21

Смех

преди 14 години

Ot коментарите дотук правя следните изводи: 1. Ако ни хвалят - значи сме зле, т.е требва да върнем Станишката него целия свят го критикуваше ама той като истински българин си го местеше от единия крачол в другия. 2. Не сме зле само ако ни хвали другаря Путин. Не мога само да разбера, всички другари хвалят Русия ама сметките им са в евра и долари а не в рубли. Тези които поддържат тия тези за пари са ми ясни, ама тия дето вярват в тех искрено ги съжалявам...

20

Анонимен

преди 14 години

Джеймс Уорлик: Приключиха дните на безнаказаност в BG. *** ........!България винаги си е била една страна на крадци и мошеници още от Аспарухово с прякор "Конекрадците" и продължава и да е такава само дето сега коне крадат *** а българите крадат от държавата, банки,отвличания,евро субсидии и още много др.н

19

fenomen_1

преди 14 години

съгласен с УГЗ

18

Rudi

преди 14 години

Кога ли ще напише, че заплатите и пенсиите ни са като европейскитеев. То милиционерските бюлетини ежедневно ги четем

17

УГЗ

преди 14 години

***, преди като ни плюеха всички бехте недоволни! Сега като ни хвалят, пак псувате! *** скапания народ (имам предвид тея, дето коментират тука!)

16

pege

преди 14 години

Това отърва на американиците и затова пускат четки.

15

Simo

преди 14 години

Тоя навярно знае каква е престъпността при тях

14

Анонимен

преди 14 години

СМЕХ на Другарите работната почивка бая рано е почнала.

13

до номер 8

преди 14 години

е че то Американска фирма се намести в Гълабово; купуват ток от ТЕЦ Марица Изток и продават на държавата. смях смях смях. Неможе ли ние да направим фирма около Вашингтон и да купуваме от Ню Йорк ток и да го продаваме на Пентагона. Тоя мишок дали няма да скочи като опрарн тогава.

12

GENCHO

преди 14 години

ZASHTOTO NE SME SUVERENNA DARJAVA !

11

GENCHO

преди 14 години

SHTOM NI HVALI , ZNACHI SME ZLE !

10

Анонимен

преди 14 години

ЛОЛ Да видим кой ще иде у панделата сега .... НИКОИ Тиквата само прах вдига....

9

Ra40

преди 14 години

Ако се поинтересува, пет години назад осъдените бяха много повече

8

Анонимен

преди 14 години

Американски ***, ти ни взе хептен за прости Българите - дойде вкарахте определени бизнесмени в затвора и си прокарвате път за вашите американски бизнесмени да заемат те тази пазарна ниша и да цоцат от българския народа та да живеят на наш гръб вашите гета и безработни. ***!

7

Анонимен

преди 14 години

nezavisimo che snimkata e stara,novininata sigurno shte se haresa na horata

6

Анонимен

преди 14 години

Ако "се осъдят всички, които нарушават правилата", то дали "честните и почтени хора" ще наброят 100 човека? Който се съмнява да застане на най-близкото кръстовище или пешеходна пътека. А колко по-трудно от това да изчакаш 5 секунди е да не продадеш книжка за 300лв, да не слагаш ГМО в саламите ти и да спечелиш милиони, да не си в сивия сектор...?

5

Пфффффф

преди 14 години

Най чудното е защо представител в частност посланик си позволява са дава "оценки" на правителството на суверенна държава. Ако наш посланик си позволи този лукс незабавно ще получим официална нота в МнВР... А ако беше руският посланик дал оценка ? Дали щяхме да го пишем по вестниците ? Пу..т..ки сме и такива ще си умрем... Все оценки чакаме... Не е ли по добре да запретнем ръкавите и да си оправим гетото ?

4

Анонимен

преди 14 години

Къф си ти бе, бауш американски?

3

С

преди 14 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ ХВАЛЯ ЗАНЧИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СМЕ ГО ПОЕЛИ НА ВЪТРЕ

2

Смех

преди 14 години

Айде другарите да почват да плюват. Ех друго си беше при Станишката... кради, харчи държавни пари, а сега току виж ако се опраи съдебнната система и в затвора може да влязат...