200

Пепи

преди 14 години

Ех де ги златните години с Виетнамците.Баси отвратителното нещо колко още деца трябва да пострадат че да се намери решение на въпроса

199

Анонимен

преди 14 години

Собственичката на глутницата ще я окошарят и ще плаща кръвнина. Всичко да й вземат. Тя вече не е щастлива и се е разделила от глутницата и от съселяните й.

198

Анонимен

преди 14 години

196, Фалшиво мнение.Става дума за глутница животни, отглеждани в село, пред очите на всички, явно без данък за кучета, като в средновековие. Диващина. Екологията не е темата !

197

Анонимен

преди 14 години

kyde e sega fondaciq 4 lapi

196

Анонимен

преди 14 години

Къде са сега еколозите и защитниците на горките животинчета ?

195

Анонимен

преди 14 години

Да питат сега цобственичката на глутницата кучета, дали е плащала данък за тях... И да я осъдят на затвор и да плаща кръвнина. ефикасно е.

194

Анонимен

преди 14 години

От тук прябва да се започне - първо, от плащането на данък за куче.Породата пинчер е живо оръжие.

193

Илиян

преди 14 години

Съгласен съм с това което си казал, но медала има и обратна страна! Каква полза има от бездомните кучета? Защо повечето домашни такива нямат намордници(за по-опасните породи иде реч, не за пинчери) ? Защо никой собственик на куче не му чисти изпражненията? Защо има няма 2-3% си плащат данъка за кучето? Колко неваксинирани кучета се разхождат около нас и са един вид преносители на болести? Спирам, че много станаха въпросите!

192

Анонимен

преди 14 години

Вчера видях следната гледка пред мен: вървеше слепец, воден от едно бяло КУЧЕ. Как става ето това поведение ?

191

Анонимен

преди 14 години

Поздрав на 188 !!!

190

Анонимен

преди 14 години

Познавам много лекари, мед. сестри и т.н. да не ги изброявам, от *** произход. Нямам абсолютно никакви оплаквания или предрасъдъци.

189

EU

преди 14 години

Никой управляващ в БГ не иска да разбре, че хората са по-важни от кучетата най-вероятно защото бездомните песове и обикновените хора се третират от тях като равни.

188

Българин

преди 14 години

Онбаши, виждал ли си Мадарският конник? Никой не знае на колко години е. До краката на коня му - безспорно много полезно и ценно животно, върви куче. Кучето е до човека от хилядолетия. Опитомил го е от вълк. По света - в Австралия например, едно куче само пасе 4-5000 овци. В едно парижко гробище има паметник на куче, спасило от бялата смърт десетки хора. Кучета вадят затрупани от земетресения. Да не говоря в нашата професия колко е важно кучето. Сигурно си гледал "Комисар Рекс" - не е само филм

187

Анонимен

преди 14 години

Кучетата като надушат *** и полудяват!!??

186

Анонимен

преди 14 години

за какво става дума в съобщението: 1. за гибелта на едно невинно дете. непоправимото. 2. глутницата се е отглеждала в дом и от жена, т.е. пред очите на всички възрастни селяни, както именно твърдят съселяните й.

185

онбашията

преди 14 години

*** е *** щото има демокрация, махни демокрацията и *** ще се окаже полезна работна ръка. а от кучето освен *** по тротоара и нападения над хора друга полза няма. кучетата не са виновни за нищо, но нямат място сред хората, това е.

184

Анонимен

преди 14 години

това село ловна дружинка няма ли си?

183

до Бесен

преди 14 години

Това сантифриза не върши работа. Дайте други рецепти. Трябва да се справяме сами. Вижте какво чудо е в София, Екоравновесие и Б.Б. не вършат нищо, защото, с приказки не се намалява популацията, както и кастрирането, доколкото изобщо го правят, не решава проблема.

182

Анонимен

преди 14 години

Тук в съобщението се казва, съвсем понятно, че ВЪПРОСНАТА глутница се е отглеждала в дома на една 49 г. жена, !!! Гледайте съобщението и фактите ОБЕКТИВНО.

181

Бесен

преди 14 години

Обществото прави държавата. Всеки ако изтрепе по едно псе, разнасящо бяс и тения, за 10 дни държавата ни ще грейне.Антифриза е евтин, напоена филийка хляб всеки може да остави на кученцета скитащи и дебнещи я детенце, я възрастен човек.А кучелюбците ... ми да си прибират *** в къщи като толкова ги обичат.