27

Анонимен

преди 14 години

Аз отдавна говоря че тази среща има толкова общо с науката и екологията, колкото Коранът с Християнството.

26

шумахер

преди 14 години

като забранят всички състезания с мотори,коли,самолети,като спре и производството на безумно мощните автомобили -ще повярвам на този форум!

25

Анонимен

преди 14 години

Защо не обърнат внимание какви несъразмерно високи заплати ще получават българските евродепутати в сравнение с хала на българската държава и народ? Защо не орежат финансирането на многобройните паразитни партии в България, каквата стана и партия "Атака", а и нови се роят!?! Защо грешният данък ДДС за лекарствата е 20%, а за хазарта само 15%!?!

24

Анонимен

преди 14 години

Безплатен секс?!? Да живее глобалното затопляне на отношенията между мъжете и жените!

23

Анонимен

преди 14 години

Наистина ли мислиш, че хората могат да влияят върху глобалната промяна на климата! Доказвано е, че на земята многократно е имало цикли, които са "ресетвали" един вид живота тук. По онова време какво ги е предизвиквало? На земята има цикличност и каквото и да правим не можем да я спрем. Можем само да заблуждаваме хората за да забогатяваме повече.

22

колежка

преди 14 години

Организациите за промените в климата са НАЙ-големите перачници на пари. А хората, които им се вързват НЕ са от НАЙ-умните!

21

Шейх

преди 14 години

А къде ще се дянат приходите от милиони, милиарди, билиони и... прочие количества долари и евро на арабите? Та нали ще има едни бързи атентати и...готово. Колкото и оживяха изобретенията с "горяща" вода......

20

Анонимен

преди 14 години

Че много ясно! Те не са се събрали там загрижени за екологията, а за да обсъждат стратегии как най-добре могат да си пласират на максимално високи цени новите т.нар. "екологични технологии и продукти". Всички, които вярват в добрите намерения са просто едни балъци!!!

19

Ася

преди 14 години

Не знам, но имам чувството, че ще е по - малко отколкото ми се иска :( Май шансовете не са много на наша страна...

18

Пак 17

преди 14 години

Бях направил сметка преди няколко месеца, от онлайн магазини, за цената на примерно фолиото. Излезе, че стандартното фолио излиза по-евтино от екологичното, уж произведено от 99.99% рециклирани материали, фолио.

17

Анонимен

преди 14 години

Срещата ще дискутира какви продукти да се пробутват на по-ниските слоеве на обществото с мотива, че "така е по-екологично", когато всъщност самите производители на екологичните продукти печелят яко, ако не и повече отколкото ако продаваха не-екологични продукти. Няма добри самаряни на този свят, има само пари.

16

онбашията

преди 14 години

как колко, 3 години, маите са го предсказали, мухахахаха :)

15

Анонимен

преди 14 години

Най-накрая dnes.bg да уцелят перфектно за темата зглавие.

14

възмутен

преди 14 години

Чудя се още колко ще ни изтърпи Земята да я съсипваме преди да ни смачка като мухи

13

онбашията

преди 14 години

какви тротинетки те гонят пък тебе, хората са пресушили запаса от лимузини на цяла държава. показват нагледно колко са наивни призивите за ограничение в консумацията до "необходимото". ако се ограничим до "необходимото", социалния ни статус ще падне, разхитителството е за престиж, не е просто от лошо планиране. или пък да вземем веригата "хепи" - порциите са оскъдни, но скъпи. дори когато не искаме да консумираме, пак трябва да имаме начин да разхищаваме, това ни дава хепи. наивници сте вие :)

12

Анонимен

преди 14 години

Е това е. Подхожда ли на бандата дето се чуди как да стресира света, с цел още по голямо лапане да се движи с трамвай или метро не!!! Лимузини.

11

Lamb of God

преди 14 години

Много ясно, че единственият резултат от тази среща ще бъде една куха политическа декларация и малко ала-бала.Но нищо де, блажени са вярващите!

10

онбашията

преди 14 години

нормално си е, коя религия може да се похвали с последователни вярващи? не се ли чукат вярващите християни преди да са сключили брак? това е религията, дълбоко в себе си всеки знае че е измислица затова не се следва твърде стриктно.

9

глобалист

преди 14 години

Не ме гледай какво върша,слушай какво приказвам!:)))))))))))

8

Анонимен

преди 14 години

Оха каква почивчица ще си направят в Дания. Че и безплатен секс... ауууу... защо не съм световен лидер :D