14

хе хе

преди 14 години

или Mazda 5 *** + 1

13

!

преди 14 години

Карат, като мъртъвци!

12

лили

преди 14 години

"..Огромна улична дупка изхвърли от пътя кола и я заби в бетонен стълб.." - дано да се оправят, ама ако беше карал с нормална скорост БЕЛКИМ я беше и видял, ако все пак е толкова голяма тази дупка-е ВИЖДА се отдалеч.Дано да се оправят, ама за жалост никой не си взема поука.... точно като постоянните новини за измамени бабички по телефона.... в таз държава живеем само безсмъртни и баби, дето уж са бедни и дават с хиляди на телефонните измамници.

11

Анонимен

преди 14 години

Айде стига вече! Дупки има на всякъде, но данъка за 3 етажна къща с 2 декара двор в село Алтимир е 10 пъти по-малък от данъка за двустаен в квартал на София. Съгласявам се с теб, че ситуацията с пътищата навсякъде е кошмарна, но когато половин България е в София, да-това е приоритет и се шуми.

10

Анонимен

преди 14 години

Защо за неизправен автомобил има санкции, а за разбити пътища няма ?

9

rainbou1

преди 14 години

Иво, всички знаем, че в цялата страна е така. На мен хора от други градове са ми се оплаквали. Само че натоканите мацки от телевизиите ги е страх да не си счупят тока и колата, и затова не мърдат повече от 3 пресечки от телевизията :-). И снимат една голяма дупка (все ще се намери) и интервюират 1-2 балъка и така.Гледай регионални телевизии ако има :-)

8

наблюдател

преди 14 години

мога да ви кажа какво са казали полицаите. карал е с не съобразена скорост, ние шофьорите трябва да знаем че няма път а има бойно поле и да предвиждаме.

7

Анонимен

преди 14 години

СЕга ако питате някои полицаи на мястото на катастрофата каква е причината за катастрофата, тои ще ви каже несъобразена скорост те са научени само това да казват и да не коментират изобщо пътната настилка ако ще дори и изобщо да няма такава.

6

1

преди 14 години

мазда 5 - примерно

5

СМ

преди 14 години

Трябва да се направи протест в национален мащаб и да се вземат мерки !!!!!

4

Анонимен

преди 14 години

А, с каква скорост се е движела колата? Щото, ако са карали със 120 км / ч и малка дупка ще ги запрати в стълба...

3

hellen duvall

преди 14 години

А каква е била тази мазда с 5 +1 места.

2

Иво

преди 14 години

Софиянци трябва да разберат че дупки има не само по софийските пътища, а навсякъде в България. Защото ми писна всяка вечер да гледам оплаквания по новините за дупките в София!

1

Анонимен

преди 14 години

стават такива неша в България