28

Анонимен

преди 14 години

МНОГО СА *** В БЪЛГАРИЯ И СЕ ГУБИШ ЗАТУЙ

27

Анонимен

преди 14 години

азисе,добре момче си,ама си голям кич !

26

33

преди 14 години

ПРАВ Е. ПЕЕ ДОСТА ПО-ДОБРЕ ОТ РАЗНИТЕ МУ ТАМ "СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ" ПЕВИЦИ. АКО НЕ СИ АМЕРИКАНЕЦ ИЛИ АНГЛИЧАНИН НЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА

25

ой ой

преди 14 години

Азисчо, приеми че в чужбина е нямало явно интерес към музиката ти, за да станеш първо ти популярен , а след това и предметите около/в теб...

24

Анонимен

преди 14 години

Хей, г-н Всезнайко Защо не понаучиш български, преди да претендираш за нещо !? полилей съществително име, мъжки род - ед.ч. полилей основна форма полилей ед.ч. полилея ед.ч., непълен член полилеят ед.ч., пълен член полилеи мн.ч. полилеите мн.ч., членувано полилея бройна форма [няма форма] звателна форм

23

D-R MENGELE

преди 14 години

SUPER LAINAN ***-ZA OSWIENCIM.......

22

ARTstr8

преди 14 години

Защото скипими Висилчо в България няма потенциял! Потенцияла на щатите и на всякаде другаде е друг а при нас е съвсем друг!! Разделете народа на групи от 8 000 000 , 2м са в чужбина ,2м са пенионери остават 4м разеделети ги на музикални стилове и след това ги разделете пропорционални на вашите конкуренти в даденият стил като най големия процент е за вас звездата !!Ще получите някаде около 20-30 000 човека по минимум 1 $ -това върха на потенцияла тук !! Докато в САЩ тази цифра е 20-30 М!

21

Нереалист

преди 14 години

Леле, доживяхме и нас да ни копират! Абе Василе, осъзнай се докато е време преди да влезеш в психодиспансера като ония дето се мислят за Наполеон. Лейди Гага дори не знае, че съществуваш! Тя си изгражда собствен имидж не и пука за теб. По-добре цар плъх на село отколкото мишка в града. А мадона не си достоен да и оближеш и позметките и, защото нито си и на нивото, нито на тялото с това дебело шкембе!

20

;)

преди 14 години

ходи в чужбина, няма да ни липсваш.....не че има добри отзиви от негови посещения там де :))

19

някой

преди 14 години

До: СТАНА БЕЛЯМногоуважаеми лингвисте, "полиелей" може да се пише на гръцки, но ние на български го пишем "полилей". Също така казваме "Вашингтон" а не "Уошингтън" както е на английски и "компютър" а не "къмпютър". Аналогично казваме "Испания" а не "Еспаня", "Чечения" а не "Чечня" (на руски), "Белград" а не "Београд". Просто на български така е прието.

18

Деян

преди 14 години

Ами *** в чужбина беплондир. Там нямаше да можеш да се правиш на гей без да си дадеш дупето на някой. Тъкмо и ние ще се отървем от теб. Докато мнението на такива псевдо звезди е водещо сред ***, нищо хубаво не ни чака.

17

Дел Пиеро

преди 14 години

ЖИК ТАК

16

някой

преди 14 години

Ако Азис някога стане световна звезда, аз ще стана крал на Англия!

15

сиза

преди 14 години

"Не мога да си обясня защо не съм световна звезда."...не мога да си обясня защо пък трябва да си?!...

14

Ева Браун

преди 14 години

Драги ми Азис,Безпорно качествата и талантът ,който притежвате ,са неоспорими!България е една малка страна и възможности за изява и мащабност на един като вас талант и подобни на Вас са дело на упорит труд ,постоянство ,висок професионализъм и още други.....Родината ни е бедна дъражава и много други сфери в изкусвто за съжаление са на доизживяване .Драги ми Васил(симпатичен сте ми),дали пеенето щеше да е вашето поприще наистина там, в Онзи Свят Голям?

13

...

преди 14 години

"Азис сподели в, че ако е бил в чужбина, а не в България, е щял да бъде на нивото на Мадона. " Ave *** dobre che beshe v bylgaria che da ima dostatycno typo narod koito da te slusha.

12

Анонимен

преди 14 години

Защо се възмущавате само от Азис ? Не, че не сте прави да се възмущавате от него, ама това неопределено същество носещо артистичното име "Лейди Гага" да не е по-свестно от Азис ?!

11

el dorado

преди 14 години

Берлинската стена падна отдавна и всеки свободнокоже да ходи и да се реализира НАВЪН.Скоро време Азис може да се обяви за дисидент.Не знам обаче навън хората толкова ли са оглупеличе да има фенове на псевдо-музиката наречена ЧАЛГА.

10

Анонимен

преди 14 години

*** ***....

9

zzz

преди 14 години

ah neopravdaniq pendel :S