64

_амели_

преди 14 години

Не одобрявам гейовете, но също така не съм агресивно настроена към тях, това си е техен избор!! Както е казано "НЕ СЪДИ, ЗА ДА НЕ БЪДЕШ СЪДЕН" Само казвам уважавай различните, това показва по- висока култура!!!

63

men

преди 14 години

Мен не ме дразнат толкова самите гейове, колкото тяхното поведение и показност. Дразнят ме гей парадите - ми да си направим парад и на хетеросексуалните. Дразни ме и поведението на някои от тях, когато се държат надменно все едно те са най-компетентни и интелигентни (особено когато се отнася за мода).

62

evropeez

преди 14 години

sa poreden pat pokasahme na sveta che nie ne sme evropa v zelia evropeiski saus brakove mesdu hora s ednakap pol sa rasreseni s sakon samo v edna prosta i dalechna strana ot evropa kakvato e balgaria mogat da stavat takiva nesta no kakvo da iskame s srosto pravitelstvo ne se upravliava kakvoto pravitelstvoto takova i obstestvoto giauri sme bili i takiva ste si ostanem

61

ха

преди 14 години

Хора не разбрахте ли, че колкото повече плюем по гейовете, толкова повечете те ще искат да се показват с една единствена цел да ни дразнят. Едва ли има гей, който може да даде отговор на въпроса защо държи на всяка цена и навсякъде да парадира със сексуалната си ориентация.Представете си, че след няколко години педофилите поискат права и започнат да демонстрират педофилството си. И с тях ли ще трябва да сме толерантни.

60

ivo

преди 14 години

evala na skinarite az su6to sam protiv da si pokazvat pederastiite po ulicite....

59

Иво

преди 14 години

Браво на скиновете

58

georgi

преди 14 години

от Лондон наистина така изглежда. Там е нормално 40-50 годишни мъже да се целуват на улицата, както и по-млади разбира се..Разбирам, че и те са прави за себе си , но въпреки това не е красиво. Не е природно заложено да се толерират такива двойки.. То това е един вид като инвалидността.. всеки е приел, че е нормално да има инвалиди и да им се помага, но въпреки това не ти става хубаво като ги виждаш. Същото е и с гейовете, дори да ги приемем винаги ще имаш едно.. "неподходящо" чувство.

57

до 71

преди 14 години

Ами като живееш в "доста по-напреднала социална среда" защо коментираш нас-задръстените българи... стой си там при *** и им се радвай а за нашата обща култура не бери грижа-може да сме бедни но знаем какво са морални ценности. Не е работа на плъховете да обсъждат нашите български проблеми!

56

london

преди 14 години

живея в една доста по напреднала социална среда от българската, и като чета "новината" и коментарите от една страна ми е тъпо, защтото виждам че Българите в България са все още толкова задрастени на тази тема, колкото са били по бай тошово време, а от друга страна ми е просто смешно

55

st.anger

преди 14 години

скиновете са неосъзнати/е,има и много осъзнати де/ гейове - факт.

54

Анонимен

преди 14 години

PICOVE,OBIKNOVENNA PEDERASTKA ISTORIA

53

Деведжиев

преди 14 години

Аз не съм анонимен, но потдържам мнението на 61-ви! Това да спрягаш какво е било едно време, по комунизма, и мнението на хората относно п.едерастията си е проява на тотално тъпоумие! Все едно да обвиниш някой, който се бори против СПИН в комунистически пристрастия! И двете, СПИН и хомосексуализма, се определят с едно и също определение - ПАТОЛОГИЯ! Едното е патология на имунната система, другото на сексуалността! И какво е това, да се правят гей-паради?! Някъде да се правят хетеро-паради?

52

пфф

преди 14 години

20 полицая вардят 6 гея... баси...

51

до 61

преди 14 години

НИкои не е казал че си длажен да ги обичаш или разбираш, вапроса е да не им се баркаш, аз не съм гей но живея в една доста по напреднала социална среда от българската, и като чета "новината" и коментарите от една страна ми е тъпо, защтото виждам че Българите в България са все още толкова задрастени на тази тема, колкото са били по бай тошово време, а от друга страна ми е просто смешно! А относно това че не знаеш какво да обясниш на децата си, говори за нивото на общата ти култура!

50

skinhead girl

преди 14 години

закво им е на пазарджишките *** да си показват *** публично ....това е все едно аз да протестирам тука че не ми дават да правя секс примерно пред общината ... тва е абсурдно ..аз не мога да разбера..накъде върви тоя свят ..

49

A40

преди 14 години

До 61-Анонимен: Явно и ти си носил черваната връзка към светлото бъдеще на комунизъма-идиотизъма. Всеки има право да е такъв какъвто си е.

48

skinhead girl

преди 14 години

скиновете са си прави изцяло толкова ли сте глупави бе .... ебавате се с единствените хора които искат да защитят страната ни от *** ... от *** от комунисти .. от *** които се чукат с хора от същия пол .... от хипари..анарахисти...друсалки наркомани ....чуждоетнически пропаганди и така нататък ..не ви ли е зрам!?!?!

47

...

преди 14 години

eto go edinia *** se obadi :)) golemi biachi :D

46

Анонимен

преди 14 години

Крайно време е тези гей-организации да се наврат там дето им е мястото... като искат да ги разбират-да вървят при себеподобните си. Аз не съм длъжен да нито да ги обичам нито да ги разбирам нито да се чудя какво да обяснявам на детето си като ги гледа как се натискат по пейките. Ако съм полицай и ме изпратят да охранявам гей-пард,ще си хвърля пагоните и ще си намеря по-достойна работа.

45

ха

преди 14 години

и ченгетата