173

ТТ

преди 14 години

Кво са ни виновни турците ... ние сме им дали обекта ... ние сме си виновни ... толкова ли няма Български фирми да го дадат на тях ...

172

превод на писмото

преди 14 години

Отговор на Запорожци до Мохамед V Запорожките казаци до турския султан!Ти, турски шейтан, на проклетия дявол брат и другар, на самия Луцифер секретар. Какъв по дяволите рицар си ти, като с гол *** таралеж не можеш да убиеш? Дяволът ***, а твоята войска яде. Няма да успееш, *** сине, синовете християнски под себе си да имаш, от твоята войска не се боим, по земя и вода ще се бием с тебе, *** ще изпонаебем.Ти си Вавилонски кухар, Макeдонски каруцар, Ерусалимски пивовар, Александрийски кожодер, на Големия и Малкия Египет свинар, Подолянски злодей, Татарски колчан, Каменецки котарак, и на този и на онзи свят шут, а за нашия Бог - ***, на най-отровната аспида - внук, и за нашия *** крик. Свинска зурло, конски ***, месарски ***, некръстено чело, ще ти *** мамата.Ето така ти отговарят запорожците, никаквецо. Ти не ставаш и свинете християнски да пасеш. Числата не знаем, календар нямаме, месеца е в небето, годината е в книгата, а денят у нас е като при вас, за което цуни по *** нас!Подписали : Кошевой атаман Иван Сирко

171

ФБР

преди 14 години

Необходимо е пълно разследване на "Мапа Дженгиз" и другите потурнаци в България, които са съдействали да спечели обекта и да лапат евра от европейски проекти! Междувременно да бъдат изритани от страната всички анадолски ***, които работят в България без разрешение и отнемат работата и европейските финансиране от българските работници!

170

Анонимен

преди 14 години

Turski ili balgarski, rabotnici ne sa vinovni ! Darjavata ni pak zadrema zimen san.

169

Amenhotep

преди 14 години

Междувпрочем, обществена тайна е, че "Мапа Чингиз" е фирма от "обръчите" на ДПС ... също така обществена тайна е, че турците които работят на обектите и са анадолски турци, а не българомохамедани от родопите или разградско... Та питам аз (отново риторичен въпрос), защо след като ДПС се бори за правата на българомохамеданите, ги е оставило да тънат в нищета и мракобесие, а за тяхна (и наша) сметка хрантути някакви анадолци, които нямат никаква работа тук?

168

Анонимен

преди 14 години

Вече ти се каза - ти си от онези "турци", които навремето от християни насила са ги обърнали в мюсулмани. Май твоите родители са били много кекави да се откажат от вярата си

167

Amenhotep

преди 14 години

Така наречената турска "толерантност" може да бъде само в една посока - всички да са толерантни към тях, а те самите да се качват на главите на всички. Ето например тоя Pogan - виж го к`ви цинизми ръси, ама дали ще се намери някой *** да му цензурира грухтенето? Въпросът е риторичен, отговор не искам!

166

с любов от Кърджали

преди 14 години

Прекопа тютюна викаш и пак идваш.Мога да те светна,че в рода ми турско семе няма , няма и да има.Но и да имаше по-важното е ,че аз се определям като българин и милея за България , за разлика от ибрици като теб , които виждат тази страна само като плячка, *** такъв. България не е сателит на Турция , България не е турска земя , че да я тъпчеш с миризливите си крака,*** анадолска. Върви сега да ми лъснеш ботушите и да изринеш на овцете.

165

m17

преди 14 години

Дълбоко ме съмняват твърденията на тези синдикалисти. Не виждам никаква далавера на турците да плащат скъпо на свойте ако могат да вземат евтини българи. Друг въпрос е ако са наели тия турски работници преди година например. Добре си спомням как тогава турците се оплакваха че не могат да намерят българи на 1000лв заплата.

164

Dogan

преди 14 години

Ти имаш най-малкото основание да твърдиш че си българин. Обществена тайна е ,че в Кърджали и след 500 години продължават да ви зачеват с турска ***. Явно си някое комплексарче, доскоро лижещо задничетата на агите от ДПС, а сега си им се обидил за нещо... Липсва ти постоянност, иначе ще си останеш все така комплексиран за цял живот. Amenhotep е един пример за комплексар заченат от турска ***, виж го колко ниско е паднал и се замисли...

163

с любов от Кърджали

преди 14 години

Тука нек'ви ибрици почнаха да налазват наголямо.Цъкайте минусчета пък дано са успокоите малко ,че сте свършили и вие нещо на тоя свят.Интересно е как всички рушветчийско-ибрикчийски болни мозъчете наскачат да защитават далаверките си ,когато им се изкарат кирливите ризи на показ, а после вият за "толерантност" ,като самите те са толерантни колкото болно от бяс куче.

162

Арматуриста

преди 14 години

До Vazmutena:Ние отдавна работим на Германци, тунели не можем да правим. Не трябва нищо повече от немски контрол, но истински. Много се лъжеш, че сме изглупяли, ако се върнем всички дето бачкаме, като гастарбайтери. Ще копаеш тютюн.

161

данчо

преди 14 години

Турската фирма трябва да се махне,и повече никога нестъпва в БЪЛГАРИЯ.

160

Йово

преди 14 години

Бил съм бригадир на бригада от Българи и Турци в Германия, работят еднакво в смисъл и ние и те се скатават и симулират че работят, затова като работят еднакво да получават еднакво или всички да получават 700лв. или Е 1350. в Германия ни плащаха почти еднакво с разлика от по 100 - 150 евро в зависимост от работата която извърщваш, тук надали турците работет 3 повече от нас много се съмнявам имачи магистрала Люлин вече да е готова.

159

ha,...

преди 14 години

"... ако ти разкажа, страх ще те обвземе !"

158

минувач

преди 14 години

Крайно време е да престанем да бъдем донори на Турция...Нито са строители, нито са инженери... По татово време строихме по цяла Азия и Африка - язовири, пътища, сгради... Главбулгарстрой още има силно представителство в Русия, докога ще търпим далаверите на ДПС и ще се фаворитизира Турция в българската икономика ?!?!? Национално предателство е това, виновните - на съд!!!!

157

Анонимен

преди 14 години

za vsqka tendjera kapak stavash - tsql jivot taka shte se nagajdash !

156

aspar

преди 14 години

kak dela AMenhotep,cho bladina opyat natvorila....

155

ИВО

преди 14 години

НИЕ ВМЕСТО ДА ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТНИЦИ СЕ ИЗПОКАРАХМЕ ТУК,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН ДА СИ ХОДИ В ТУРЦИЯ АМА ТАМ МОЖЕ И ДА ГО ПООБИДЯТ МАЛКО.

154

с любов от Кърджали

преди 14 години

Сус бе ,ибрик.Ако е седнал да го учи турския с цел да ти гали ибришкото самочувствие нямаше да те нарича поганец.А тва ,че диарията на турски имала и друго значение въобще пък не е тема на разговор, *** такъв(имам предвид точно значението -диария, не другото).