23

аз

преди 14 години

по Арена се пускат такива филми, които промиват мозъка ви!!!

22

аааа

преди 14 години

Стига с тия манипулации!!Новата мода не идва от САЩ, а родителите масово четат глупости по БГ форумите, от БГ

21

аз

преди 14 години

Глупости! идвали от САЩ. Напротев, там се имунизират за всичко, а сега и за свинския грип.Все американците са ви виновни :))))

20

Veselin

преди 14 години

причините за възникването на епидемии и болести са прости : неспазване на лична хигиена и най главната е неспазване хигиена на мислите ,чувствата и постъпките ,както знаем вече науката свързва негативните емоции с намаляване на имунната система ,а от там следва и отслабване на човешкият организъм. Баща ми примерно с години не е боледувал ,майка ми и сестра и аз когато има някаква грипна епидемия винаги си я изкарваме а татко си седи здрав ,никой от семейството ни не се ваксинира де .

19

Анонимен

преди 14 години

...но както е тръгнало, ще започнат да си ги припомнят. :(

18

Анонимен

преди 14 години

Противогрипните ваксини са въпрос на късмет - всяка година вирусът мутира и правещите ваксината се опитват да познаят кои щамове на вируса ще се разпространят. Ако го уцелят - ваксината се оказва ефективна; ако не го уцелят - ваксината почти не работи. Но в случая изобщо не става дума за това. Става дума за ваксини, които работят и които са практически елиминирали болести, много по-гадни от грипа. Проблемът е, че мнозинството от хората от сегашното поколение не са виждали въпросните болести...

17

Veselin

преди 14 години

Между другото имам приятел който преди 2 години реши да си сложи противогрипна ваксина ,и познайте след около няма и 2 месеца се разболя с температура и всички екстри.

16

аа

преди 14 години

Оказва се че човешкото тяло е доста издръжливо,тровим го с какво ли не и даже на директното вливане на отрова-ваксина успява да издържи.Бабо Радо на 60г. човек трябва да е в разцвета на силите си,а ти сигурно вече се готвиш за отвъдното.

15

Veselin

преди 14 години

Много се радвам ,че има все по будни хора ,които неудобряват ваксините ,в някои страни дори се спират част от ваксините ,мисля че Япония беше една от страните които намалят ваксините .Бях гледал и един филм от kolibka.com ,където се показваше статистика ,че при започване на дадена ваксинация ,заболеваемоста се покачва за дадената болест и ред други статистки които меко казано неговорят добре за ваксините .Просто има някои фирми и кооперации които печелят на гърба на хората ,от техните страхове.

14

Умен

преди 14 години

А ако накараш един лекар да се подпише, че при ваксинация няма да се получат странични ефекти, дали ще го направи?Да пробва авторката на статията и тези писали под мен, пък после с широко съце да закарат децата си на палачите.А най-първо писалата бабичка явно на прави разлика между всички видове ваксини с които в момента тъпчат децата, това че навремето са и правили имунизация една единствена имунизация срещу детски паралич, не вкарва автоматично всички сегашни в списъка - безопасни.

13

анонимен

преди 14 години

Никаква мода не е това!За всеки,който се интересува по въпроса,нека си свали от Арена или от другаде док.филм"Vaccination-The Hidden Truth"! Пообразовайте се и се замислете и относно нано-технологиите!

12

Анонимен

преди 14 години

Ot amerika idva vsichko,evreite iskat decata ni da umrat i zatova razprostranjavat takiva sluhove,a te si vaksinirat decata,daje i pishkite im rejat kato na muslimanite

11

аз

преди 14 години

Да не говорим, че една инжекция съдържа повече от една ваксина, плюс всякаква химия и биологични отпадъци (някой замисля ли се ОТ КЪДЕ идват зарази в индустриални количества за производство на ваксини?). Като се получи страничен ефект, лекарите викат - ми то така става понякога от тия ваксини... Съотношение полза/вреда някога да е мерено? Не, защото вредата е реална, а ползата само теоретична - някой не се заразил, значи е от ваксината. Друг, неваксиниран, не се заразил - това е случайност...

10

Анонимен

преди 14 години

В крайна сметка доказана единствено е ролята на естествения подбор, но ако става въпрос за твой близък, камо ли пък дете, за какво говорим???? И от такива умни глави, които са форумни специалисти по вирусология и фармация, ще страдат много хора.

9

аз

преди 14 години

Изобщо не е доказано, че има каквато и да е полза от ваксинацията. Ваксинацията е ЗАРАЗА - тя вкарва някаква заразна болест в тялото на детето, за да може тялото да образува антитела. То образува антитела, те ги мерят след един месец и казват - ето, има антитела срещу еди-коя си болест, значи има полза от ваксината. Ама не ги мерят след пет години, нали... защото тогава те вече са изчезнали.Маса болести са изчезнали и без да има ваксина за тях - и за това не говорят, нали?

8

Анонимен

преди 14 години

Аз пък познавам едни родители, които цял живот ще съжаляват, че не са направили задължителните ваксини на детето си, а то цял живот ще страда заради заболяването си. Така че колкото и да са спорни достиженията на медицината, препоръчително е да се възползваме от тях!

7

//////

преди 14 години

Вярно бе! Добре, че ги има ваксините, иначе нямаше да има човечество. Не знам през 1500 или например 954 година как са живели тези хора без ваксини. Сигурно са умирали като мухи. Родят се и хоп болест, тряс умрат. Или китайците, не знам как са стигнали 1 милиард без ваксини. И как толкова векове са си карали на тяхната медицина. Сигурно защото не са имали толкова алчни *** като янките, които да им пробутват ментаци за еликсири, които лекуват всичко.

6

мили ми смехурко

преди 14 години

Честито за Полиомиелита. Тези родители дали са се замисляли защо нямат детски паралич.

5

Veselin

преди 14 години

Дано ги махнат веднъж завинаги тия ваксинации ,доказано е че невършат никаква работа и само могат да навредят .Просто има хора които правят пари от страха на хората .

4

Лара

преди 14 години

Новата мода не идва от Щатите, родителите масово четат глупости по БГ форумите, от БГ форумите тръгна тази масова идиотщина и това вече 5 години се коментира между родители пълни лаици в БГ форумското пространство - чули, недочули, разбрали, недоразбрали - стадният принцип е основното точно във форумите на bg-mamma.Оттам тръгнаха тези простотии с идеите за неваксиниране.