78

j4a

преди 14 години

От затвора се излиза, от гроба не! Независимо колко ни е факан закона (и) в това отношение, първо стрелям после питам!Факана държава! Този закон трябваше да бъде променен много от одавна!

77

Kolev R.

преди 14 години

Bashtata na ubitija da go...***!!! da beshe ozaptil sina si...a sega nema pari...i skoro i s bandata shte se svurshi.Bat Boiko gi e podkaral i nema da gi vidite iz nashio grad. Takiva mishoci sa!!!! Samo se ejat a kat gi gepcat plachat kat devoiki!! Banda....bukluci!!!!!!!!1

76

Патриот

преди 14 години

НК ни е леко абсурден на места и този казус е доказателство за това. Наистина дано му се размине на Петър Лисичсков!

75

Анонимен

преди 14 години

Искът на бащата е законен. Рижият не е осъден, а убит. Лисичков го е ликвидирал.Трябваше Рижият да пее в полицията и да търка наровете в затвора, ама уви...

74

номер 63

преди 14 години

Махнаха ми коментара, без да има нито една обидна дума в него!?!Какво става тук?

73

Срахил

преди 14 години

Петко Лисичков трябва да бьде награден и върнат на работа да е жив и здрав човека

72

Gaskoing

преди 14 години

От къде на къде ще вадят нож на полицай, това оръжие за какво му е? да яде с него сигурно..!!! но за това са му го дали да се отбранява и да защитава хората с него и той не е стрелял на самопроизвола а при самозащита! мисля че някой работи в закона трябва да се оправят защото в Америка ако извадиш нож на полицай и той с танк да излезе нищо няма да му направят! че утре тези *** може да нападнат патрулка с пистолети пак ли ще са невинни?

71

12324

преди 14 години

Тоест ако ти налетят 5 човека с ножове и ти имаш тесла, не може и трябва да си намериш 5 ножа, примелно?!

70

Наблюдател №1

преди 14 години

Големия Риж вече го няма и постъпленията в семейството са намаляли. Може би затова бащата иска 500 000 лв. компенсации. А колко ли ще трябва да изплати семейството на Рижия на рострадалите от тях хора? И последно: Нима Лисичков е трябвало да извика:"Вие сте с ножове, а аз съм с пистолет! Изчакайте да отскоча до магазина, за да си купя, че да сме равностойни!"?!?

69

съдник

преди 14 години

Лисичков трябва да бъде наказан, ама леко! Това е правилният сигнал и към тея, дето им е лек пръста на спусъка, и към всичките мутро-бандито-крадло-тарикатчета.Помислете от друга страна: безнаказаността на стрелящия измества ударите на престъпността в/у нас, невъоръжените... Или всички можем да пуцаме като в Тексас или никой не пуца никого никога (освен полицаи в работно време и при строги правила)

68

фсдфс

преди 14 години

Иска на "бащата" е повече от абсурден. Все едно аз да си застраховам къщата, да си я запаля и да искам от застрахователя да покрие щетите. Закона е направен да служи на обществото, а не обратното като се тълкува дословно в ущърб на него.

67

Анонимен

преди 14 години

66-така е, нищо не струва човешкия живот у нас. Аз по-долу писах, ами ако е нямал пистолет кво прайм? Умира.Хак им е на тея търкалджии, що не дойде някой Лисичков да стреля по мен и аз съм правил нарушения по пътя?! - Щото ще се разбера като културен човек с него естествено.

66

ОТГОВОР

преди 14 години

Анонимен 57 попита:А каква е била местроработата на този Риж и "момчетата"?Ами както са казали: Помагат на хората са си изхвърлят ***.Е, сега Лисичков е изхвърлил един *** от тях!!!

65

Кирил

преди 14 години

Гледайте, едно спокойно и улегнало момче, идва да помага на закъсалите си приятели, които милите са попаднали на лош чичко... ОК, но едно такова кротко и радушно дете, носи ли в себе си 3 ножа за самоотбрана ???

64

стига!!!

преди 14 години

Най-тъпият закон в България!Ако ме нападнат, да нося цял арсенал с оръжия и да мисля кое точно да използвам ли?Че ножът не е ли смъртоносно оръжие??? Кое му е "превишаване на пределите"?Трябваше да се остави да го наръгат 2-3 пъти и тогава да стреля ли?Ако този човек го осъдят, аз се махам от БГ. Защото едно е да нямаш пари, а друго - да знаеш, че теб или близките ти могат безнаказано да ги убият на улицата и не можеш да ги защитиш!

63

нинджа

преди 14 години

бащата да търси обещетение от братя Галеви, които са работодатели на бившата нинджа, барета, полицай, агент, водолаз и прочие Петко Лисичков. ако Галеви го отрежат може да предложи на Лисичков да му даде някой лев от заработеното за тази мокра поръчка.

62

Анонимен

преди 14 години

Джиджи, аз съм от Б-с, но това за предупредителния изстрел не го знаех, това го оневинява още повече. Вече си представям панаира все едно съм го гледал.

61

Анонимен

преди 14 години

Излиза уж така, че Лисичков е "герой" и няма нужда от съд ?

60

с

преди 14 години

ДО-58Какви закони в тази държава парата играе глава роля

59

opa

преди 14 години

А държавата да си прибере всичките окрадени милиони от Рижите, баща им и всички *** около тях.