91

Николова

преди 14 години

Калигула е направил сенатор своя кон!Защо Бойко не успя да направи еврокомисар своята Румяна?

90

Анонимен

преди 14 години

Za Kuneva i az sam saglasen, no ki iska da vlezne v tazi barloga na valci i gnezdo na osi ?

89

мама

преди 14 години

Желая на Румито да си роди едно хубаво и умно дете ,като нея.Българската нация има нужда от това.Успех,Руми-ние ще те помним само с добри чувства.

88

Азис

преди 14 години

А сега с парите от Винетките кой,какво и къде ще открие,Тези пари ксакъв цвят имат?

87

НФБ

преди 14 години

а като разкриваше фирма с червени пари в лихтенщайн нищо не казваш!кой ти ги даде и срещу какво?

86

ЗАлив

преди 14 години

Е ли?Сомалийският залив-Аденски? Или има масирана атака към ББ,и са сменили името без да го питат :))Хахаха

85

Той е

преди 14 години

"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.Да,много далеч стигна,по-далеч и от Аденският залив!

84

az

преди 14 години

ТЪРСЕТЕ ЖЕНАТА! СПОМНЕТЕ СИ КУНЕВА И НЕЙНИТЕ АМБИЦИИ!МАЙ НЕ ТЪРСИТЕ КЪДЕТО ТРЯБВА..........

83

Анонимен

преди 14 години

Европейците добре познават преобладаващия туземен манталитет и балканските номера хич не им минават. Вече! За справка, питай Станишев!

82

Анонимен

преди 14 години

Много платени журналисти има от Герб повече са от 80

81

СВЕТЕЦА

преди 14 години

"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.И като добавим в заключение колко си некомпетентна съвсем не е за чудене.

80

петрол

преди 14 години

Правилно си постъпила! Кампанията срещу теб бе инсценирана от опозиционните т.нар. "Тройна коалиция". То един социалисти са, ама? Ако беше жив Георги Димитров, лично щеше да ги разстреля лидерите им. Но трябваше и да се подготвиш, добре с въпросника, защото казват, че не си отговорила на въпросите добре. Тук вече опозицията няма думата.

79

Ко

преди 14 години

Глупости, изхвърлиха я от политиката поради некадърност,... това е горчивата истина. Останалото е нелеп опит за замазване,... Да ходи да пази реколтата, оръжие не и трябва, а само сламена шапка !!

78

Анонимен

преди 14 години

Като чух вчера в някакъв репотаж по БНР ,че при влизането си в МВнР първите и думи вместо да поздрави бил "Ще метем !" мисля си че пак много изкара.

77

СЛИВЕН

преди 14 години

НА ВСЕКИ КАНДИДАТ ЗА ЕВРОКОМИСАР МУ ДАВАТ НАРЪЧНИК С ВЪПРОСИТЕ ПО КОИТО ЩЕ ГО ПИТАТ. И НА ВСИЧКО ТОВА ДА НЕ СИ ПОДГОТВЕН. МОЖЕ БИ ЗАТОВА Е ТОВА ОТРИЦАТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖЕЛЕВА.

76

Оратор

преди 14 години

Абе тая шушумига що не вземе да се скатае някъде. Не и стигнаха откраднатите милиони, не и стигна, че изложи и себе си и целия народ пред половината свят, ами сега има наглостта и да говори и да продължава да лъже. ***, проста и алчна ***.

75

перископ

преди 14 години

Коя криза бе ***?Я виж твоите вашингтонски приятели получиха веднага упреци от Сарко,че искат да окупират Хаити,което си е факт.Най смешното и трагично,че президента на Сенегал иска да даде на оцелелите земя по родните места на теехните деди

74

до 66

преди 14 години

Глупости! Чака до последно.И когато всички възможности за политическа договорка между фракциите в ЕП пропаднаха и трябваше да се проведе ТАЙНО гласуване - чак тогава "подаде оставка". Защото дори ЕНП се бяха разцепили заради нея. И при тайното гласуване щеше да лъсне, че "срещу" са гласували повече отколкото членовете, които не са от ЕНП.

73

Ново5

преди 14 години

яяяяяяяяяяя, ама верно ли проговорила?!?! па аз си мислех, че може само да ...свири

72

Писна ми

преди 14 години

До 66: А какъв избор имаше?! Какво още трябваше да стане - да я изхвърлят с гласуване ли? Май първо от ЕС казаха, че се оттеглила...Вождът до последно викаше - не..Трябваше да го направи на следващия ден, а не да се излага и да чака до последно...Все се надяваше номера да мине...ама не мина - само ни изложи и нас