192

Славчо

преди 14 години

Постоянно ми трият мнението. Не използвам неценузрни думи и не обиждам никой. Просто аргументирам тезата си, защо не харесвам Любимецът на Тълпите - Бойко Борисов. А уж сме свободна държава. То и в един *** форум щом не можеш да си изкажеш мнението, не зная къде ?

191

гдфсагфдгасф

преди 14 години

тия мутри пак са плъзнали навсякъде,по едно време бяха поза4езнали ама сега пак трябва да им гледам гнусните грозни физономии, мръсните мутри,генерали и псевдо пожарникари вси4ки в един огромен басейн с 2 нилски крокодила,3 калифорнииски алигатора и 2 бели акули

190

СВОБОДЕН

преди 14 години

Някои са усетили по нарочния стил, че КАДИЯ, ЕДНО ВРЕМЕ, ЩУРМБАНФЮРЕР и ЧЕКИСТ са едно и също лице. Опитвам се да ви предупреди за плиткоскроената медийна манипулация. Защитавайте законността, пазете се от полицейщината. При законността има народ, при полицейщината има поданници.

189

Бай Хуй

преди 14 години

На народа му дай ХЛЯБ и ЗРЕЛИЩА. За зрелищата ясно - ББ Клоун N-1. Обаче къде остана хляба, уважаеми ???

188

Милена

преди 14 години

Аз пък ще кажа само: "О, свещена простота", въпреки че съм с пълното съзнание, че феновете на Бойко нямат представа нито за произхода на израза, нито какво визира той. Само ще кажа, че е свързан с изгарянето на кладата на чешкия герой Ян Хус и една баба. Та въпросното заслепено стадо е в ролята на бабата.

187

Анонимен

преди 14 години

Боце *** хахаха

186

до 183

преди 14 години

Аз съм склонен да се съглася със 179. Бойко Борисов е марионетка на ДС, да се разбира на БСП. Те инвестираха в него много пари - целта беше да останат на власт, макар и в сянка, и да продължат да управляват България, така както го правят 20 години вече. Марионетките и клоуните имат различни имена - Жан Виденов, Иван Костов, Симено Сакскобурготски, сега Бойко, но генералите в сянка са едни и същи. Жалко че българският народ не го разбира.

185

celulit

преди 14 години

докога ша ни занимавате с целулитни мутреси и мутри питуем ви аз???,бат бойко така се е разсмърдяло покрай него че и мириса на *** ште ви се стори като на скъп френски парфюм, хак да ви е, вие го избрахте тоя ***,той си кара джиб4ето а вие 4акаите по спирките кат скотове

184

до 162

преди 14 години

Пич не се коси - сега ББ ще въведе маймуницата като официална азбука. Така няма да се познава колко е ***. Ще се маскира един вид между маймунските знаци.

183

до179

преди 14 години

То пък сега като не се управляват толкова лесно "масите" и като сме доакрали балканското си разиране за "демокрация" до уродливи измерения - гледам цъфнали сме и сме вързали направо ! Айде стига ПРОСТОТИИ за световната конспирация на "правителството" и "службите" итем подобни глупости. Ако някой има натрапчиви мисли за "имплантация на чипове", "следене от космоса" и "психо контрол" с радиовълни - да ходи при съответните специалисти по ПСИХИАТРИЯ. Аман вече!

182

до 162

преди 14 години

Ало, селтик, пиши на български ако си българин. Не на маймуница. Това се отнася и за другите полуграмотни почитатели на Неграмотния Пожарникар. Майка ви да *** проста. Не се научили да пишат, а седнали да разсъждават по форумите.

181

Панчо

преди 14 години

Жадуваната промяна най-после дойде. Бойко Мутромилиционера взе цялата власт - и *** и пияниците си правят каквото поискат. А народът го духа и злобее по форумите.

180

до Би Би феновете

преди 14 години

Стадото с наведени главички, пристъва чинно в крак и послушно блее: Боооойко, Цеееецко. Драйфа ми се от *** като вас. И не бързайте да ме заклеймявате като комунист или турчин. Човек трябва да има и малко лично достойнство, а не да папагалства и подражава като ***. За да ти е идол един полуграмотен селян, значи ти трябва да си по-*** и по-голям селянин и от него. Така мисля аз.

179

до 162

преди 14 години

А бе *** неграмотен, някъде да си видял да защитавам Станишев. Ама *** като теб си мислят че което не е черно е непременно бяло и обратно. Щом Станишев е лош, значи Бойко непременно трябва да бъде добър. Толкова елементарни нещастници не бях виждал. Напънете си малко мозъчните клетки. Толкова ли не разбирате, че ви манипулират. Кой създаде имиджа на Бойко - медиите нали. Чии са медиите ***. Не е толкова сложно ... помислете!

178

varg1

преди 14 години

интересно мнение наистинанавярно е такапо-лесно ще се управляват масите така

177

УТРЕ

преди 14 години

ЕДНО ВРЕМЕ в България МИЛИЦИОНЕРА ви вкарваше за най-малкото в Белене, в Германия ЩУРМБАНФЮРЕР ви пращаше да извървите краткия път от вратите на Аушвиц до крематориумите, в СССР пък ЧЕКИСТ ви пращаше в ГУЛАГ да чукате камъни за комунизма. ДНЕС ви подгряват със статии за перверзници и пиянски спречквания (сякаш не ги е имало преди). Целта е УТРЕ да се съгласите първо на документи с биометрични данни, а ВДРУГИДЕН с имплантация на чипове с идентификационни данни. За Вашата сигурност разбира се. Чао

176

хохохаха

преди 14 години

абе тая пияната в долния ляв ъгъл на снимката, да не е била втори2 рунд с майк тайсън *** кривия грозен нос вади,а мое и тоя селски тарикат до нея да я работи

175

Анонимен

преди 14 години

жалки грозни пачи

174

селяни

преди 14 години

тая *** на снимката как се е напаралянкала а и е бременна при това,ето затва децата са алхоколици, заштото ги раждат ей такива *** като тая на снимката

173

смешници

преди 14 години

вие кво очаквате друго освен отново възход на мутрите и мутресите селски,нали избрахте най-върлата мутра възможно да ви управлява,никъде в нормалните европейски държави го няма това