИ И ХОП---ЗАД РЕШЕТКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

100

hm

преди 14 години

Някой сведущ по въпроса да ми обясни защо министерството не сключва договор директно с производителя а минава през посредници????

99

преди 14 години

Е поне при Масларова първоначално беше 50 000. На този да му бяха сложини също толкова и после да намалят пак добре ама....

98

Анонимен

преди 14 години

Ти не четеш ли новината, написана на чист български??? Разследват си собствен министър и ще му се повдига обвинение. Недоволен си от това? Трябва да си затворят очите за своите?!

97

Анонимен

преди 14 години

За сажъление повечето лекари в Бг.са алчни търгаши.

96

коментар

преди 14 години

И понеже моят коментар е изтрит вежливо от редакторите, пак ще пиша,че далавери във фармацевтичните фирми има ,имало е и ще има винаги.И то на всички нива-от търговски представител до шефа.Много пара пада от подобни сделки и мн. хора се ориентираха в този бизнес, заради бързите пари.Трябва да се започнат проверки на абсолютно всички фирми-държавни и частни и ще излязат още пикантерии.

95

13

преди 14 години

АЙДЕ ПЪРВО ДА ИЗПЪДИМ ГОЦЕ,ДА ВКАРАМЕ СЪСЕЛА И МАСЛАРОВА В ЗАТВОРА И ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА МАФИЯ И ТОГАВА ДА ОПРАВЯМЕ ДРУГИТЕ---СЪС СИГУРНОСТ ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В СРАВНЕНИЕ СЪС СЕРГО, ГОЦЕ И ДОГАН СА АНГЕЛИ

94

haha

преди 14 години

емидемия, договирите, облагоделствал...че да *** е лесно ( :Или не, може би

93

Хитрец мустакат

преди 14 години

Държавата на абсурдите, ощетиш държавата с милиони както беше направила Масларката а гаранцията ти е жълти стотинки... на това му се вика имитация на съдебна система ако има още някой неразбрал! Да е.а мустакатия хитрец. Ей на такива хитри ко.пелен.ца като тоя сме поверили нашето здраве.

92

723

преди 14 години

много мазна физионимия

91

Анонимен

преди 14 години

Я по-спокойно да не си докараш някой инфаркт.Значи ония да не пипат ,а тия да.Кво значение има от коя партия си.Щом се е изкушил човека да си носи отговорност.Няма две мнения по въпроса.

90

cowboy

преди 14 години

Нещо намирисва на кризисен пи-ар

89

az

преди 14 години

САМО ГЕРБ И КОСТОВ --ПРЕЗИДЕНТ-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.А ГОЦЕ ПЕДОФИЛА И БРАКОНИЕРА--В ПАНДИЗААААА

88

Нанев

преди 14 години

Ако КАТ спре шофьор без внесени здравни осигуровки трябва да бъде арестуван моментално. Народа трябва да се научи да си плаща навреме здравните осигуровки за да има повече пари за мен.

87

ДАНС рулз

преди 14 години

Ето така става като няма трактори и всекви такива в ДАНС, а там са американците. Янките рулзззззззБраво на Цветанов и Кокинов! Явно Уорлик тия дни пак ще трябва да хвали Йовчев и Цветанов!

86

az

преди 14 години

ПО ГОЛЕМИ ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ ОТ КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО-- СЪСЕЛА,ГОЦЕ МАСЛАРКАТА,ДОГАН---КОЙ ОТ КОЙ ПО ГОЛЯМ КРАДЕЦ --ДОЛНА ЧЕРВЕНА *** И ***--ТРЪГНАЛИ КУСУРИ ДА ТЪРСЯТ НА ДРУГИТЕ---МАРШ В ЗАТВОРА ЗА 100 ГОДИНИ

85

Анонимен

преди 14 години

Изгоря, изгоря. Падна геройски в борбата за вдигане на рейтинга на партията-кърмилница. Да се готвят другите министри, които не са от ГЕРБ. Да са мислили преди да са се съгласявали да управляват. Когато се губи първите 'жертви' ще са те.

84

Анонимен

преди 14 години

И ти ли Нане-пита народа.

83

Анонимен

преди 14 години

За да станеш охранител, се изисква служебна бележка, че не си следствен. А за да бъдеш министър?! Г-н Нанев, подайте оставка, ако сте достоен човек!