59

Сила

преди 14 години

И какво се оказва... Тя се ражда жена, чувства се обаче мъж, уж си сменя пола, обаче решава, че е гей и започва да го прави с мъже и забременява, като обаче пропуска факта, че вече няма гърди и няма как да си кърми детето... И Тарантино не може да измисли такъв сюжет.

58

пак аз

преди 14 години

Факта, че човек не приема действителността, тярбва да иде на лекар и да се лекува, а не да сменя пола...Шизофрениците ги има от преди 3 века, но тогава не са йм вървяли по гайдата. Защото ако трябва да угаждаме на всеки, който иска да стане такъв, какъвто не е, ще настъпи края на света със сигурност...пълен хаос и УЖАС!

57

аз

преди 14 години

хубу, де, аз едно не мога да разбера....като толкова иска една жена да е мъж, що ражда дете? Нали мъжете не раждат.....а това дете как ли е направено....уж иска да е мъж, пък женски работи прави...секс, не отзад и бременее....Травеститите и всички *** са с психически проблеми. Това да имаш женско тяло а да си мислиш, че си мъж или обратно....това е шизофрения...както и един пациент се мисли за Исус Христос и ония ден си беше пробол ръцете...

56

Горкото дете

преди 14 години

Aшколсун на ***,евала на баща ти...

55

Говедарин

преди 14 години

На теа им требе един убав бой...Да не им "раждат" главите глупости...

54

nm,

преди 14 години

Нищо стресиращо, то това си е жена, с външни полови белези на мъж. Вътрешно, откъм органи си е жена

53

bez

преди 14 години

Zabraniavat trevata i cigarite ama tupanarshtinite ne. Sledva da opitat da rodiat prez druga dupka. Egati i sveta!

52

Транс-ин-аут

преди 14 години

Всъщност няма нищо стресиращо. Имаш репродуктивни органи -- раждаш бебе. Пък ако искаш и брада си пусни. Името в личната карта е подробност. Могат да ти викат всякак. Важното е че имаш пуси.... яйчници и т.н.

51

много интересно

преди 14 години

Значи,чувства се МЪЖ,а напиня да ражда!?Е,това ако не е ***-дер-ас-тлък,здраве му кажи!

50

Анонимен

преди 14 години

Педераска им работа.

49

Пешо

преди 14 години

Гледах някакъв филм по "Дискавъри" за трансексуалните (травеститите)! Та, там обясниха че трансексуалните хора се раждат със мозък различен от този на пола на човека, или с други думи раждаш се момиче със женско тяло, но мозък ти е като на мъж и съответно се чустваш мъж, а не жена! Един вид чустваш се в чуждо тяло, и затова сменяш пола си! Тези хора така се раждат, това е като заболяване и те не са виновни за това че се раждат такива!

48

Иво

преди 14 години

Точно така! Това че Джесика си е сменила името на Скот Мур не я прави мъж! Докато тя има матка и не смени пола си с мъжки, Джесика винаги ще си бъде жена, колкото хормони и да пие! Когато мъж с *** забременее тогава пишете че има сензация! Но това никога няма да стане макар, че опитите на някой гейчета продължават..........! :)

47

-A.

преди 14 години

Това е мъжка душа в женско тяло... Понякога няма съответствие между тялото и душата.

46

Чернобил

преди 14 години

Иванчо: Мамо, мамо, растат ми гърди!Майката: Дреме ми на х..я!

45

Анонимен

преди 14 години

Жена, която иска да е мъж, родила. Къде е сензацията, че нещо не схванах?

44

Анонимен

преди 14 години

Ей, какво толкова се впечатлявате. Той всъщност е наполовина жена. Да, изглежда като мъж, но е запазил женските си полови органи, така, че какъв е проблемът да забременее и да роди! По-интересно ще е ако 100% мъж, който не е роден като жена успее да роди. Знаете ли от кога го чакаме това? От как се помним ние сме тези, които страдат и изпитват болки за да създадат живот, е май е време да ни отмените. И без това ние вече изехме голяма част от ролята ви, т.е. често печелим повече пари от вас. :-))

43

Анонимен

преди 14 години

Искало да стане жена с х.й хо станало мъж с п..ка.:)))))

42

haha

преди 14 години

Що пък стресиращо? Виж, "дреме ми на бехемота" - да...

41

Анонимен

преди 14 години

Това са пълни лъжи и манипулации.Не ги разпространявайте и не им вярвайте!

40

На чичо Кучо мишето

преди 14 години

Е може ли на *** или момиченце което искало да е мъж а после пиело мъжки хормони ... какъв мъж е това - вероятно и Вие сте такива... да казвате че е мъж а Днес .бг ? Вие там правите ли разлика ?