11

do-5

преди 14 години

Ako e taka, jalko !

10

Жо

преди 14 години

КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ от мерките, които ще се предприемат, е увеличение цените на всичко. Стоките на пазара- от храните, през горивата и електричеството, до услугите са обвързани със замърсяването на природата. Фирмите, произвеждащи разни филтри и катализатори и екосистеми, ще направят луди пари. Естествено, този, който плати за задължителните екосъоръжения , ще ги калкулира в крайната цена на своя продукт. Така че- дръжте се, почва се!

9

бай Йух

преди 14 години

харесва ви да се самоуспокоявате, нали? Мислите, че всички тези срещи на високи равнища се правят, за да заблудят низшите парии, низшите слоеве? Донякъде сте прави, защото лошото няма да е за нас, няма да е дори и за децата ни, лошото ще е за внуците ни. Те ледниците и те сигурно мамят, че се топят, както и полярните шапки...абе какво се хабя, вие нали си знаете, че има световна конспирация. Човекът като цяло винаги ме е кефил с една своя черта - способноста му да се самозаблуждава и да не вижда очевидната истина. И според мен това го прави от страх, за да не изтръпне ако повярва колко е страшно положението...

8

Анонимен

преди 14 години

Tova se naricha povarhnostno mislene.Kakvo stava nad zemiata..- a kakvo stava pod zemiata..?

7

Дъртия

преди 14 години

Единственото изречение, което съдържа някаква истина, е "Става въпрос за милиарди долари".

6

Анонимен

преди 14 години

Сетиха се и кога...Получава се ефекта-след дъжд-качулка.Природата не е нещо,което може да бъде контролирано или коригирано.Всичко започва и свършва с нея.Ние,хората,така и не разбрахме,че сме нейни представители и постоянно и се противопоставяме.Излиза,че именно т.н. еколози са най-големите вредители.

5

Екотурист

преди 14 години

Абе деца,този разговор не е за климата,а за пари.

4

trevojna

преди 14 години

все повече слънчева енергия остава затворена и затопля земната повърхност. Tova e samo ednata strana, koiato se vijda otgore,. Kakvo stava s drugata koiato e otdolo i ne se vijda.Gledah filma "kraia na sveta 2012" fantastika, koiato ima vsichki predpostavki da se prevane v realnost. Minimuma e da se potarsi energia ne ot zemiata.Zemiata iska pochivka. Drugo spasenie niama.

3

Алекс

преди 14 години

Хм, най-високата температура за 25 ноември, откакто се води статистика за това, е измерена в София през 1911 г. Понеже сме по-по-най, при нас парниковият ефект е започнал преди всички тези фактори, дето щели да докарат апокалипсис, ама друг път. Хубаво е човек да посади дръвче нали, ама е хубаво и да използва главата си, когато се опитват да го направят на ***, та ако ще да е от най-високо държвано ниво.

2

онбашията

преди 14 години

като бях младо идеалистче, спорех с един съученик на тема религии - аз твърдях че науката ще направи всички религии да изчезнат, но той (чувал ги е нещата от малък явно) ми казваше че религията си е част от човека и че няма да изчезнат. каква ирония - последната религия, екологията, е точно рожба на науката. много по-истинска религия от старите религии, католиците не вземат толкова сериозно католицизма си, колкото природопоклонниците екологията.

1

Гошо Тъпото

преди 14 години

От 193-тата страна,представител съм....аз.Време има,няма нужда от...паника.Парниковият ефект е полезен,тази теза ще развия на форума.Затопляне,затопляне,затопляне - това му е майката.Чукчите след време ще ни благодарят,трябва да мислим и за.....тях.На Барак му е добре,от топло е.....потъмнял,а каквода кажем ние,дето,сега ни е......студено.Коледа,на море - това ми е....призива.