129

Анонимен

преди 14 години

Krasavec...a znaete li che 95% ot "Biznesmenite"ni bram4at na DDS. Ina4e ot kade 6e iskarvat pari, da ne mislite 4e sa mnogo kadarni. Pove4eto biznes v Bulgaria e dalavera, Istinski biznes po4ti nqma!

128

сю

преди 14 години

Ах,Меркел душко що не ги барнеш за ушенцата всинцата хубавци са при теб.Що не им ревнеш"Защо сте ми се домъкнали тук БРЕ"???

127

Обезверен

преди 14 години

Публикувайте и името на съдията, че да ги бием и убиваме като кучета.

126

до125

преди 14 години

Това според мене подигравка с Българското правосъдие . Затворите са пълни с пилищари *** . Е такова *** трябва да се вкара вътре и да пръснат *** та другеит е да му мислят . Законотворците по този начин предлагат на съдиите подкупи .Така ако се работи е.б.а. х м. е с е у държавата

125

?

преди 14 години

само не ммога да разбера какво са виновни съдиите, приположение, че закона позволява определяне на наказанието под най-ниския предел при определени условия ...и съдът е ДЛЪЖЕН да ги приложи ...споразумение, съкратено съдебно следствие ... самите наказания за такъв вид изами не са високи (защо ли?)и след прилагане на някой от горните правни институти се получава условното осъжданетака, че виновни са законотворците, но не и съдиите ...

124

Калин

преди 14 години

Съдията правораздава съообразно закона. Това, че сме комунистическа страна и нормата не е норма а е направена така, че да се бяга от правосъдие не е вина на магистрата.

123

Терорист

преди 14 години

Това е този същия, дето заплаши Яне Янев със съд, понеже му разкрил далаверите.

122

Шматков

преди 14 години

Тоз *** манафин и кадъната трябва да лежат дълго в затвора . Кушлев с комисията си има пълното основание да му конфискува абсолютно всичко а отделно трябва да се задеистват всички криминалисти и да се видят от къде са кинтите му защото е видно че парите му са от криминални деяния и това е достатъчно основание

121

Tekumze

преди 14 години

Напълно нормално за БГ.....Ставийски пиян убива хора и не е в затвора, че този ли, не е нормално.....

120

BG

преди 14 години

"Ubavez bravo tigre". Seriozno ei sadiite vie vabshto milsite ili prosto ste tam za broika???? Vahite zaplati triabva da sa po nulata. укриване на данъчни задължения в особено големи размери 450 097,41 лв.; i vie sto go globili - 10 хил. лв. глоба. Napravo da biahte mu dali edin bonus, toi bez tova vie sas "ubaveza" ste edno i sachto nehsto.

119

едноличен търговец

преди 14 години

На съд трябва да са и всички от Пловдивския съд дето са регистрирали фалшивата фирма. Просто не мога да си представя с какви документи са я регистрирали, как поне един не е чукнал ЕГНто в компютъра, за да види, че всичко е фалшиво??? Не проверяват ли тези хора преди да издадат съответното решение? А и да продължи с регистрацията в данъчно, община и т.н. как е успял? Без помощта на някой из висотите ли? И само това ли е укрил или само това са успели да разберат следствените???

118

Анонимен

преди 14 години

браво на съдията! цяла година да работи, 12 заплати за вземе, после 13та и 14та, а и още поне 120 подкупа! ех, да ни е жив и здрав и за пример на останалите

117

Пфууу

преди 14 години

За укриване на данъчни задължения в особено големи размери 450 097,41 лв има глоба 10 000 лв глоба . Ай сектир бе с тея 10 000 лв на Алиса нейната страна на чудесата РЯПА да яде пред нашата страна на чудесата !!!

116

Анонимен

преди 14 години

STRAXLIVCI !

115

Анонимен

преди 14 години

13 ,14э заплата им трябва на всички магистрати ха ха ха ха . Евала на Пернишките магистрати добре си прибират паричките . Пак са виновни полицаите защото са го разкрили и са го предали на съд место да си приберат някой лев те го дават на Пернишките магистрати защото те са беднички . Остава делото да се е гледало и от прокурора Цветков и тогава всичко е ясно .Съдиите да живея в Перник и по цяла България. Щом Бойко се уплаши от тях -няма лабаво . Полицаите са виновни че ги хващат.

114

хошо

преди 14 години

там са замесени Петар Драшков бивш шев на ДАНС Ахмет Догар СиБанк.. как да го осъдят???

113

Анонимен

преди 14 години

Tyka nema pravosadie! A INA4E REVAT ZA KOLEDNI BONYSI PO 4-5 BONA! MRASNICI!

112

Monte Cristo

преди 14 години

Браво, дайте на съдиите още 5 заплати бонус!! Иначе ще съдят Дянков!!

111

Калин

преди 14 години

такива образи ги ражда партията престъпница бсп-тю.

110

anitta

преди 14 години

Сега всички участвали в успловната присъда- с дипломите и вън от съда! Нещастници-един *** да се прави на по-хитър от държавата!