35

Бравос

преди 14 години

Един мутраген по- малко! Ако имахме съд, отдавна да търкаше нара, ама...

34

Анонимен

преди 14 години

и аз сутрин като си изпия кафето ходя да снасям

33

Анонимен

преди 14 години

До Gaylord Fuckerако имаш малко акъл ще видиш кога излезе отново на хоризонта и и как защитава ваща мутра

32

дрън ,дрън

преди 14 години

според неназовани източници изтинските поръчители са червеите от гробищния парк!световната криза и тях е засегнала защото повечето били много мършави и те са благодарни когато им предоставят угоена трапеза!амин!

31

P.djuf

преди 14 години

Не се играе така тая игра.Колко хора изгоряха и не се научиха.Като се занимаваш с опасни неща, живота ти ще бъде много различен от този на нормалните хора, в смисъл- няма ходене по заведения, или разходки в парка или в центъра.Иначе и най-добрата охрана не може да те опази.като заловят някой бос на мафията, къде го намират- в някоя колиба в планината,или в някой бункер.но това престъпници от поколения наред и знаят правилата на играта.

30

12778

преди 14 години

Аз за Боби, за ЦЦ и за ББ не знам, ама днес се навършват 162г. от рождението на Христо Ботев- един от най- големите български революционери. Поклон пред светлата му памет, пък дано някой се сети да драсне някой ред него.Защото живота ни е само чалга, мутри и криза!

29

до бай Йух

преди 14 години

И друго - когато някой друг започне да определя кои хора са благонадеждни и кои не ... има много голяма опасност и ти да влезеш в списъка на тези за изтребление ! Просто, защото някой е решил, че си некачествен и зловреден тумор !И трето - не е ли Съдебната система тази в една правова държава, която да определя кой е престъпник и кой не е ?!? И не е ли Съдебната система тази, в една правова държава, която да определя наказанията за престъпилите закона ?!?

28

Хроникьора

преди 14 години

Е почна се, това е 1!! Рекорда от предишното царуване е 45 броя....

27

Анонимен

преди 14 години

С какво допринесоха за страната ни тези 14 имена ! Аз лично ги свързвам с ограбване на бг народ,бой,убиства,наркотици,контрабандна стока.

26

Анонимен

преди 14 години

Така е, като се правеше на голям мафиот - е, повярвали са му и са го убили както подобава за един мафиот. Псевдогангстер....жалко все пак.

25

Да или Не

преди 14 години

Вчера на територията на София са станали 150 пътно-транспортни произшествия.Кое е по-важно - скапаната инфраструктура и пътищата или убийството на някакво *** ?

24

до бай Йух

преди 14 години

Абе, то хубаво да се изрязват туморите и да се избиват зловредните и неблагонадеждните, само че ми обясни кой ще решава кои са те ?!? Кой ще отделя зловредното от другото ?! Кой и по какви критерии е изместил самият Господ Бог и се изживява като него ?!? Кой решава вместо Господ кои да живеят и кои да умрат ?!?

23

Анонимен

преди 14 години

toi si beche prestapnik lajez izmamnik kato ne gi sadiat je gi streliat

22

преди 14 години

Абе Боби Цанков да не би да е бил от топ журналистите на Днес.бг, че му се отделя толкова много внимание ?Информирайте ни за положителни новини и за хора заслужили вниманието на обществеността с добри дела.Измамниците Не са едни от тях !

21

Анонимен

преди 14 години

Заглавието трябваше да бъде - Боби Цанков снасял и на сървисите, и на ъндърграунда.Доста по-ясно става.

20

Анонимен

преди 14 години

факт е че обрал сотици хора,факт че можеше да умре невинен минувач,факт за стреса на съседите в блока след взрив,факт че не е мислил за бъдещето на детето си!

19

нагъл крокодил

преди 14 години

За времето, през което Ат.Атанасов беше шеф на НСС, не беше заловен нито един чужд шпион, радикален терорист или наркотрафикант. Ат.Ат. е един малък и жалък въздушен мехур!

18

Az sum

преди 14 години

мисълта ми беше,че та като него си заслужават съдбата.МОЛЯ, не ме цензурирайте!

17

Анонимен

преди 14 години

"Наглеците" отстреляха "певеца"...

16

Gaylord Fucker

преди 14 години

Драскачите от "Позитано" няма какво да измислят и решиха да го направят агент на ББ :) Аз пък казвам, че беше на Миков и Станишев. Хайде де, а ся да видим с голи приказки кой е по-голям :))