574

Гъбарко

преди 14 години

Защо чак сега? Можеше да си спести поне част от срама. Чакаше апаратните игри да я направят еврокомисар.

573

шшшшш

преди 14 години

иииии

572

gargamel

преди 14 години

Бойко , отпуши си ушите момченце и си отвори очичките.Ще я закъсаш, пак ти казвам зверски.Лошото е , че нещастният български избирател ще усети на свой гръб ефекта от некадърното ти управление.

571

ииии

преди 14 години

ииии

570

БАХ

преди 14 години

НЕГОДНИЦИ *** И ДЪРТИ *** УПРАВЛЯВАТ ДНЕС БЪЛГАРИЯ ПЪК И ЗА РЕЗИЛ НИ ПРАВЯТ

569

a pig

преди 14 години

jeleva e umstveno ograni4ena! sladki sa 18000evro zaplata, plus 400000 obez6tetenie sled mandata! No za da gi vzeme6, tryabva i da znae6 ne6to!! Tupi4ka si e, pone Boyko da ya ostavi na posta :vun6en:

568

Анонимен

преди 14 години

ИВАН КОСТОВ ЛИ Е ВИНОВЕН ПАК А ГЕРБАДДЖИООООО

567

Бай миле

преди 14 години

не та не а сега друга песенн абе ние сме магьосници Гербаджииии Комунистиии

566

Доайен Воайор

преди 14 години

Не съм високо платен *** и не работя във финансова институция. Чекиджията явно си ти щом си се оставил да те излъжат да си купиш неща, които не можеш да си позволиш защото не отговарят на заплатата ти и сега не можеш да ги изплатиш. Напълно разбирам защо си озлобял, но както се казава "Като яде и пи не рева, нали" :-)))))

565

чичо

преди 14 години

айдее

564

Анонимен

преди 14 години

Чисто белият цвят е на върха на своята популярност.Романтичните поли с волани и асиметрични клинове, стилните и елегантни делови костюми в бяло ще ви направят да изглеждате като кралица на всякъде където се появите.Na dobar pat i ne e hubavo kogato chovek se pravi na po tap otkolkoto e

563

Анонимен

преди 14 години

Абе трябваше да назначи хубавото Наде и щеше да забие *** в миша дупка--При тези пристъпници не трябва да се играе лоялно...най добър ***,мъртвия

562

бай ДЖОН

преди 14 години

ДА назначат МАРИО МАГАРИНСКИ

561

Монк

преди 14 години

Облекчи ли се сбърканяко?За чикиджиите като теб няма криза,както и за умствените и хормонални ***...високо платений нещастнико..

560

до 533

преди 14 години

А теб кой те заблуди, че се сменят икономическите кръгове?Да си виждал някой обеднял като слезе от властта... освен може би само онзи политически Дон Кихот - Жан Виденов?А Ба'т Бойко от къде мислиш взе пари да си направи партия, че и властта да вземе?Нали от същите икономически кръгове дето само сменят пионките на върха, че да се кефи тълпата и да си мисли, че нещо зависи от нея и да се радваме на "демокрацията"

559

Гошо Тъпото

преди 14 години

Аз пък днес се вдигнах от... нашето село Кривунделово и додех... в София. Искаш да си купя... кола. И си купих нов... Опел. На лизинг!!!!!!!

558

цецо

преди 14 години

защо занимавате хората с глупости, на кой му пука за тая .....не виждате ли, че безработицата и цените растат всеки ден и то с много, не виждате ли, че след няма и месец два ще има почти война по улиците нещастници...долу Боко тиквата

557

Доайен Воайор

преди 14 години

Докато има хора, които бясно защитават една определена партия и някаква кауза различна от осъществяването на технически и духовен прогрес, ще има и ***, които се оплакват, че имало криза и не можели да си купят яхта примерно. Ще има и такива, които все ще си стоят на нископлатена работа защото нямат умствения капацитет да измислят нещо градивно от, което всички да имат полза, а не само шепа хора.

556

бръм

преди 14 години

стани фен на FinBel във фейсбук и слушай безплатно музиката му.

555

Доайен Воайор

преди 14 години

Когато всеки се спасява сам, тогава няма общество, а струпване на биологични единици, които само си пречат. Това, че ти живееш добре, не означава, че нещата са наред по принцип, а щом нещата не са наред като цяло, това означава, че не са наред и при теб. А критерия да си намериш мястото не е само хладилника да е пълен телевизора да е плазмен и колата да е до 4 г. Има и по- важни неща. Ако не ги знаеш значи си наивен и ще продължаваш и занапред да задаваш наивния въпрос какво става с прехода, въпреки, че прехода завърши преди 13 години.