113

Тъй, тъй...

преди 14 години

до: фитнес манякаЕмчи в случая постът на комисар по кризи и бедствия е на първо място да се организират и насочват едни пари. Големи пари. Да се работи с правителства и НПО-та.Освен това трябва да се познават главно Африка и Азия/Близкия Изток.И за двете сигурно има сериозна компетентност. Доколкото виждам досега това е работила.

112

Анонимен

преди 14 години

И тая сигурно ще изръси,че Сомалия е пряка демокрация хахаха

111

Анонимен

преди 14 години

Аийде почвайте да и вадите кирливите ризи и на нея!Къде е Първанова....?

110

Анонимен

преди 14 години

Тя ако е много-добра, Световната банка няма да я пусне. Забележителна мисъл, браво Пешо!

109

Анонимен

преди 14 години

мен пък ме интересува ти какво разбираш от политика та се дупиш тука?имаш ли си на идея на колко светлинни години е тази жена от пъчасалото ти изпържено от стероиди мозъче?

108

фитнес маняка

преди 14 години

Само ме интересува тая женица кво разбира от външна политика.Това че е работила в Световната банка не я прави експерт в МО.

107

Анонимен

преди 14 години

До 102: Браво бе братче, аз съм с тебе одкрепам те на 100% ей сега ще пиша един СМС на Бойко в твоя подкрепа. :))) Разсмя ме искрено !

106

Анонимен

преди 14 години

Не се ли усещате, че говорите глупости? Тази жена се е доказала, за разлика от онази, която се изложи?

105

пешо

преди 14 години

Че нали най-умния беше Дянков. Бил оправил финансите на 60 държави. Сега изровиха някаква си Кристалина. Няма ли спечиалисти в тази страна, ами внасяме *** отвън. Тя ако е много-добра, Световната банка няма да я пусне.

104

СБ

преди 14 години

The World Bank Group has appointed Kristalina Georgieva as vice president and corporate secretary, and Hasan Tuluy as vice president of human resources.Georgieva, a Bulgarian national, will take up her position on March 10, 2008, and will head the Corporate Secretariat, which serves as interlocutor between the World Bank board of executive directors and bank management. She is currently director for strategy and operations in the World Bank Sustainable Development Network, the World Bank said. Tuluy, a Turkish national, will take up his position on March 11. He is currently chief operating officer of the World Bank Group's Multilateral Investment Guarantee Agency (MIGA), the agency said.

103

Анонимен

преди 14 години

Има две различни неща:1/ вицепрезидент НА нещо си 2/ вицепрезидент ВЪВ нещо сиДоколкото знам тази е визепрезидент ВЪВ световната бабнка заедно с десетки други вицеперзиденти ВЪВ Световната банка, а не е вицеперзидент НА Световната банка.

102

Анонимен

преди 14 години

Само аз ставам за тази работа,... много съм хуманен, знам английски,.. никога не съм имал фирма,.. не изглеждам зле,.. ако трябва ще съм от ГЕРБ (какво пък толкова),...

101

до 96

преди 14 години

Защото работният и език като еврокомисар щеше да бъде английски.Анадънму?

100

kotarak

преди 14 години

Кристалина Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Добре изглежда на снимката за 57 годишна жена. Бръчките не грозят единствено мозъка, а там не се вижда, докато устата, не почната да те представят или излагат. Пожелавам и успех и да представя достойно България.

99

Тъй, тъй...

преди 14 години

до 71Драги, докато не поразпитам и не попрочета за и от нея - не съдя ни що за човек, ни що за профешънъл е.Постът ми за "роднина-милиционер" е в смисъл, че му е много плитка "банката кадри" на бат' ви Бойко. Което си го знаем от доста време преди изборите даже.А ти, както си се засегнал на кръв даже :), явно си от ураджиите, дето "силно любят и мразят" и бързо се палят, но малко или доста късно се замислят.Аре по-кротко, а?

98

Анонимен

преди 14 години

Чудя се, толкова ли не може премиерът ни да намери някой достоен човек, който е работил за държавата ни, а не някой който от години не е тук

97

до 94

преди 14 години

Признава ви се, на позитано в интригите и компроматите сте No1. За нула време успяхте да решите проблема с новата номинация. "Прокопиев Кръстев Божилов" Сега остава да си го повтаряме като мантра! :D

96

Анонимен

преди 14 години

Що се отнася до Желева - можеше спокойно да отговаря на БЪЛГАРСКИ език(официален в рамките на ЕП и ЕК). За тази цел си има и преводачи. Второ буди недоумение защо не отговаря на немски при положение, че е завършила Немската гимназия в Бургас, а вместо това срича на английски език...

95

Анонимен

преди 14 години

Абе нещастници, добре изглеждала - зле изглеждала....*** физиономия и прочие!? Стига сте си уплътнявали времето с празни драсканици, това не е конкурс за красота.

94

Анонимен

преди 14 години

Георгиева обаче се слави с връзките си със скандалния кръг Прокопиев Кръстев Божилов, който дърпа конците на цялата държава. Тези задкулисни игри и амбициите на силови играчи да заграбят властта и държавата, могат отново да изиграят лоша шега на България пред Еврокомисията.razkritia.com