18

Анонимен

преди 14 години

тъпо написана статия...но иначе е вярно това че в целия театър няма НИТО ЕДИН голям политически или криминален престъпник които да е осъден,с конфискувано имущество през тия 20 години.

17

АЗ СЪМ ТРАКТОРИСТА!

преди 14 години

АЗ съм тракториста! Проблем?! Аз дърпам конците тука ... проблем?!

16

Elina

преди 14 години

Mnogo dobre kazano!

15

sgt.Hale

преди 14 години

Абе кото споменаха тигъра и леопарда в двора на тоз беден човечец....Как ли са се озовали там??Това май са защитени животни вноса и търговията с такива подлежи на строг контрол.Та в този ред на мисли прикуратурата да добави и едно обвинение за контрабанда на такива животни и нарушаване на законите за отглежданетоим.

14

РП

преди 14 години

Преди години на дневен ред беше кой кого е застрелял, взривил или какво е източил. Сега на дневен ред е кого са арестували!Колкото и да ми е неприятен ПР/а на Бойко не мога да отрека, че това е някакъв напредък към оправия! Истинският напредък ще бъде ако всечки тези хубавци не само ги арестуват в показни акции, а ги сложат в дрънголника за по 10-20 години... Тогава ще му сваля шапка на Бойко и ще гласувам за него!

13

ромският Брад Пит

преди 14 години

Камион ме блъсна, Трактора ме гази, Багер ме товари-и-и-и-ив Една лЕка кОла...

12

gothic

преди 14 години

(продължение)...във въздуха. Забавлението обикновено приключваше, когато се появяваше огромният и страшен Комбайн, който гонеше двамата приятели, които бягаха като попарени, за да не ги настигне и смаже....Питам се, кога ли ще се появи Комбайна.

11

gothic

преди 14 години

Хм, на мен пък ми прилича на анимационен филм а не на екшън. И по-точно на филмчето за Светкавицата Маккуин. Който има малко момче, няма начин да не е гледал поне част от него (филмчето е много добро и поучително, бай дъ уей). Та там Маккуин (лъскав и нафукан спортист) и дружката му Матю (полуръждясал авариен автомобил) се забавляваха по нощите, като отиваха на полето и с клаксони и форсиране стряскаха спящите Трактори. Те се стряскаха, изреваваха и се катурваха назад, по гръб с предни колела

10

ее

преди 14 години

Егати държавата, всякакви турци, *** и помаци като тоя трактор си разиграват коня,и всички им се възхищават на мащаба и размаха. Още малко и институт в БАН ще основат да изследва живота и делото Турчина Доган, *** Сако и Помака Трактор.Няма ли вече българи в играта ?

9

Гошо Тъпото

преди 14 години

Алексейчо -тракторчето,ако е нагазил в ....дълбокото и е започнал да мерипишка с братята хамериканци,никакви компроматчета няма да го......спасят;просто му се е ......изчерпала нивото на ....компетентност.

8

Барби

преди 14 години

Срещу трактора имаше неуспешен опит за атентат преди години пред една фитнес-зала, гръмнаха го леко тогава неговите братя мафиоти но се оправи.

7

Dan

преди 14 години

Евстати Евстати, егати Евстати - това горе е една голяма текезесарска ...история...да не кажа боза, та общо взето ако някой има стремеж да пише в стил "сам се сещай" , по добре да не пише... съжалявам ,но тази статия не ми даде никаква информация която да не знам от десетки други публикации написани доста преди този бригадиротекезесарски разказ...

6

Nobody

преди 14 години

Мене ме интересува друго - кой е Тракториста?

5

ined

преди 14 години

По-добре да не пипат животните, че ще вземат да стигнат до групата на Котараците и после какво ще прави ББ.

4

Анонимен

преди 14 години

екшън братлета и пак екшън. та нали преди 7-8 години боико и пашата бяха авери с трактора. сега разпределят сфери на влияние но с помоща на държавния апарат за които плащаме ние с взетите ни данаци. че то имали по голям рекетъор от държавната машина.

3

teo

преди 14 години

БОЙКО И ЦЕЦО, СЛЕДВАЩАТА И РЕШИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ "АКУЛА" ! ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ ЩЕ ПОРАЗИ "ЖИВОТНИТЕ ОТ ДРУГАТА ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА - ОТ ЛЪВ НАГОРЕ"!!! ТАКА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КАТО ДОГАН-сергей,сава,ангелов, СИМЕОН-крадеца, СерГЕЙ-ибрика И МАФИОТСКИТЕ ИМ СВИТИ ЩЕ ПОПАДНАТ ТАМ, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО - ЗАД РЕШЕТКИТЕ!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ВКАРАНИ ТАМ!!! ОК???

2

Az

преди 14 години

Алексей си бърка по дупките с Бойко от 100г. и това всички го знаят - това си е чиста акция за пране на име - Бачи Алеко ще си е вкъщи до 1 месец със всички обвинения опровергани. Той просто е сълза човек за какво да го пипнат?

1

Анонимен

преди 14 години

Браво! Супер статия! И аз питам какво ще стане ако Трактора извади целия мат"риал!? Май ако го направи на някои хора доста ще им стане жежко!Отново поздравления за хубавата статия и за добрите въпроси м/у редовете! Който може да ги чете!