136

Dan до Гъбарко

преди 14 години

Отговаряш ми на въпроса с въпрос както и преполагах в коментара си, и говориш общи приказки от сорта на няма пари за наука и образование, за да дадеш пари за нещо трябва да знаеш за какво т.е. трябва да има някаква обосновка, а не ние от науката искаме 3 мрд. лева от бюджета.... спирам да те коментирам не си ми интересен!

135

Факт

преди 14 години

Докато има желаещи да работят за 240лв ще има и заплати от 240лв

134

skatelite

преди 14 години

Аз не видях някой да е казал че е добър проекта на бюджета и съм на мнение, че подобни неща могат да твърдят само хора запознати в детайли с предложението. Но не мога да си позволя да обиждам човек, който не познавам и да давам отрицателни оценки за работата му преди реално да има основание за това. Хората ти казват че няма пари, какво искате да направят напук на всичко да раздадат по 2-3 хил. лева на всички българи ли? Ако пак се раздуе бюджета пак ще се прахосват пари за глупости.

133

Dan до 126

преди 14 години

Все пак сложи някакъв ник ще е по лесно да се обръщам към теб, заплатата ти с колко е по-малко от предишната??? И според теб как ти се образува заплатата, аз не знам на някой да му стига заплатата!!! Като не ти харесва винаги можеш да напуснеш и да кажеш аз искам 3000 евро заплата като в Германия, ама то не е само да искаш а и да си я изкарашы в този случай имаш два варианта отиваш в Германия, или работиш тук за такава заплата само че дали отговаряш на изискванията???

132

Анонимен

преди 14 години

Dan явно не си поглеждал бюджета (или не разбираш). Още първото, което се набива като трън е, че прихода от акциз гони ДДС - няма приход от икономиката, а само от акциз! Цялата приходна част е "напълнена" само от най-дребния потребител! Кое е орязано най-много в % - ами най-важните пера в това числи и "приоритета" здраве (с феноменален резерв) и кое най-малко - разходи на министерски съвет и народно събрание. Кое да му харесвам на бюджета? (нямам място да пиша но има много какво да се пище).

131

Гъбарко

преди 14 години

А ти компетентния можеш ли да кажеш защо е добър. Аз знам защо е лош - защото няма пари за наука и образование. Защо ли им е това на чалгаджиите. Дянков прехвърля пари от фискалния резерв в търговски банки. Бюджетът на една държава не е покер. Очаквай девалвация. Може би това е целта. И не ме бъркай с комунистите.

130

до дан

преди 14 години

Дан не ми харесва заложената заплата бе човек , не мога да хваля бюджет които продължава да ми държи заплатат 10 пъти по-ниска от тази в ЕС.

129

Анонимен

преди 14 години

Дянков е екстра класа икономист завъшил е УНСС.

128

Dan

преди 14 години

И ми е много интересно всичките обвинават Бойко, че отвличал вниманието със скандали, и Сергей включително, а не каза това не е истина аз не съм похарчил парите и съм си платил за почистването на миналогодишният сняг!!!! Абе гледам на изборите се беше барнал с раирана ризка и много му отиваше, сега от прокуратурата и панталонки да ми дадат и шапчица раирана и всичко ще му е в тон! И все пак каво не Ви хареса в бюджета господа социалисти(ама не сте такива ), нещо конкретно??

127

бг

преди 14 години

ще ги оправим ние тия европейци прости! ;)

126

до 124

преди 14 години

Не одобрявам унизително ниската си заплата / 10 пъти по-ниска от тази в Европа/ Нещо невярно ли казвам.

125

God

преди 14 години

Какво е виновен Бойко, че опозицията не може да извади един сериозен аргумент срещу бюджета? Какво стана с антикризисният план на Станишев? Окрадоха се едни пари (има-няма милиард!!!) и срещу тях получихме едно голямо нищо! Нито магистрала, нито рехабилитирани (а да не говорим за нови) пътища, нищо. Единственото, което се получи, бше селото на Доган да е с канализация за 30 млн. лв, при условие, че в него живеят 300 души! А на Русе все още не е завършена пречиствателната станция...

124

Dan до skatelite

преди 14 години

Аз преди около 1 час ги питах какво точно не им харесва на бюджета , да отговорят нещо конкретно, ама ядец никой не отговаря а иначе като гледаш коментарите 70% не го одобряват, защо бе джанъм??? Явно някой от централата трябва да спусне нещо конкретно, но и те май не са го чели, ама за какво им е да се натоварват с излишни неща, за тях работата е да гласуват в парламента, както каже човека с папките червена-против , зелена-за , така е решила партията!

123

Анонимен

преди 14 години

Да няма начин да не е най-добрия като сме с най-ниските заплати. Защо за това не се хвалиш господина министър

122

Анонимен

преди 14 години

Аз ще съм по-добър Министър председател от Бойко- слушайки го вече толкова години мисля че се научих да се оправдавам по-добре от него. То какво му е:" Тройната коалиция изяде, изпи и открадна парите...Купиха си самолети и BMW-та...Какво искате от мен?Пари няма.Ще има но кога не се знае...Питайте Станишев къде са парите, не мен?Питайте и Доган...Трябва да сте ми благодарни, че станах Министър председател (цитат от негово изказване по Нова тв)....

121

любимец 13

преди 14 години

Този Дянков нещо много често взе да "блесва".Езикът му май често изпреварва акъла.И после пак цитати във ФТ.Абе прочухме се.И все ухилен!На какво?Само той си знае.Нямат ли там PR-и,или пак икономии?

120

Румен

преди 14 години

Този *** няма ли да изчезне от хоризонта?

119

skatelite

преди 14 години

хаха, а до сега как се гласуваха бюджетите бе тиква #113 с всички против ли? Да знаете лошо е като не сте чели нещо да го коментирате. Ще вземе някой да ви попита нещо конкретно и ще се изложите. А ако знаете пък вас колко хора не ви харесват. Вие никога няма да сте доволни така или иначе ама ви е яд че никой не ви дава нищо на аванта.

118

zhka

преди 14 години

Няколко дни, преди изборите, прочетох, че цената билета за гр. транспорт в София, евентуално, може да се намали. А, днес - точно обратното - ще се увеличи. Само едно разбрах от всичко, което говорят - да разбирам точно обратното на това, което казват. Това за пенсии, надбавки, за другите решително ВАЖНИ и ОТГОВОРНИ НЕЩА е същото. А, изцепката, че бюджета на БГ е най-съвършения в ЕС!

117

Бай

преди 14 години

това което се пропуска е, че реваншизмът, първичните реакции и тъпанарският хумор немокат да заменят реалните знания и работа. пропуска се сега, но ще стане много ясно след известно време... жалкото е че народът му трябва демонстрация, нагледна лекция на тема "защо политиците трябва да са интелигентни и добре подготвени за работата си".