23

st

преди 14 години

Ми ела , да ми работиш ,пък аз ще те храня и поя- за други пари не питай!!!

22

sisisi

преди 14 години

Хора истината е че се купуваше тютюна и после гниеше в складовете Сега като вдигнат акциза ще се засили контрабандата и нашия Булгартабак ще фалира

21

st

преди 14 години

Това с ограничаването на тютюнопушенето е пълна глупост. Дигаш акциза с 30% пък пада консумацията 10- бития пак бит, е..ния пак е..н. Глупостите на Дянков.

20

май сте луди

преди 14 години

Това показва неумението на ДПС да мисли.Господа ,при тази нетърпимост от страна Българите към ВАС/депесарите,не турците/,ВИЕ трябва да сте луди.Сами си вредите или не го разбирате?8 години залъгвахте тези хора,че производството на тютюн ще продължи.ЛЪЖЕХТЕ ги нагло.Европа върви към забрана на тютюнопушенето,защото губи на година по 100 милиарда евро годишно от болестите предизвикани от този вреден навик.ЗАТОВА И ЩЕ ГО ЗАБРАНЯТ!А с тези си действия печелите ОМРАЗАТА на Българите.

19

!!!

преди 14 години

Кой им плаща автобусите и ги организира? Доган? Това как да го разбираме - като изнудване или като репетиция за пролетта?!?! Как може да се сравняват с производителите на хляб и мляко, като това тютюнопроизводство трябва да спре, не да се дотира!?!?!?!?!?

18

jeko

преди 14 години

Какъв тютюн ... Кой ви е карал да се занимавате с производството на тази отрова. А и кой ви обеща парите? Който ви ги е обещал, при него ходете да си ги искате, а не да блокирате магистрали и само да хленчите. Всеки сам избира с какво да се занимава - от години се оплаквате, че тютюна ви се изкупувал без пари - ми произвеждайте друго или се захванете с друга дейност. Всеки знае само да мрънка, но не прави нищо!!!П.С. Не съм някакъв политически привърженик или нещо подобно, а обикновен студент!

17

%

преди 14 години

Мизерстват????????????Само от субсидиите са на нула, а парите от продажбата са чистата им печалба.

16

st

преди 14 години

На ден в България се консумират над 2 милиона кутии цигари-средно по 1,5-2 лева е само акциза, който държавата получава от кутия . Така , че от поне 1,2 млрд. лв. може да подпомогне производителите със 180млн. Това си е тежка работа , пък и по-добре ли е , да купуваме чужди цигари , а да оставим тези хора да мизерстват!? Това не са само турци, има и много българи!

15

Калин

преди 14 години

как си *** комунистке, къде ще изкараш празниците с крадени кинти и на аванта нали :)

14

Калин

преди 14 години

А ми вместо тютюн да произвеждат канабис хората!Комунистическите мутри ще са доволни от печалбата!Ще внасяме замразен тютюн от занзибар.

13

Анонимен

преди 14 години

Последно, 1500 ли са се събрали, или 3000?"Над 3000 тютюнопроизводители се събраха на...""Около 1500 са протестиращите, очаква се бройката да се увеличи на 3000."

12

kyky

преди 14 години

до димитър.не, тия не четат статията. тия са платените писачи - бойкогъзоблизци, на които им е дадена парола - да славословят бойко и да плюят турците.....няма значение за какво става дума - виновни са турците, станишев, да живее бойко, фандъкова и така нататък...това, че 10 см сняг паралзира софия - не са измислили как е виновен доган и станишев, и затова не са почнали да го обвиняват

11

Анонимен

преди 14 години

Всички пушачи в Анадола! Я идете да видите в някоя цивилизована държава колко процента от населението са пушачи.Аборигените вън!

10

Анонимен

преди 14 години

180 млн. за тия производители на отрова? Не мисля. То за училищата няма пари, пък за тях...

9

Анонимен

преди 14 години

защо тая *** не ходи да стачкува пред сараите на хомосексуалното си лидерче

8

Пипето Малко

преди 14 години

Какви премии,бе?Държавата иска да ограничи тютюнопушенето,увеличавайки акциза на тютюневите изделия.На производителите се плаща веднъж за килограм тютюн,втори път-премия.Мисля,че е редно да се намали производството,а тютюнопроизводителите да се преориентират към други,по-полезни реколти!

7

Анонимен

преди 14 години

Да отворят Свиленград и всички протестиращи в Турция.Там да гледат тютюн!

6

Димитър

преди 14 години

Абе вие четете ли статията ?

5

петров

преди 14 години

Я да им набият малко канчетата на тези "тютюнопроизводители"!Писна ми от онеправданият турски етнос.

4

Tina

преди 14 години

Искайте ги от Доган! Нали той се "бореше" за вашето благоденствие?! Или след толкова години на бедност и страх едва сега осъзнахте кой може да ви помогне...