79

Тервел

преди 14 години

Всеки има право на личен живот. Точно за това не трябва да използват визуална агресия и със срамотиите си да "тровят" околните. Не стига, че всякакви устои са разклатени в България, а те още масло наливат в огъня.

78

90ти

преди 14 години

Именно :) , Боб е в грешка.

77

Анонимен

преди 14 години

Т.е. според Гиньо Ганев сега имам право да си хвана гаджето и да проведа една... демонстрация пред Народното събрание. И да осъдя всеки, който посмее да ми направи забележка. Абе на тая длъжност не трябваше ли да е юрист?

76

Анонимен

преди 14 години

сряда, 17 март 2010КОНСТИТУЦИЯ на Република БългарияЧл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.Нъцки, ти си в грешка.

75

ангел

преди 14 години

освен, че гейовете НЕ попадат в групите, изброени в закона, наредбата в Пазарджик не е насочена срещу гейовете. в наредбата се казва, че НИКОЙ няма право да прави демонстрации на сексуална основа - независимо каква сексуална ориентация има и желае да демонстрира. наредбата ограничава ВСЯКАКВИ сексуални демонстрации - не само педерските. така че - кво реват?

74

Анонимен

преди 14 години

Обичаш ти , на майка си детеродния орган обичаш .

73

Анонимен

преди 14 години

Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.Гейовете НЕ попадат в тези групи, т.е. може да им се ограничават прават с Наредба, както са и сторили в Пазарджик.

72

Анонимен

преди 14 години

Пък ти щото пращиш от любов и доброта ,нали?

71

Анонимен

преди 14 години

Като му видях на тоя "омбудсман" грозната еврейска физиономия и всичко ми се изясни...

70

Анонимен

преди 14 години

Слагам си го на десктопа да ми напомня докъде водят наркотиците

69

Цветан Караилиев

преди 14 години

#73,абсолютно си прав!Значи,това,че не им разрешили парад,им нарушавало личния живот и права!Арогантност чиста проба!Никога не съм ги мразил,но с това си поведение освен омраза нищо няма да спечелят.

68

пфу

преди 14 години

Хитра дърта червенушка,дето се мисли за ГОЛЯМ ПОЛИТИК!

67

Анонимен

преди 14 години

Кат замязам на него едва ли ще ми пука. Погледни само за кво става на въпрос. Аз по-голям наркоман не съм виждал през живота си. Но дано ми се размине. :)))

66

Анонимен

преди 14 години

започвам да си мисля срамотни неща за гиньо ганев. много пък ги защитава.да си живеят личния живот,ама ЛИЧНО,не на улицата и по парадите.ако ще сме толкова толерантни,хайде и тези във властта да останат по прашкии да посрещат така чужди делегации...да видят и хората,колко сме толерантни.нали и от тях половината са с такъв ЛИЧЕН избор.

65

Анонимен

преди 14 години

Той този куку за друго не става.

64

!?!?!

преди 14 години

Всеки има право на личен живот, но нека да си му бъде ЛИЧЕН!!!!!!!! Размахването на ЛИЧНИЯ ЖИВОТ по площади и паради си е чиста проба арогантност и никому ненужно предизвикателство! Не сме чували до сега за ПАРАД НА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ, нали!

63

Роси

преди 14 години

Бой, само бой на *** в т.ч Станишев, Янето и другите *** !!!

62

до 70

преди 14 години

Хич не ти трябва,че ще замязаш на него!:))

61

Анонимен

преди 14 години

Тоа на тая снимка не знам кво взема но искам и аз от него :))))

60

маймунски гъз

преди 14 години

Маце, защо бъркаш толерантността с почитанието?Кой какво прави вие все грешно разбирате противенето на обществото срещу парадите. Не мразим гейовете , колко пъти да го повтаряме , не ни пречи различната им сексуалност. Мразим парадирането с нея, схаващаш ли? И аз ако имам син гей ще си го обичам , щото си ми е дете , друг е въпросът , че ще ми е обидно ,ако този мой син излезне навън само по розови прашки и започне да се мляска с приятеля си пред детската градина.