242

пепо

преди 14 години

А колко изстрела според тебе са самоотбрана???И защо трябва да стреля в краката, като ГЛАВАТА на тоя дивак е за разстрел?

241

Басня

преди 14 години

На кръстовище, в автомобил, кой стреля в краката.....ОГНЕ-СТРЕЛНОТО СМЪРТ-О- НОСНО ОРЪЖИЕ Е СРЕДСТВО ЗА УБИВАНЕ. ДЕФИНИЦИЯ.

240

Боби

преди 14 години

До 123Значи наистина трябва да си доста висок,щом 186 см. човек ти стига до кръста.Като ме тръшнеш тогава ще приказваш.Предложението ми е валидно винаги,защото не може вечно човек да пише само простотии по форумите,идва момент,когато трябва да защити думите си.Ти защитаваш един убиец,което те приравнява на неговото ниво!

239

хаха

преди 14 години

Ти па омота правилника за движение с кодекса на труда и накрая за капак малко и от Наказателния май има

238

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Незнам кой крив,кой прав но при самоотбрана да застреляш три пъти някой и то изстрелите да са смъртоностни ми идва в повече.Можел е да стреля и в краката,пак е щял да постигне нужния респект.

237

123

преди 14 години

от София,невъораженне ми трябва да те гърмя,достатъчно е да те тръшна 1 път у земята..най малко ми стигаш до кръста момченце:)незнам кво ми се пениш,ама да не стане някоя грешка накрая,а?:)пак ще питаш..как си?:)

236

Басня

преди 14 години

КЪДЕ другаде - В ЕВРОПА ПОЛИЦАЙ стреля - НА КРЪСТОВИЩЕ по жив човек ?

235

drug

преди 14 години

До 187Ако ти не убиеш, теб убиват.Ти като котките 9 живота ли имаш?

234

пепо

преди 14 години

Отговорността е на двете страни! Не може да има само една отговорност! Когато цял град знае, че е застрелян дивак, значи е така!!

233

Боби

преди 14 години

До ПепоЩо да се гърмя,бе,пич?Щото казвам истини ли?Аз като съм си носил пистолета винаги съм избягвал всякакви разправии,защото когато имаш в себе си смъртоносно оръжие,то и отговорността ти е в пъти по-голяма.

232

Боби

преди 14 години

До 123Не знам за убития,но ми е чудно ако те срещна теб невъоръжен ти какво ще правиш.Ако си от Бургас,кажи,аз съм от Созопол и мога да прескоча.Имам и законен пистолет и палка и ножове,но пред всички заявявам,че ще съм сам и невъоръжен.Ти как си?

231

Свена

преди 14 години

1. В Контекста се казва> че е стрелял в раздразнено състояние 2. че е екс/ бивш полицай 3. не е имало самозащита, а самотек, каубойска саморазправа, от омраза, от невежество. 4. на кръстовище не може да се стреля за самоотбрана, защото може да се застреля друг невинен водач.

230

123

преди 14 години

жалко за Рижия иначе нема да е зле да го срещнеш ти въоражен,ще питам в коя бутилка по напред ще се изпикаеш..смотаняко

229

Анонимен

преди 14 години

В Европа който стреля в жив човек има съд и закон. Не се намираме в Османската империя !!! Мъжът на моя позната е убит в арест през 1978 . Оттогава до сега военен съд е дал само екпертизата "травмичен шок''. Вероятно убиецът е вече в пенсия. А детето на убития е сирак.

228

Боби

преди 14 години

Не може да се приложи члена за самоотбрана от НК,защото просто няма такава.Факт е,че ако убиеца нямаше пистолет в него нямаше да се стига да такава ситуация,защото нямаше да има конфронтация.Крайно време е всички ***,фенове на СКАТ да проумеят,че нито хората в колата са били четирима,нито е имало нападение,нито вадене на ножове!На тези,на които им се вижда напълно нормално една бивша кука с криминални прояви да застреля невъоръжен човек с три изстрела на кръстовище им пожелавам същото!

227

Анонимен

преди 14 години

Рижият Е ТРУПЪТ ВЕЧЕ...... Но с това обаче не се решават проблеми! Урте пак ще има бандити. Пак ще се стреля... И това ще чувате додето сте живи!!!Довиждане и лека нощ на всички в окаяна сива и мрачна България.

226

тино

преди 14 години

Ясно е,че ще има коментари в защита на рижия,все пак и той е имак семейство и приятели.Чудно ми е всички останали,които наричат ченгето убиец имат ли идея,кой беше рижия и на какво бяха способни с аверите му?Молете се да не ви срещнат безмозъчни изверги като тях,защото тогава коментарите ви ще са много различни.

225

Дара

преди 14 години

ДО 223: подпиши се на челото си и се гледай в огледалото.

224

Анонимен

преди 14 години

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОСОЧИ ТОЧНО И ДОСЛОВНО АЛИНЕЯТА ОТ ЗАКОНА ЗА САМООТБРАНА ? НАМИРАМЕ СЕ В ЕВРОПА

223

Анонимен

преди 14 години

къде да ида да се подпиша?