164

Зорница

преди 14 години

Честно казано, толкова пъти Дянков смени периода за излизане от кризата, че, ако продължава така, накрая ще го нацели. После ще има:"Леле, колко добри прогнози мога да правя!". А Бойко ще се превъзнася по медиите колко сполучлив Кабинет е съставил.

163

Анонимен

преди 14 години

БРЕЙ НИЕ СМЕ УНИКАЛНИ - ПОСЛЕДНИ ВЛЯЗОХМЕ В КРИЗАТА И ПЪРВИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ НЕЯ. НАЛИ КОГАТО СВЕТА СЕ ТРЕСЕШЕ ОТ КРИЗАТА СТАНИШЕВ НИ КАЗВАШЕ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА КРИЗА, СЕГА ТОЯ НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА..... ГОСПОДА С ТАКИВА УПРАВНИЦИ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НАШАТА СИ КРИЗА, КОЯТО НИ ТРЕСЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ.

162

Анонимен

преди 14 години

ЯКО ГОТИН ПИЧ. ПО-ДОЛУ ПЛЮЕЩИТЕ НЕ ИМ ИЗНАСЯ, ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ИМА РЕД В ДЪРЖАВАТА!

161

ЗЛОБЕН

преди 14 години

ДЯНКОВ Е ВЪРХА.ОЧАКВАМ ОТ НЕГО ,ДНЕС ДО ОБЯД ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА СЪС КРИЗАТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ. БОЙКО НЕЗАБАВНО ДА ГО ПРАТИ НА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

160

GESTAPO

преди 14 години

TOZI GNUSEN TIP NA SNIMKATA I PREDNIYA PIT BE6E KAZIL ZA YULI,NO SEGA STANA V KRAYA NA GODINATA! POREDNIYA NI6TO NE RAZBIRA6T LIGLYO,DAVA SAMO"VERNI" PROGNOZI KATO NA6ITE GADATELKI,YASNOVIDKI I TEM PODOBNA PAPLA4!IZLYAZLA PRED TELEVIZORA I TVIRDI ,4E E YASNOVIDKA,TA TYA POVE4E PRILI4A NA PROSTITUTKA.....

159

ББ

преди 14 години

Борисов не разбира ли, че ТОЗИ Умник работи против него и ГЕРБ.

158

AIZENHAUER

преди 14 години

DO БАЛГ СИГУРНО СИ НЯКОИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФАМИЛИИ,КОИТООКРАДОХА БАЛГАРИЯ ПО ОНИЯ СПИСАК НА ЛУКАНОВ И ПАК МЕЧТАЕХ ДА ДОИДЕ НА ВЛАСТ 100 ГОДИШНАТА СКАПАНА ОТ КОРУПЦИЯ И СКАНДАЛИ ПРЕЕБАНА БАБА.

157

Цветан Караилиев

преди 14 години

Никой не може точно да предвиди изхода от кризата.Света още се тресе от нея.Времето минава и краят й не се вижда.Фалират всеки ден фирми,приятели всеки ден ми се оплакват,че са останали без работа...Самопотупвам се по рамото,че успях да си изплатя заемите навреме,не бяха големи.Сума ти познати банките ги притискат,а няма откъде да погасяват вноските си..Ужас.

156

иде месец май

преди 14 години

Министърът на финансите Симеон Дянков обяви, че ако не успее да се справи с кризата в България, ще си подаде оставката в средата на годината.Дянков моля без да ти припомняме, нали си знаеш.

155

бълг.

преди 14 години

Българите не заслужаваг долните подигравки на Дянков! Да си отива в отечеството САЩ

154

P.djuf

преди 14 години

Още по лошото е,чехора , които разбират, започнаха да говорят, че от тази криза няма икономически изход, и изхода ще е не-икономически/политически/, или с други думи-война.

153

P.djuf

преди 14 години

Лъже.Ако знаеше кога почват и кога свършват кризите, щеше да прави милиарди на борсата, а не да ни дрънка глупости.Лошото е , че никой не знае кога ще свърши.Имам познати в Италия, там нещата се влошават много.В Канада също.Кризата може и да не излезе циклична, както предполагаха, а системна.

152

Боба Фет

преди 14 години

Перфектен коментар!Адмирации!Всички други коментари са бледи и неграмотни! Браво! Право в десетката! Истината е такава, макар и поднесена в този вид!

151

Bilbo Begins

преди 14 години

Изказването на Дянков е продиктувано от старите принципи на уравление- не отнемай надеждата, отлагай, обещавай, лъжи, но не отнемай надеждата! Ще излязат от кризата само онези, които не са влизали в нея, т.е., онези, които предвиждайки я, се постараха предните години и сега са са по- малко зависими от влошените икономически условия. За всички други единствения шанс е да сменят икономиката или да се преселят в отвъдното, защото оцелялата част от икономика ни НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ИЗХРАНВА!!!

150

ДЕТЕЛИН КИРЧЕВ

преди 14 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА+ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЗАКОНИТЕ+В УПРАВАТА ДА ИМА НАМЕСА ОТВЪН-НЕ Е ВЪЗМОЖНО ПОДОБРЯВАНЕТОНА ЖИВОТА И ОПРАВИТЯТА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ/пак векове ли са ви нужни за да го разберете ?/ДО КОЛКОТО ЗНАМ, ЯНЕ ЯНЕВ Е ЗАПОЧНАЛ ДА ДЕЙСТВАЗА ТОЗИ МНОГО ДЪЛЪГ И ТЕЖЪК ПЛАН.СЕГА ОБИКАЛЯ БЪЛГАРИЯИ СЪБИРА ПОДПИСИ,ХОРА ЗА ИНИЦИЯТИВА,КОЯТО ВКЛЮЧВА МИТИНГИИ МАСОВИ СТАЧКИ СКОРО В БЪЛГАРИЯ.успех на Яне Янев и компаниясрещу мафиотските групировки на :ДПС,ДПС2(АТАКА),БСП

149

Priest

преди 14 години

Абе, какъв е тоя спукан презерватив, който хер Флик развява на тая снимка ? :)))))))))))))))))))))))

148

До 156

преди 14 години

Ако ти обичаш да ти се говори просташки и абсолютно некомпетентно, както в казармата, или си мазохист, или си ***, или говориш и се държиш по същия начин с околните! Бъди сигурен, че има много, ама много хора, които не обичат, а и не заслужават да им се говори така. Както и че има финансисти, които са много по-заслужили от господина, обаче не произхождат от "бедно" работническо - селско семейство и затова се смятат за неблагонадеждни дори и сега. Не обобщавай просто.

147

Анонимен

преди 14 години

154 Никой не може да каже кога точно ще свърши кризата.Естествено е,че всеки добър специалист може да предполага като изхожда от познанияата си в областа,но не може да предвиди абсолютно всичко.И нека не обсъждаме качествата му...човекът се е доказал.Колкото до начина му на изразяване: точно така трябва да ни се говори на нас-пряко,по селски начин и с много обиди,за да разберем,а не подмолно като предишните.И все пак да кажа,че не съм гласувал за ГЕРБ,но ги подкрепям!

146

Анонимен

преди 14 години

Този си е изял пицата и е доволен. Показва ни празното пликче.

145

Гьонсурат

преди 14 години

152 . Като няма, по-добре да не плямпа. Този се изказа за всичко и винаги създаде скандал. Невъзпитан, арогантен и не е сигурно, че е добър специалист. Неговата роля е да помага на бизнеса за да може той да издърпа страната. Неговата роля е да създава среда за икономиката, а не да е бирник. няма го то се вижда.