58

пешо

преди 14 години

БАНДИТСКА ТОПЛОФИКАЦИЯ!!!!!!!

57

Анонимен

преди 14 години

Да се задавите с тези кинти, *** нефелни, обирджии миризливи! На мяка ви, катили!

56

Дядо Мраз

преди 14 години

Ще ти кажа друго, за мисленето, явно не е за твоята глава. Топлофикация София е държавна собственост, за другите не съм сигурен, но мисля че и те са такива, ел.разпределенията не са, ок! Каква е вината на Бойко и сие - те, заемащи постове, дадени им от народа, са ЗАДЪЛЖЕНИ да защитават народа, който си плаща данъците, това означава и че трябва да се грижат те да не са напосилно големи, доходите им да достатъчно високи, да могат да покриват данъците и разходите си! С този акт това не е направено!

55

12324

преди 14 години

абе тия нормални ли са?! да си запушат течовете във собствените фирми и да си намалят печалбите! хората вече са близо до РЪБА!

54

123

преди 14 години

*** ГАДНИ ПРОСТАЦИ-КАКВИ *** ОСНОВАНИЯ НАМИРАТ ЗА ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ: ТОКА-ЗА ПОВИШАВАНЕ ВА КАЧЕСТВОТО/И КОЙ ЩЕ МИ ДОКАЖЕ КОГА Е ЛОШО ТА ДА ОСПОРВАМ ЦЕНАТА/, ПАРНОТО-СЕГА ПЪК ТАКСА МОЩНОСТ/А СЕГА ДЕ ЗАБАВНО/ ЗЗДРАВНИТЕ ОСИГОРОВКИ/ЩОТО ЛЕКАРИТЕ СТАЧКУВАЛИ/ ПИТАМ СЕ НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ВСИЧКИ ДА СИ ИЗМИСЛИМ ПОВОД ТА ДА СТАЧКУВАМЕ-ЕГАТИ ТЪПИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ НАЧЕЛО С ВНОСНИЯ ДЯНКОВ

53

Анонимен

преди 14 години

Сега очаквайте такса "въздуха, който дишаме" от тая *** нагла ненаяла се пасмина от престъпници и демагози, както и такса "зъби", защото от толкова лъжи и фалшиви обещания, които наприказваха за 9 месеца, а в други държави не са изречени за 9 хиляди години, им изкапаха зъбите (и затова сме виновни ние естествено). Оня дето има оставка на некадърниците си в джоба, да я вади веднага, че вече не се трае.

52

До 45 Аспарух

преди 14 години

Аспарух добре го е казал за себе си"..мисленето не е за всяка глава работа"Браво!!

51

Анонимен

преди 14 години

ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯ ПОЖАРНИКАР.ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ *** ГЕРБЕРИ ( АМА В КОФИТЕ)

50

Дядо Мраз

преди 14 години

А сега познай от кой парламент(разбирай с чие мнозинство) е назначен новият председател на ДКЕВР, имайки предвид че е нов, на 4-5 месеца. А сега помисли, че ако ДКЕВР се съгласи, трябва да увеличението да е обосновано със закон, който се приема от парламента, където Хаджи МухоБойко има мнозинство, със касапите от СДС и фриковете от Атака, а сега прочети предложението на коя фирма е и прочети къде е работил преди министъра на енергетиката, и сега ми кажи ти, дали това ще мине като предложение?

49

Анонимен

преди 14 години

Честито на печеловшите. Къде сте сега Герберчета ПРОСТИ.Пак да гласувате за мутрата пожарникар !!!

48

Таксата

преди 14 години

Таксата е "мощност" е всъщност солидарно плащане на загубите на дружествата от потреблението на ток в компактните *** квартали, където представителите на дружествата не могат да влязат, а живеещите в тези квартали крадат тока и нямат никакво намерение да допускат нито власт, нито никой да им нарушава паразитизма! Разбрах го от сигурен източник!

47

.....

преди 14 години

даже очаквам да започнат и заплатите да намаляват и пак оправданието ще е същото - КРИЗА

46

Vik

преди 14 години

До 45- Да Аспарух. То по принцип Бойко и сие са силно положителни герой и нямат нищо общо с увеличението на ток, акцизи, налози и т.н.. Те имат общо само с положителните залавяния, хвалби от Евлопа и други полицейски новини. И това че агенцията е Държавна май не ти прави впечетлание- важно е какво казва Бойко- той е пътя и истината и т.н.

45

misho

преди 14 години

До нанонимен 54 А заплатите, все същите тъй ли?

44

се

преди 14 години

Всичко става с гласуване в Н.С. ако низнаеш да ти кажа а там кой са ......Всичко става с позвуление на държавата.....

43

Анонимен

преди 14 години

СТИГА НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ ИСКАМЕ СИ НОВИНИТЕ ЗА НАГЛИТЕ,ПРОСТИТЕ, ИМПИЙЧМЪНТА. ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ПАРНОТО НЕ ЗАСЯГАТ НИКОЙ.И ТОЧНО ТАКА ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛАГАТ ВИНАГИ В ТРЕТА ГЛУХА И ДА СЕ СПОМЕНАВАТ ПОМЕЖДУ ДРУГОТО.

42

Анонимен

преди 14 години

обяви шефът на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев...... tova stiga li ti ??????? maloymnik ili da ti ga sduv4a kato na ***

41

Petar

преди 14 години

А аз искам европейска заплата

40

BAT BOIKO

преди 14 години

Suglasen s vsi4ki novi taksi i yveli4eniq stiga da minavat prez CI bank

39

Аспарух

преди 14 години

Само не разбрах какво общо има кавинета Бойко и сие. Топлофикация и EVN са частни дружества. Или плюете по навик, че е по лесно. Явно мисленето не е за всяка глава работа.