16

Племеник

преди 14 години

Чимо ,какъв отчет искаш,ами ние сме много прости и не разбираме от нищо ,освен от някоя ракия и ермеева/зелева/чорба за изтрезняване !Кои сме ние ,че да ни дават отчет ? То и избори скоро не се задават ,тъй че то това са дреболии!

15

Анонимен

преди 14 години

саморазправа товае американците още преди година ни казаха че бойко е мафиот ама като нямаме уши да чуем кой ни е крив.

14

:)

преди 14 години

те там само за него питат :) - Къде ни комунистическата разведка ??? :):):)

13

Цеца Меца

преди 14 години

Незнам Обежище дали ще получи в САЩ, но ако се обърне към Кадафи, може да му предостави Убежище, пък и пясъци бол, плаж, пустиня,... има и една сянка, под една палма, но там обикновено се излежава някой лъв...

12

Калин

преди 14 години

Киро ментата е зад него, докато големият варненски бос е зад него, градинаров ще яде и плюска. Такива са *** само ядат и се покриват един друг. А като се посерат .. все някой друг им е виновен.

11

чичо

преди 14 години

Ей Калинчо ти жив ли си бе?Какво прави онова прасе Градинаров от кметство Приморски в морската столица?Мамицата му и прасе комунистическо яде като разпрано във вила Аква при другарчетата си.Че и не ще да плаща комунист бе Калинчо комунист.

10

Калин

преди 14 години

Ареста е много навременен предвид, че страната е обладана от Бойковци, Гоцета, Велчевци и прочие. Нищо чудно да получи политическо убежище от там да ги бие по главата с разработки и досиета.

9

do 6

преди 14 години

Общото е "поради политическата респресия срещу него.Ама кой ли чете дай само да коментираме там...Човека иска обежище в САЩ кво друго!!

8

Анонимен

преди 14 години

Боб хвърля той посланика за тебе Трактора май не чул че Западът и Америка одобряват ареста му

7

Калин

преди 14 години

Искам политическо убежище в САЩ, не ми се живее в милиционерска страна. Бившият гард на Т.Живков и милиционерската маша А.Петров, и Гоце да си играят игрички и мерят.. органите.

6

Анонимен

преди 14 години

А този в ролята на какъв се явява през US посланника? И какво общо има въпросният посланник с някаква си българска мутра?

5

Дими

преди 14 години

Напълно подкрепям номер едно и номер две. Показва се кой стои зад мафията в Бг, чии служби и посолства, а пък руснаците те пичовете си стоят отстрани и ни се смеят на простотията, някой пък чак до нивото на Фиром падаме.

4

MEFISTO

преди 14 години

Боже опази

3

MEFISTO

преди 14 години

Боже опази

2

чичо

преди 14 години

Правилно може да иска.След като си ги познава и какво могат да му скълапят може да се оплаче.В крайна сметка той поне си го казва.А други хора ходят из чужбината-Израел ,Германия ,Англия и т.н. а никакъв отчет пред народа.Харчат пари и нищо ходили с този се видели с другия си приказвали и работата върви.Да ама не както казва другаря Петко Бочаров.

1

Анонимен

преди 14 години

А после руските служби били стоели зад мафията на България - цитирам Костов. То фактите сами говорят