35

Анонимен

преди 14 години

24всички предишни и всички следващи правителства само си пълнят гушките.А ти защо не се обесиш .Няма смисъл да живееш щоме така.***.

34

abc

преди 14 години

Крококодил при крокодилите го изпращт

33

до 29

преди 14 години

минала е покрай кукла

32

мнение

преди 14 години

Ако този ресор беше лош, Доган нямаше да го даде на Емел Етем, най-близкия си човек", обобщи премиерът.Още един пример на некомпетентност! При глобалното затопляне, непрекъснатите свлачища, наводнения, закри министерството! Защо? Просто трябваше да се оптимизира! А е пожарникар и знае тези работи!

31

Диана

преди 14 години

то бива простотия и празнодумство, бива, ама тия вече съвсем се уляха - нямам думи

30

Анонимен

преди 14 години

Може и да не е главен ресор,но това има и своите плюсове - например не влиза в пряка конфронтация с интереса на Китай / една от трите най-голями икономики в света/ ,от което страната ни само губи!

29

зелен хайвер

преди 14 години

Куклата на ББ от Нова Загора, Желева, става комисарка и ще отговаря за 9-та глуха, за Зеления хайвер, за Конския Великден, за 9-тата дупка на кавала, за мястото, където зимуват раците, за арменския поп, за бабините диви тини и за още много други важни неща! Честито!

28

Мишо

преди 14 години

ГЕРБ = голямата говорилня

27

Gabara

преди 14 години

Ще предупреждава европейците през лятото, че ще има слънце /без Великобритания/, а през зимата - сняг :)))))))))

26

Анонимен

преди 14 години

Е какво може да очаква безработен *** като тебе ве нищожество ? Кой ти е виновен на тебе че не ставаш и за помощник сервитьор ве клошар ? Нито Бойко, нито Господ да слезе неможе да ти оправи живота на тебе и да те направи милионер, щом не ставаш за нищо. Съжалявам.

25

Анонимен

преди 14 години

НИКАКЪВ ПОМОЩНИК КОМИСАР НЕ Е А СИ Е ЧИСТ КОМИСАР БЕ ***. А И ПОМОЩНИК ДА БЕШЕ ПАК ЩЕШЕ ДА ИМА СТРАШНО МНОГО РАБОТА, ЩОТО ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ЦЯЛ СВЯТ, А НЕ ЗА ЕДНА ШЕПА ТОР (БЪЛГАРИЯ) !!!!!!!!!

24

Симеон

преди 14 години

Желева е *** смешна, както и цялото правителство на ГЕРБ начело с Премиера. Аз лично не очаквам нищо добро от тези хора, освен да си понапълнят гушките. Както и предишните между впрочем, а и по-предишините, а и по-по-предишните ...

23

Анонимен

преди 14 години

до 8"Като е важен за ЕС, защо го закрихте в БГ?"Ти българия и ес за еднакви ли ги имаш.А преди доган като нямаше такова министерство да не би бг да не съществуваше.На 7 милионна българия 100 министъра *** ли и трябват.То пък защитата на потребителите беше най-важното.

22

Анонимен

преди 14 години

Кризата ме напъна...отивам в WC и очаквам реакция от госпожата :)))

21

Мили ми смехурко

преди 14 години

И в кое министерство точно премести МБА?:)Аз също съм за закриване на МБА на Емел Етем, това си беше една структура, която си беше чистосърдечно създадена, за да се намери официален начин да се източват пари.И просто го закриха, ама след това да ми се обясняват колко е важен поста на РЖ, при условие, че и тя е помощник комисар.

20

Анонимен

преди 14 години

ДО 16 Пил ли си ? Не е ли малко рано ?

19

Анонимен

преди 14 години

МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО БЕ *** ! ЗАЩОТО БГ Е МАЛКА ЗА ТАКЪВ РЕСОР, А СВЕТА НЕ Е !

18

bg

преди 14 години

С една дума девиза на този ресор ще бъде "Да живее международното положение" :)

17

Lamb of God

преди 14 години

Директор на водопад

16

Анонимен

преди 14 години

Няма значение, кой ще отговаря за този ресор, но той ще става все по-важен всяка година. Не само важен, но и много труден с оглед нарастващия брой бедствия, вследствие Глобалното затопляне и задаващия се в скоро време Геокатаклизъм. Госпожата трябва да е готова да посрещне тези бъдещи промени.