25

kolev

преди 14 години

Прав е митрополита, но малцина ще го разберат.

24

Луцифер

преди 14 години

Да не дойде само Архангел Михаил с автомата!

23

747-400

преди 14 години

Ох, да, Това за Мадона го бях забравила....Сами се правят за смях.

22

??

преди 14 години

Кво му е истеричното. Поп е човека те така си говорят.

21

Анонимен

преди 14 години

Какъв дядо бе хора,човекът си на 42 год?!

20

читател

преди 14 години

Този същия николайчо мамин се кани да замести стария генерал от ДС.Този същия е пръв дружка с руските генерали в расо.И в тяхна угода, иска да премести РХристово на 7 януари.Този същия ходи с 3 бодигарда.Този същия ползва речник от преди два-три века и мисли, че и хората са оттогава. Това е лицето на БРЦ - жалки неграмотни блюдолизци, винаги близко до господарската трапеза.

19

!

преди 14 години

Но не и от този човек. С това си идтерично изказване налива вода в мелницата на подкрепящите ГМХ. Друг е въпроса, че не трябва да се спират научните изследвания в тази област.

18

до 18

преди 14 години

какви 73, ами че той е младеж, няма и 40!!От кога служителите на ДС станаха толкова загрижени?От кога захвърлиха ролексите и джиповете, не посещават най-скъпите бардаци, а се обръщат към народа? А дали са изосталиви и бодигардовете си, които съвестно ги пазят от миряните?Този същия фарисей, който обвини българския народ, че посетил концерта на Мадона и затова се издавиха нашите съграждани в Охрид?Този същия,и подобните му, които са първи приближени и слуги на руската църква.

17

kantega

преди 14 години

Ако вярваме на статистиката ,че хората ползващи интернет са от средата на интлигнцията-разбираемо е защо сме на дъното на духовната нищета!! Как може да се пишат ПРОСТОТИ И без да си седнал и запознал поне с някои елементарни неща-например"дядо"!! Ами какъв да е- все пак е на 73г-за плямпащите 40г+33г=73г.Но явно продължителната консумация на недоубити домати и хищни марули окончателно е превърнала Човека в нещо непонятно и ЗЛО!

16

Кирил Петров

преди 14 години

Докато в тази страна има хора, които могат да наричат един православен свещеник - попа с феса,оня и т.н. Докато не се вслушват в думите а просто в звученето им ще сме на дъното защото и най-разумния атеист знае, че няма човек на тая земя с право да съди.Кои сме НИЕ,че можем да отричаме хора без да ги познаваме. Малко уважение не ни е излишно,защото все пак този човек е първият от много време показващ становище на православната ни църква!Почвайте с минусите,че нямам търпение.Бог да пази България!

15

Костенурката нинджа

преди 14 години

Яжте ГМО, за да станете като мен и да побеждавате лошите :)

14

Анонимен

преди 14 години

тоя пак получи прозрение.....

13

Анонимен

преди 14 години

Единственият начин да се настроим положително към ГМО е Синодът да ги анатемоса.

12

www

преди 14 години

До всички, които са срещу ГМО: Моля, намерете начин да спрете този психопат Николай, защото каквото и да каже той, това действа с обратна сила. Този човек е същия, който каза, че загиналите в Охрид са възмездие за концерта на Мадона.

11

varg1

преди 14 години

Бяс от ада

10

серГЕЙ станишев

преди 14 години

Нашата партия се бори за популяризиране на ГМО!Само турците и сините са против.

9

Кирил

преди 14 години

Нямаше ли едно правило, съкращенията при първо назоваване да се изписват? В заглавието разбирам защо го слагат това ГМО - за да е кратко, но по-надолу, ако анонимната статия беше писана от грамотен човек, трябваше да е изписано.

8

ВОЛЕН СИДЕРОВ

преди 14 години

ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ПОПА С ФЕСА?;)

7

Анонимен

преди 14 години

ГМО е прогрес!

6

Анонимен

преди 14 години

какво ДС??НИколай е млад ,не гледай ,че е наричан "дядо"