73

Анонимен

преди 14 години

4e te mogat li da pishat

72

Анонимен

преди 14 години

Достатъчно е човек да мине през някои централен квартал, за да пожелае българите да изчезнат от лицето на земята. Мръсотия, гнус, миризми, полусрутени сгради, падащи мазилки - това е българина, първи братовчед на ***.

71

наглеци

преди 14 години

Всички равни пред закона, кви маглаи, кви 5 лева. Не спазва закони - теслата. В момента узканоявам УПИ и строя къща, не е изтина какви пари и документи са. За мен ще има закони, а за *** не? Аз на кой да се оплача? На бай *** ли?

70

Анонимен

преди 14 години

Тук явно са се събрали расистчета за да си излеят комплексарщината. Колко по добре се чувствате, че има хора, живеещи малко по зле от вас? Да, малко по зле. Защото всеки който мине през София и види кочинката ви, няма как да ви дефинира за цивилизовани хора.

69

Цитат

преди 14 години

http://***.dnes.bg/stranata/2009/03/24/ovce-kravi-kone-i-hora-na-edno-miasto-v-iambolski-blok.68186

68

Анонимен

преди 14 години

Щом в България нямат права (според Митко Доков) да помолят Европата да ги приюти, където, според тях, ще имат много права. Аз нямам ама абсолютно нищо против. Иначе за дискриминацията е прав- всички българи са дискриминирани спрямо ромите по отношение плащането на сметките за ток, примерно.

67

Венелин

преди 14 години

До 59 Ееее, това в Бейрут ли е снимано!

66

Dr.Ciao

преди 14 години

до AmenhotepПодозирах ,че има подобен есперимент, грешка е ,че не е документиран и архивиран за да има основание за пакет от мерки с контра-действие.

65

nojaaaa

преди 14 години

rejiiiiiii xaxaxa

64

апелирам

преди 14 години

Апелирам към родилните домове,като се пръкне мангасур-да се кастрира по химичен път-да не се личиАпелирам към законотворците,да внесат промяна в нк-всяко престъпление-да се сумира и прибавят годините към друго извършено!!! Така популацията на краставите *** и престъпниците ще се ограничи драстично и нашите деца ще са ни благодарни!!!

63

Ужас !

преди 14 години

Дадоха общински апартамент на семеиство ***.Те вземаха че си накладоха огън в средата на хола,да си се греят че им студено :))))Какви "човеци" са това!?

62

Stallion

преди 14 години

"Роми пишат..." това звучи малко като "Щрауси литнаха"

61

Българин

преди 14 години

Освен това претенциите им са дискриминационни - защо те - мръсните *** да могат да си строят коптори където си поискат, без да питат никого, а хората в тая държава, за да си построят дом, трябва да си купуват земя и да си вадят куп разришителни? Предлагам мръсното гето да бъде изгорено с ***, а гнусотниците, които успеят да избягат, да бъдат доубивани.

60

един,на който му е п

преди 14 години

Тия *** все по големите градове си разполагат катуните. Тарикати.Преди време Путин беше предложил *** като искаха държава да си направят такава в Сибир.Това негово предложение трябва сериозно да се обмисли.Да се съберат всички там на едно място и да си правят държава и каквото си искат.Така няма да лежат на нашите гърбове.

59

Amenhotep

преди 14 години

Който иска да види, как *** живеят в блок, даден им от общината, как го поддържат и колко чисто е около него, нека напише в гугъл търсачката "БЛОК 20 ЯМБОЛ"... ENJOY!

58

Българин

преди 14 години

Наглостта на тая *** *** не знае граници !!! Отвратителните им претенции са безумни по две причини:1. Така наречените им "домове" (саморъчно струпани коптори) са построени незаконно на чужда земя.2. *** са ***, следователно не могат да имат човешки права.

57

Анонимен

преди 14 години

Ха ха, как звучи само "хелзинкски комитет" - не беше ли Финландия държавата в която кастрираха ***?

56

Amenhotep

преди 14 години

Ами има подобни практики ... преди няколко години им бяха раздали, чисто-нови и мебелирани мезонети ... сега от мебелите е останала само пепелта в огнището на средата на холовете им, а на втория етаж на мезонетите си гледат домашните животни (коне, кози, овце и т.н.).

55

Анонимен

преди 14 години

53, предлагам да продължим да си стоим и да не правим нищо. Предлагам да продължат да ограбват и разрушават България пред очите ни. Това поне го можем и сме го правили много време. Ето и резултатът днес. Има един модел в психологията, базиращ се на принципа "За да получиш различен резултат, трябва да направиш нещо различно". Звучи толкова просто, но ние не правим нищо различно и продължаваме да получаваме същия резултат. Искаме ли промяна?

54

Dr.Ciao

преди 14 години

Чудя е какво би станало ако се онагледи диващината на тази *** със експеримент..Да им се построят чисто нови къщички на опр. брой *** и после да се наблюдава развитието за период от 1г.-подозирам че резултатът ще е в пъти по лош сравнен с група шимпанзета например.