108

ppancho

преди 14 години

Съвсем полудяха(не котките).Тая пасмина се издържа с парите от нашите(е на пловдивчани де)данъци.Нямам предвид котешката напаст,а другите: )))

107

PPP

преди 14 години

Мяу! Мъррр! :)))

106

Кмете, Кметеее...

преди 14 години

Това не е първата изцепка на този 'човек' избран за кмет на Пловдив... Той спряга проблема с котките още от миналата година.Господин Кмете, не мислите ли,че с тези ваши брилянтни решения единствено настройвате хората срещу себе си и че на другите избори Вашата полит кариера ще е история?! Впрегнете потенциала си в нещо по-полезно- изграждайте детски градини, интегрирайте *** - нещо такова...Не се занимавайте с глупости - смешно е...

105

tur4in

преди 14 години

do diana ti ne porasnali,ostelisi na taya vazrast

104

draznitel

преди 14 години

Също така предлагам да спреме да си плащаме данъците и по тоя начин да спем да храним кмета и всичките му намесници. Те като изпукат мисля че ще има по голяма полза за народа, отколкото ако няма котки

103

R2D2

преди 14 години

Интересно,а който храни улични кучета дали го глобяват? Аз не съм чула някой да е бил нападнат и ухапан от улична котка.Ами като е така да си пуснат 1000-та бездомни кучета да се справят с 8000-те котки.Не мога да схвана тънкия замисъл-или да забранят да се хранят изобщо,или да не се излагат с тези специални съдове.Какво ,ще има кухня за социално слаби котки и ще им разнасят в баки?Мдааа,това всъщност си е идея-социален патронаж за котки.:)

102

Sun

преди 14 години

До номер 100: Аман от такива като тебе! Всяко същество на тази планета има право на живот и никой няма право да му го отнема по директен или косвен път!

101

КОТКОВ

преди 14 години

БУНАЦИ! ВЪРВЕТЕ СЕГА ДА ЛОВИТЕ ПЛЪХОВЕТЕ - ВИЕ И ТАКА ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ

100

draznitel

преди 14 години

Аз пък предлагам да кастрираме кмета и всичките *** сдъветници дето са я приели тая глупост

99

Анонимен

преди 14 години

Котките не пречат по никакъв начин, но наистина е по-добре да се кастирират от службите и после да се пуснат отново, за да не си увеличават популацията.

98

bambashka

преди 14 години

Браво на общината. Аман от котки вече.

97

Анонимен

преди 14 години

Това е простотия... някой вече губи гласове за следващите избори!

96

dynamo

преди 14 години

Милите животинки вече само Бог ще ги пази, ако го има, защото ИЗВЕРГИТЕ от oбщина Пловдив вече ги осъдиха на смърт!!!!! В природата има баланс подобия на човеци общинари-убийци такива! Никой от вас няма да види хаир от този геноцид!

95

юрист

преди 14 години

За пореден път еколозите от Община Пловдив пренебрегват Закона за защита на животните. Никъде в него не е посочено,че при грижите за тях храната трябва да им се слага в специални съдове. След като санкционират за това да кажат къде се продават такива специани съдове или да ги раздават безплатно което е най - добре, ако наистина са еколози. Или пак правят мили очички на хора от прокуратурата. Които са против тези котки, да ги нападнат мишките.

94

plovdiv4anin

преди 14 години

kakvo sa vi vinovni bezdomnite kotki ve mrysna zgan....az gi hranq vinagi...neka da doide nqkoi da me globi i i 6te mu s4upq mutrata..ne me *** za policiq i za tazi gnusna dyrjava...tolkova pumiqri nahapaha horq ...i ni6to ne se napravi...

93

пфф

преди 14 години

тва само простите майни могат да измислят такава глупост..

92

к иванова

преди 14 години

погледнете котките в очичките да видите колко доброта и красота има в тях Вгледайте се в очите на което и да е животно и вижте колко много красота има там Погледнете в очите на хората и ще се ужасите от злобни,празни,хитри и страшни погледи

91

Gosho

преди 14 години

Котките пък с какво пречат?Така и не се справиха с псетата които продължават нападат хора, че се хванали с нови задачи!!

90

Gosho

преди 14 години

Котките пък с к'во им пречат. Така и не се справиха с псетата които нападат хора, че тръгнали с други проблеми да се заемат!!

89

BJHJGCSADE

преди 14 години

leleeee hahaha mn prosti hora ima po toq svqt... tui e nai tapata globa za koqto sam 4uval