130

правилно

преди 14 години

Eстесвено , че трябва да са актуализират таксите . Неможе на ден с такса от няма и 2 лева / колкото ви е час платен паркинг / да се искат чудеса . Такстата не е променяна от 2003 . Давате за кутия цигари 5 лева ще давате и по 5 лева на ден за наследника си да му се осигури приятна среда с еродирани педагози .

129

до иво

преди 14 години

ако е така, чудно ми е защо не строят, ами си правят оглушки. Къде са 250 000, къде са 8 000 000. с тях могат да направят 32 детски градини.

128

ИВО

преди 14 години

ЗАВИСИ КАК СЕ ПРАВИ И КАКВО СЕ ВЛАГА КАТО МАТЕРИАЛИ ОБИКНОВЕННО 250000 С ПЛОЩАДКИ ОГРАДИ НЕ ПОВЕЧЕ

127

До шофианси

преди 14 години

Тъй Ви се пада шопета! Нали Вие си ги избрахте и искахте да дойде някой да Ви оправи! Е наведете се по-ниско де!

126

Анонимен

преди 14 години

Когато децата ми бяха малки, всеки път, когато е ставало дума за детски градини, съм се чудила, как така на децата, които ходят на градина им се полагат нянакви режийни, а на моите - не, хем аз си ги гледам сама! Дори и детски не получаваха, защото доходът надхвърляше границата с цели 3 лева...Хората някъде са го решили. Нека не откриват топлата вода! Да проверят как е на други места и да го взаимстват!

125

Анонимен

преди 14 години

Колко всъщност излиза да се построи детска градина за 100 деца, ако терена си е твой (т.е. на общината?)нека кажат строителите

124

Анонимен

преди 14 години

Да в кв. Враждебна ... ББ я откри и после укри че нямала акт 16 ... Но детска градина алтън ... Макар и неизползваема Вярно че не е колкото МОЛ ама за толкоз пари толкоз дават ...

123

ИВО

преди 14 години

ФАНДЪКОВА ЦЯЛАТА МАРА ВТАСАЛА ТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ПОДГОНИ А ИМ ХИЛЯДИ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ НЕ НИ ЗАКАЧАЙ ДЕЦАТА,АМИ НАПРАВИ ЕДНА ЧИСТКА В ОБЩИНАТА ЧЕ ТАМ Е ЕДИН ЗМИЯРНИК ИМА ПОВЕЧЕ ЗМИЙ ОТ ФИЛИПИНИТЕ СИГУРНО ЗАКЪРНЕЛИ С ГОДИНИ ЗА КАКВО ГИ ДЪРЖИТЕ ОЩЕ.

122

Тони

преди 14 години

До 114: Аз поне си пиша името, а не се крия. Отделно пиша грамотно, за разлика от теб. Извинявай, че съм те засегнал, като си изказах мнението. Хайде бързо в съседната тема - там може да се намери още някой по който да се плюе. Хващай ракията и продължавай да се оплакваш от живота.

121

Селчо на път

преди 14 години

Не Иво, бягаме от простаците :) Мама и тате на село отдавна са изчезнал от глад вид ...Ако не се уважавах толкова бих те нарекъл *** но възпитанието ме не ми го позволява...

120

???

преди 14 години

Грешка!Излиза по 2 млн. евро на детска градина по сметките на Фандъкова.Да сте виждали детска градина колкото МОЛ ?

119

Анонимен

преди 14 години

Така, че няма само Пицата да иска увеличение на данъци, такси и акцизи. Нека и другите се настървят - Фандукова, нежното хипопотамче Искра, бъбривата Мента Стоянова ...

118

???

преди 14 години

През тази година от таксите ще се съберат 8 млн. лв., а с тях можело да се построят две нови детски градини.2 млн.лв. на детска градина? 1 млн. евро? Дори кв.м. да е по 1000 евро една градина да не е 1 декар застроена площ?Лъжат ви!

117

Анонимен

преди 14 години

Кали трябва да се свиква от малък с нашата реалност ...Боб и леща .... Ирония на голо ....

116

Софиянец

преди 14 години

Та за таксата - хич не е 40 лева. Като се сложат английски, народни танци, балет, приложни изкуства, латино танци и всякакво други предложения от детската градина, като гледам плащаме 100-120 лв. на месец

115

Анонимен

преди 14 години

в една градина за закуска имаше филия с майонеза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

Анонимен

преди 14 години

Тони!Тони!Тони!Ти си младо идеотче.Така като гледам...още мама май ти готви.Но ти не си винове, Не се притеснявай.

113

ИВО ДО ИЛИЯНА

преди 14 години

АМИ НАРИЧАТ ГИ ТАКА ЗАЩОТО В НЯКОЙ СЕЛА НА БЪЛГАРИЯ ИМ ВИКАТ ЗАБАВАЧНИЦИ ,НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ В СОФИЯ Е ПЪЛНО СЪС СЕЛЯНИ ПОГЛЕДНИ В ПЕТЪК ПО МАГИСТРАЛИТЕ КАКВО Е КОЛКО МНОГО НОВОДОШЛИ СОФИЯНЦИ ОТИВАТ ПРИ МАМА И ТАТЕ НА СЕЛО .

112

чакам вече 1г.

преди 14 години

детето ми е на 2.4г и чакам място в ОДЗ. Не го записвам в ясли или ЦДГ, защото не искам да го местя и да го стресирам. И в това ми е проблемът - няма място в ОДЗ!!! Аз не усещам напъните на управата да решат проблема. А вие?

111

Ozzy

преди 14 години

Съгласен съм, че таксата е нереално ниска. По този начин много деца остават навън. В момента напливът за детски градини е умопомрачителен. Проблемът, е че дори хора които си стоят вкъщи пращат децата си на градина. Смятам, че една такса от порядъка на 150 лв е напълно нормална спрямо сегашните условия. 40 лв наистина е подигравка. Гледането на деца също е бизнес, безплатен обяд няма.