100

Жо

преди 14 години

До номер 89 Баба Хакерка: Първо да ти кажа, че обръщението Бабет е нежния вариант на баба. А сега по въпроса- Когота бях на 4-ти километър, в луд..., пардон, в болницата имахме постоянно подслушване от КГБ, ЦРУ, МОСАД и марсианците чрез интерфейс, интернет и интермарс. Марсианците идваха веднъж и един от тях ми изяде доматите с ориз. Сега съм в Карлуково. Тук е спокойно ,не ни следят, щото няма покритие. За да ти пиша, ходя пеша до Мездра.

99

Баба Хакерка

преди 14 години

Извинете ме, пак вземам думата. Полицията нека си гледа работата. Щом някой е заподозрян, веднага да поискат от прокуратурата подслушване и да си го хманат щом е престъпник. Но да третират всички честни граждани от чиито данъци им плащат заплатите като престъпници... Ще ме извиниш, но аз не искам внуците ми да живеят във фашистка държава и да се притесняват какво ще говорят по телефона, защото подслушвателите може да го разберат другояч... а и не се знае, дали после няма да е изнудван отнякой професионален подслушвач.

98

Roko

преди 14 години

Такива чудеса, които творят герберите и през комунистическо не са се случвали.

97

Roko

преди 14 години

Такива чудеса, които творят герберите и през комунистическо не са се случвали.

96

............

преди 14 години

Има два типа хора - които мислят с главата си, и такива - със *** си. Лошото е , че в България надделява втората група.

95

въльчо

преди 14 години

До ШОПБраво шопе,убаво им го каза-"който се срахува от мечки да не ходи в гората"-страхливци и *** роптаят само

94

Мунчо

преди 14 години

Някъде по-надолу в коментарите един човек ви го каза, но явно не четете - всичко отдавна се филтрира и следи, друг ви спомена за предишното правителство, а някои от вас за революция говорят. Този път ударихте на камък - Борисов не се поддава на внушения и команди, слуша само себе, така че, ако се занимавате с глупости, опичайте си акълите, докато има време .

93

дядо Хакер

преди 14 години

Бабо, аз мисля, че трябва да си сменим анонимните имена, щото много са подозрителни. Но сега като прочетох новината втори път си мисля - тези се готвят да станат по-големи копои от КГБ , ФБР барабар с шесто на ДС, бе хора.Егати държавата, егати демокрацията, егати свободата...

92

do 88 ot boza

преди 14 години

....znachi si (suglasen,suglasna) i chip da ti implantirat ,za da te sledjat 25 chasa v denonostieto ---mnogo e evtino i izturkano tova opravdanie : "Taka ste razkrivame tezhki prestuplenija "

91

ШОП

преди 14 години

страх ги е за това ще ни дебнат но на мене ми дреме и си пия ракията ха наздраве

90

Кольо Крайщников

преди 14 години

Спрете да лъжете хората .Тези промени са необходими на службите,които се занимават с престъпността.Крие се,че и дребните престъпления с еднакъв почерк/домови кражби в един квартал примерно,грабежи и мн.др./,мнвого често са дело на добре организирани хора.За да прикрият това прехвърлят-информации-за наркозависими,които действат импулсивно и т.н.Не се работи ефективно именно заради липсата на техн.възможности.Ограничете политическите произволщини,но оставете полицията да си върши работата!!!!!!!!!

89

баба Хакерка

преди 14 години

Лелееее, трябва да спра с коментарите. : ))) Те комунистите навремето за две казани истини ме умолниха от работа, но тия псевдодемократи... да не вземат да отворят пак Белене, че... Дядо Хакере, затваряй си и ти устата!!! За ЖО и Странжата не се притеснявам...

88

Анонимен

преди 14 години

80, как може грам да не помислиш преди да пишеш такива глупости? Обществото на Оруел е тотално следено и контролирано. В неговото общество на практика престъпността е сведена до нула, но там дори и да не извършваш претъпления пак те следят. В България е точно обратното. Един западен полсанник попита: В България законите от обвиняеми ли са писани? Ако се нарушаваха тотално човешките права от държавата, престъпност просто нямаше да има, а сега е обратното. По-добре тогава закриите МВР!

87

Анонимен

преди 14 години

додо маркоми ти като ги имаш ги дай,имал си бол пари дал си,а и не ти е чиста съвеста,хем искаш да чукаш,хем да не те чукат,ми що не ги вземат от мен тез пари като ги нямам?а ти щом ги имаш,като си си пуснал брада,ще си намериш и гребенче за нея,анадъмо яръм чакал?ахахахаха

86

Мунчо

преди 14 години

Според в-к"Труд" - 330 000 справки за трафика - телефонни разпечатки, електронна поща и посещения в интернет за около 40 000 души годишно при старото правителство.При сегашното пожарникарско просто не ми се мисли. И бъдете сигурни, че ще бъдат приети тези промени в закона.

85

Анонимен

преди 14 години

81, това за което говориш е изнудване и си има ред и закон за да бъдат наказани изнудвачите! Само че по сега действащия закон, ако те заплашват с убийство по телефона, никой няма да може да ти помогне. Разберете, че този закон го прокараха депутатите от Тройната коалиция и техните лакеи, щото ги беше страх да не им се разберат далаверите! От какво обаче се страхуват обикновените хора?

84

Даноооооооооо

преди 14 години

Дано по скоро да приемат този законопроект,защото сега и най - обикновенните престъпници са по мобилни от МВР!!!!!!!!Използат тези технологии и за да стигнеш до нещо чакаш от два до три месеца.А като ти дойде първата разпечатка,чакаш втора.Потърпевшите сЪщо чакат,а много от тях незнаят,че това е необходимо.Между другото хората,които наистина имат необходимост от това,за да работят по разобличаване на бандити и набиране на доказателства нямат притеснения техните комуникации да бъдат на 24 контрол

83

Samo minavam

преди 14 години

Полудял съм и относителната свобода,да напсувам,някого,човешки и нея ми взимат....вашата вашата м.....,пожарникарска.

82

Анонимен

преди 14 години

Отново лъха некомпетентност от този сайт! Как така службите ще имат достъп за секунди, след като не се премахва съдебния контрол? Как? Достъпа ще бъде разрешен само след санкция на съда, ЗАПОМНЕТЕ И ЧЕТЕТЕ! Съдът преценява дали да даде разрешение за това! И досега беше така! Защо се лъжат хората?

81

До Марко

преди 14 години

Абе, Марко!! Какво значи "лоши неща"????Ще си свалиш някоя мацка от скайп и без женати да разбере ще я ***. И някоя тиква- ченге ще го разбере и после ще дойде да ти иска 20000Е за да не каже на жена ти???Не че да изневеряваш не е "лошо нещо", но...дори и ченгетата не трябва да знаят, ако ти не искаш това! така че се замисли малко преди да пишеш такива наивни коментари.