34

Илиан Илиев

преди 14 години

Уточнение: Радикалният ислям не е изкривяване на исляма, а е самият ислям. Осама бин Ладен не е някакъв ислямски еретик, а е перфектен правоверен мюсюлманин, който е за пример. Убиването в исляма на хора не е забранено с божа заповед, както е в християнството и юдеизма, а е ЗАПОВЯДАНО с божа (алахова) заповед. Мюсюлманин, който не убива куфарите (неверниците), не е мюсюлманин, а подлежи на убиване, защото самият той е куфар (неверник).

33

Етнически българин !

преди 14 години

Моля те пиши на български, уверен съм че можеш. Писането пост с главни букви е неуважение на хората във форума! Съгласен съм с теб.Но тук някой по-компетентен от мен, трябва да обясни същността на мюсюлманската дъга!Тя ни засяга СМЪРТОНОСНО, понеже минава през България.Началото - Турция превзе нашите пазари.Чуждите телевизии у нас рекламират всичко турско, използвайки турските несекващи сериали.Новите еничери. И ... и ...

32

Дядо

преди 14 години

Очевадно е че и в България ще стане така ако Доган е още във власта.Ще трябва и българките да носят мюселмански облекла.Историята казва че турците само са имали присъствие в България и не трябва да се съобразяваме с техните обичаи.

31

123

преди 14 години

KADETO IMA ISLAM TAM IMA DISKRIMINACIA I FA6IZAM!!!!!!!!!!!

30

123

преди 14 години

BUTKI,MINARETA,TIHOTO PREVZEMANE NA HRISTIANSKA EVROPA OT RADIKALNITE ISLAMISTI E V HOD.AKO BEHME PRIELI TURCIA V EU,SEGA VE4E 6TEHADA SA VLEZNALI MUSULMANSKITE ZAKONI V VSI4KI STRANI,A TERVEL 6TE6E DA SE VARTI V GROBA KATO PILE NA GRIL.CELTA NA ISLAMISTITE E NE SAMO DA PROBIAT V EVROPA,NO I DA J PRIDOBIAT.ZATOVA SA INSTRUKTITANI DA SE RAZMNOJAVAT NA PRINCIPA,BIR GODINA,BIR DETENCE.NAAI-SILNOTO IM ORUJIE E GLIPAVOTO I SALZLIVO HRISTIANSTVO I LABAVATA DEMOKRACIA.VAPROSA E NA JIVOT I SMART.

29

Ама, че наглост

преди 14 години

И какво иска да внуши авторът: Дания и Франция (па защо не и цяла Европа) да клекнат пред жестоката ***, понеже имало само 100 жени с бурки в едната страна и 367 в другата! А, че са готови да убиват, да тероризират света, нищо! Това са първобитни същества, лишени от човешки образ!

28

Пацифист

преди 14 години

"Религиозният мир в Европа отново е поставен на изпитание"- да, от мюсюлманите. Мястото им не е тук, не принадлежат на нашата култура, не споделят нашите ценности, нека си вървят. Ако не искат, ще играе тоягата.

27

Като Европата !!!

преди 14 години

"френските власти приложиха закон за религиозните символи в обществените училища, който забрани носенето на ислямски забрадки"."забраната за носене на ислямски символи е част от мерките за защита на Франция от екстремисти". Така постъпват ЕВРОПЕЙЦИТЕ!А нашите cкoпeни политици се HAДУПВАТ!!!

26

Анонимен

преди 14 години

крайно време е да се забрънят всички дискриминиращи жените неща в Европа като булата черните мантии и т.н.освен това се дразня че в българия използваме незнайно защо думата "булка" което ме навежда на отвратителни асоциацииимаме си страхотна дума - НЕВЯСТА или НЕВЕСТАислямското влияние ще ни превземе ако не вземем някакви мерки

25

ккк

преди 14 години

Лошото е че и в БЪЛГАРИЯ все повече се появяват такива чучела. Само се огледайте и най интересното е че са си от нашите МЛАДИ мюсюлманки.Аз го възприемам повече като мода отколкото като религиозност но това е лошо и говори за проблем, защото исляма е най- големият проблем в съвременната ни история

24

BMviper

преди 14 години

SMURT!

23

тед

преди 14 години

Истерията с буркините само доказва безграничната наглост на мюсюлманите. Очевидно са забравили, че са само гости във въпросните държави.

22

Borman

преди 14 години

Първо Дания ,не е Скандинавска държава. Второ ако християнка отиде в Саудитска Арабия ,не може да излезе от летището ,без да се покрие цялата като нинджа ,но това не и нарушава правата. В Иран могат да я арестуват ако се вози на една седалка с мъж ,които не е неин пряк роднина.Защо те могат да правят такива закони а в Европа не може да се прилагат Европейските понятия за това какво може и какво не.

21

Анонимен

преди 14 години

ЕДНО ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО НАШИТЕ ДЕДИ СА ГИ ИЗГОНИЛИ ОТ ЕВРОПА.ЯВНО Е ИМАЛО ЗАЩО!ТЕРВЕЛ - СПАСИТЕЛЯ НА ЕВРОПА!

20

Някой

преди 14 години

Ами вън от Европа, като не им изнася! Да си ходят в първобитнообщинния строй и там, ако искат, и очите да си закрият. Аман от техните претенции! Не стига, че в техните си държави е така, ами искат и цял свят да прекроят според своите си извратени разбирания.

19

Анонимен

преди 14 години

мюсюлманите нямат място в Европа или в която да е друга цивилизована държава!

18

Анонимен

преди 14 години

да ги забранят, най-малкото защото всеки може да се прикрие с такъв чаршаф и да извърши престъпление и нито една камера не може да докаже дали е той всъщност!

17

Селянин

преди 14 години

До предходните двама:Тези , които изповядват хрисиянството да тръгнат по улиците в Раса и Келемявки ли. Смятам, че показването на религията не и е мястото на улицата , а в храмовете и облеклото не те прави по вярващ или невярващ. Някой ще каже спазването на каноните на корана, библията ни задължават да сме така облечени, ама и мюсюлматите плющят домуз, а християните не спазват пости, но си вярват в своята вяра. Това повече е пародия на принципа "На вижте ме аз кой съм."

16

koko

преди 14 години

V UK ako go priemat tova shte e goliam maitap.Tam e stanalo Taliban.Palno e s takiva "Ninji".Vednaj popadnah i na nashi djepchiiki oblecheni taka i shetaha v metroto v London.

15

Анонимен

преди 14 години

мюсолманин ли е,не ми го хвали!