72

пешо

преди 14 години

Тревожно е Местане! Няма да ви се отвори парашута с напъните да създадете още една турска партия. Идете си я създавайте в Турция-нали там се избирахте!

71

зъбатия

преди 14 години

Оси, по принцип няма лошо че си признаваш, то *** си е твой...хи...

70

faian

преди 14 години

Да приемем,и наи-лошия вариант.По някакъв начин Доган успее да ви организира(естествено ,не мюсюлманската интелигентност, а тези които са необразовани,и лесно се манипулират).Така.Какво следва.От Турция помощ тц(ако ви говори нещо членки на НАТО),оставате сами мили съграждани,и знаете ли тези ваши организатори първи ще се покрият.Така,че со мирно со благо.

69

Просветителя

преди 14 години

ДПС беше създадено и узаконено, за да обслужва интересите на властимащите ! Целта му е да разединява българската нация и види се, то се справя успешно с тази си задача ...Съществуването на етническа партия като ДПС обаче е от полза и за управляващите българи. Така, докато съществува ДПС, винаги ще има кой да буни духовете на мюсюлманите у нас, а това пък винаги ще предизвиква нашата ответна реакция . И така до безкрайност ! Докато ние се противопоставяме обаче други натрупаха несметни богатства

68

georgi

преди 14 години

gospodin Mestan po jivo po zdravo ......da ne stane kato na shipkka.....

67

shmatki

преди 14 години

SHMATKi ste wsichki w toq saita :)

66

Анонимен

преди 14 години

Бог да прости Ахмет Емин Доган се подиграва дори с най-приближените си а пишещите тук негови "събратя",както обича да ги ласкае,за да може и тях да дои и да живее в безпътица,го защитават!Това е живото докаателство за неговия вълчи характер и за тяхната сляпа вяра в нещо несъществуващо Това е то фанатизмът от тяхна страна!Трупът на Емин вече е есхумиран и криминаллисти от Интерпол ще правят нови разследвания,но този път ЗА УБИЙСТВО!Досегашните доказателства се пренебрегват! ТРЕПЕРИ ДОГАНЕ!

65

Осман

преди 14 години

Добре де гей съм и какво!!

64

ss

преди 14 години

A stiga ve, jiveiti si jivota,zashtoto e kratak...

63

Осман

преди 14 години

Открадна ги от вас бе балъци!!

62

PISATEL ;)

преди 14 години

Нека г-н Местан на каже,от каде има толкова пари,че е успял да купи хижата над Момчилград?..Това е огромен комплекс!!!!!!!! ;)

61

зъбатия

преди 14 години

Кертик.

60

MURDOC

преди 14 години

Г-н Местан ,езикът на омразата идва от ДПС ,а не от някой друг. Българите сме съпричастни към бедните ви избиратели, принудени по ваша воля да живеят в изолация без образование и работа.Къде са парите по програмите за подпомагане на българското стопанство ,ами за тютюна какво ще кажете г-н Местан или си глътнахте езика?.........

59

Анонимен

преди 14 години

imash pravo ! ne samo az, vsichki tryabva da si zadadat tezi vaprosi i sled tova da pishat!

58

Анонимен

преди 14 години

обществото е съставено от хора,раждат се,развиват се и живеят сред хора.ако живееше самичък на марс всичко щеше да е много лесно-нямаше да си задаваш никакви въпроси,защото всичко ще е ясно и поднесено като в американски филм.колкото и да не ти се иска,личността се определя от другите, на това се и базира цялата история на човечеството.достатъчно е да си зададеш няколко въпроса,тогава тая снимка щеше да има съвсем друго значение за теб. най-малкото защо толкова компроментирен човек е публикуван

57

Анонимен

преди 14 години

bih iskal da popitam Ahmet Emin, ne roditelite mu, no uvi, nyama takava vazmojnost

56

Анонимен

преди 14 години

защо не попиташ тогава как определят родителите на Ахмет Емин неговото самоубийство? това пък с какво беше предизвикано? Емин българин ли бе или турчин?

55

Анонимен

преди 14 години

vajnoto e koy kato kakav se opredelya, a ne drugi kak go opredelyat

54

Анонимен

преди 14 години

ще ти разкрия една тайна. Доган никога не е бил, не е, и няма да бъде турчин, той мрази турците в червата. Ако имаш роднини в Добрич и селата на североизток поразпитай тук-там - ще разбереш мноооого интересни неща, откъде е тръгнал и откъде е тая негова омраза към българи и турци. Един безродник, наистина ми е жал за него, историята никога не е била благосклонна към предатели - запомни това и се поинтересувай, отвори си очите!

53

Анонимен

преди 14 години

Това съобщение е лъжа, циркулира в интернет от 4 години насам :) Няма такова изказване на Хауърд, освен това той от 2 години не е премиер на Австралия, Кевин Руд изпълнява тази длъжност :) Това съобщение е създадено с цел да се стимулира Америка и Канада да бъдат малко по-остри политически, и въпреки че на много хора им се иска да се е случило, такова изказване няма.