131

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Ако си от някое (турско) село,около Разградски/Шуменски рвгион,може и да си прав,но... Ако си живееш в град сьс смесено население,сьс сигурност мога да ти кажа,че хората си се разбират ЧУДЕСНО!!! Причината е там,че по кьщите в селат(с турски произход) си говорят единствено и само на Турски! ФАКТ!... От там по инерция ,всичко води до фанатизьм,и до общуване и култура...

130

Цар Калоян

преди 14 години

Истината е че на тези псевдо турци юзеирови некой им плаща и то добре да се правят на чучела.Требва Държавата да си дойде на местото и да разследва по скоро тия *** и ***-да ги натика в затвора за мноооооого годинки.

129

Анонимен

преди 14 години

АЛООООООООООО кюпеци не разбрахте ли че вашата смешна партийка повече НИКОГА няма да бъде във власта.а вие тука се напъвайте безмислено-СМЕШНИЦИ

128

Желко Сталев

преди 14 години

ДО- EнесайЗа съжаление си прав.България е майка само за българите-останалите са само посетители в родината ми!

127

Анонимен

преди 14 години

"Eнесай" ... аз имам много приятели турци, но ако Турция се намеси в нашите работи, пръв ще ида да се бия доброволец. Та ... нека всеки си знае мястото и няма да има проблеми.

126

az

преди 14 години

Най-после да прочета нещо умно, но се съмнявам, че в този форум ще бъде оценено

125

?

преди 14 години

давай бе опитаите се да направите нещо с нетърпение ви чакам възродителен процес номер 2 ще има

124

Турче

преди 14 години

Хора, това е чиста провокация! Тия хора дори не знаят майчиния си език, а са тръгнали да "защитят" малцинствата. За мен лично всички са хора, имам приятели/познати от различни етноси, което ме радва.PS: Трябва да е "Dostluk ve Kardeşlik Derneği".

123

misho

преди 14 години

Не знам драгия "шоп" дали е бил там, но аз също преди година срещнах този проблем, но той произтича точно от насадения конфликт. По тези загубени краища, има хора, които наистина знаят само турски и живеят в пълна дезимформираност. Там ги карат да учат турски, а българският им е почти неразбираем.

122

с.

преди 14 години

И какво точно ми е примитивното на разсъжденията бре!?Пак ти казвам че законите трябва да се спазват в едни приемливи параметри!Не до запетайката естествено!Аз лично го правя!И само да ти дам един пример отворко!Не знам дали знаеш но в САЩ има радикална групировка която се бори за освобождение на Тексас!Сепаратисти с една дума!Знаеш ли ФБР какво ги правят!А аз за по-бяла и толерантна държава от САЩ не се сещам!Така че айде да млъкнеш пич!

121

az

преди 14 години

Видно от материалите по-горе не ***, а пожарникаря предизвиква етническо напрежение, защото е ***! Колко хора изобщо има в Славяново? Няколко стотин. Кво чак толкова са направили тия, че да ги отразяват из всички национални и всякакви медии? Правели провокация. Ами те си я направиха бе ***. Те това което искаха си го постигнаха и ги превърнаха в очите на техните в мъченици. Защото пожарникаря е толкова ***, че се върза като първи балък.

120

Анонимен

преди 14 години

ако една европейка отиде в Иран и излезе по улицата облечена по европейски, ще почнат да я мерят с камъни и ще я затворят. За каква толерантност говорим тук ? Радекалния ислям е най-нетолерантната религия.Искат и Европа да превърнат в шериат, но няма да им се отдаде.

119

Eнесай

преди 14 години

Не обичам тия Юзеирови но това показва че между българи и турци приятелство няма и няма да бъде.

118

misho

преди 14 години

Престанете с тия спорове, ами вземете четете историята, ама не тая от соц., че са я подправяли сто пъти и ще разберете, че тия хорица дори не са турци - насадено им е, същото е и с македонците - чисти българи, но поради факта, че според някои България не трабва да е силна държава и изобщо на балканите не трябва да има лидер, се действа на принципа "Разделяй и владей"! Идеята е, че ако сме силна и голяма държава, ако хората не се дърпаха, кой какъв е, ще ги пометем всичките!

117

До 94

преди 14 години

Абе ако искаш се смятай и за марсианец, за мен няма значение - важното е да се спре с това провокиране на некъществуващо етничиско и/или религиозно напражение! Глупаво е през 21 век да се делим на етническа и/или религиозна основа - това е в интерес само на определен кръг псевдополитици, но не и на обикновенните хора!

116

Анонимен

преди 14 години

Бравооооооо!!!!!

115

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Ти бил ли си в Кьрджалийско?...Ако да,кога ?

114

Анонимен

преди 14 години

Барай меча, бе ***!

113

Говедарин

преди 14 години

до Турчин с фес - Чуда се, чуда се, и не мога да се начуда... Не стига, че турците са ви клале кат ***, не стига, че са ебале майките и сестрите ви преди време, не стига, че на сила са смениле вярата на дедите ви, ми сега вие след сичко това турци се наричате... Как ви не е грях???Между другото вчера даваха "Време разделно" по Канал1, много силен филм. Трябва да го гледате по веднъж на ден, барем ви влезе нещо в дебелите глави...

112

az

преди 14 години

Абе ти си бил гига комплексар! И преди да плещиш глупости се замисли самия ти спазваш ли законите, че да го очакваш от другите. Само от няколкото ти поста тук в бяла държава спокойно можеш да отнесеш сериозна присъда! Но с тия примитивни разсъждения едва ли ще имаш удоволствието да пребиваваш за по-дълго в такава