36

Ой

преди 14 години

Време е тая реклама на Виваком с бременната и асансьора да я спрат! ХАХАХА

35

асансьорчето

преди 14 години

е нормално да каже, че друг е виновен - те такива като него ВИНАГИ СА НЕВИННИ, невинни са че си носиш спирт, марля, конци и др. при операция, невинни са че си носиш чаршафи, възглавница, че даваш само по 5-10лв на сестрите, че си виновен че си болен.....как да е виновен, като и той се вози в този асансьор....Всъщност, какъв е смисъла ....

34

Анонимен

преди 14 години

Ако асансьор се претовари, то той блокира веднага. После трябва да дойде техник да го пусне.Друго е обаче, ако блокира често - техника не му идва всеки път и..... сещате се, откача се защитата. Но пак ми е странно защо не е заковал....Има нещо, но кой ли НЕВИНЕН ще го отнесе. .... всъщност, щом за убийство делата са по 10 години,може би след 15-20 години ще осъдят асансьорния техник на 1 година условно :)

33

MURDOC

преди 14 години

По новините казаха че този асансъор е предназначен за мед. колички ,а не за хора. Директорът на "Майчин дом" доц. Златков май се опитва да си измие ръцете с лъжата че хората са виновни. Как тъй асансъор за колички се ползва за превоз на хора някой пак си е затворил очите и очите, а простите пациенти пак сме виновни .

32

Анонимен

преди 14 години

12+4 e равно на 16 в асансьора.

31

йййййййййй

преди 14 години

35 годишни асансьори ,скоро и панелки ще падат всичко е амортизирано и с изтекъл срок на годност в бг племе

30

до 30

преди 14 години

Твоята работа стана барабар настрадин Ходжа с мъжете.Реално са били поне 21 души в асансьора с бебетата, не 12

29

това е изтината

преди 14 години

Естествено ,че има виновен и това е ФИРМАТА по подръжка - 200% е сигурно!

28

tur4in

преди 14 години

pak po4naha ganiovskite filosofi

27

ДД

преди 14 години

Бързо възстановяване на всички пострадали.Нека тази трагедия да послужи като нагледен пример, че правилата трябва да се спазват ,защото в противен случай сме опасни за себе си и околните.

26

varg1

преди 14 години

Преди две седмици имах инцидент с асансъорСъщата работа стана.Вървеше добре до вторият етаж и после закова изведнъжзначи има резервни спирачки ли кво има не го зная *** тоя що не спрял незная

25

bambashka

преди 14 години

Асансьора ако е претоварен няма да тръгне, освен ако не е претупан при някой ремонт и да е артисала точно тази част на майстора която да блокира асансьора при претоварване, за което вече някой трябва да си понесе последствията. Не може бременни жени да падат от седмия етаж и да няма виновни.

24

draznitel

преди 14 години

12 души в асансьор за 6тима. Тея по закона на Дарвин е трябвало да изпукат всичките барбар с чаветата

23

Анонимен

преди 14 години

асансьорите по разните обществени учреждения са супер стари и опасни. Друго е че хората са като овце. На всеки асансьор пише за колко човека е. Така преди 2-3 години в БТК бургас със служебен асансьор паднаха 15тина човека, добре че пак от ниско 1-2ри етаж май беше и се отърваха

22

Анонимен

преди 14 години

...Общо 12 души са пострадали при пропадането на асансьора от седмия етаж. От тях девет са бременни жени, една акушерка и двама мъже.Асансьорът в Майчин дом бил за шестима, но се качили 12.....Реално са били поне 21 души в асансьора, че може и повече, ако има бременни с близнаци или тризнаци!

21

алекс

преди 14 години

живи и здрави да са всички , идецата и майките и сички . Герой са те ,да изтърпят шок. аз бих родил ,но вероятно защото съм мъж.

20

Анонимен

преди 14 години

А дали някъде е пишело с големи букви, че асансьорът е максимум за 6 човека ?!?! Жените гледат голям асансьор и се качват. Те да не са асансьорни техници случайно, че да знаят, че това било "транспортен" асансьор ?! А може би това са 12 детеубийки, които са искали да погубят бъдещите си деца умишлено !?!

19

Софиа

преди 14 години

Всеки ден се молех да не заседна в някои от тези гадни аснасиори !Дори и сам да си в него пак нещата са 50/50 дали няма да заседне !Това са можеби наи скапаните асансиори в цяла софиа !

18

случайно минаващ

преди 14 години

Ако асансьора на снимката е действително този, който е аварирал то информацията за претоварването е ЛЪЖА. Този тук е най-малко за 12-15 човека и си е един доста голям асансьор.Обърнете внимание колко му е широка врата и го сравнете с този от дясно (който вероятно е за 6-8 лица).Убеден съм че ще се окаже че 12те родилките не са някъкви самоубийствено настроени индивиди, който ще се набият като сардели в кабината за 6 човека.Причината ще се окаже сериозна авария...

17

dynamo

преди 14 години

Ти май в болница не си влизал! Това са т.нар. транспортни асансьори, за превоз на трудноподвижни пациенти със съотвтната апараура когато това се налага, сиреч - това е асансьор с лимит не на хора, а за килограми, обемът му е с цел пространство за колички, легла или носилки! Може да пише "до 6 човека" но по-соро се имат предвид килограмите иначе вътре могат да се натъпчат и 20-се! Питам кой разрешава ползването на служебни ТОВАРНИ асансьори и защо охраната не си е свършила работата???