272

Еми..

преди 14 години

И я да чуем твоето цивилизовано решение? Да хванем по гората а да оставим София на песовете? Ей човече не знам дали си чувал за непопулярни мерки - но вземи се поинтересувай и от политика преди да пишеш глупости. Да непопулярно е да се избиват животни, нехуманно е. Но явно и вестници не четеш, 4е в Австралия изтрепват камили наред които са се размножили. Е камилите се ядат кучетата за жалост не!

271

Анонимен

преди 14 години

Do 287daje si kitaiski izrodqj si ulova pone, da ne stavat zqn jivotinkite

270

Анонимен

преди 14 години

Единственото, което различава хората от животните е това, че се хранят с прибори и контролират нагона си. Във всичко друго сме еднакви.

269

Анонимен

преди 14 години

Единственото, което различава хората от животните това е че хората са по-умни и имат силата да решават проблеми, по умен и цивилизован начин, което ме води до извода че малко от вас са хора, другите са или пещерняци или недорасли пишлемета!

268

Анонимен

преди 14 години

давам им начална скорост като на изтребител с китайската ми въздушна пушкаизрод да съм тогаваот мене да минемухахаххаххааае

267

Еми...

преди 14 години

"Няма животно, което да изостави или хвърли новоредното си на ***."Типичен Българин за жалост и аз сигурно нося такива черти. Вземи почети малко, погледай научно-популярни филми, ограмоти се, пък после започвай темата по въпроса за малките на животните. Даже в момента гледам по NG как Лъвица яде малките си - това е животно! Още малко като ми говориш така ще помисля че и ти си на тяхното интелектуално ниво!

266

Анонимен

преди 14 години

КУЧЕТО Е ДОМАШНО ЖИВОТНО, АКО НЯМА ДОМ - ИНЖЕКЦИЯ. ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА. Живеем в цивилизация, не в джунгла...

265

Анонимен

преди 14 години

zabeliazal sam 4e ku4karite sa nai-netolerantni kam horata...a kato se grijite za psetata,za6to nikoi ne govori za hiliadite klo6ari?te ne sa li hora??

264

Анонимен

преди 14 години

Добре не можете ли да си признаете че ако ще убивате куче без причина сте ***, като тези от ОвчаКупел гръмнали кучето ранили детето, знаете че съм прав *** сте, но не можете да си го признаете!

263

Анонимен

преди 14 години

Повечето от тея дето защитават кучетата не мърдат от околоблоковото им пространство, кучетата ги познават и си живеят мизерния животец. Обаче знаете ли кво става вечерно време?????? Обикалят на глутници, не може да мине човек, озверели от глад. ДА ВИ *** НА УСТИТЕ ПРИКАЗЛИВИ, ДЕТО ГИ ЗАЩИТАВАТ!! ДА ГИ ПРИБИРАТ ЗА 2-3 ДЕНА В КУЧКАРНИК, АКО НИКОЙ НЕ ГИ ОСИНОВИ ИНЖЕКЦИОНА И ДО ТАМ.

262

Pesho

преди 14 години

Qjte ku4e6ko we

261

Човек

преди 14 години

и на много кучета ще направи услуга

260

pesho

преди 14 години

A e kakto si iskam taka 6te pi6a ako ti pre4i ne6to na vanka

259

Анонимен

преди 14 години

Нищо не можеш да намериш, не се прави на интересен. Ти просто си една откачалка, която дразни нормалните хора. Ще си намериш майстора, може да съм и аз.

258

Pesho

преди 14 години

to4no taka emi toi e ot selo i ima golqm dvor

257

сико

преди 14 години

4овеко маразеца от каде виждаш 4е имам опит.

256

Еми..

преди 14 години

Ако твоето куче се опита да ми пригрезе гръкляна ще почна от теб с тоягата а после кучето по-малко ще бия тъкмо ще съм изнемощял да си го изкарам на теб. Кучето си го дръж у вас - няма място навън в градинката! Нещо не си наясно със законите май. А колкото до детето като ти захапе детето някой ден кое ще защитиш? ***!

255

Анонимен

преди 14 години

Четохте ли новината, гръмнаха кучето му и раниха детето, малко ви остава и на вас да почнете да гърмите и по деца, ***!

254

Анонимен

преди 14 години

Проблемът ще се реши, когато първо избием неграмотниците, които пишат ***, а не ***. Това е по-голямото зло - неграмотността и простотията. Животните не заслужават да бъдат убивани. Няма животно, което да изостави или хвърли новоредното си на ***. Така правят хората. Помислете кой заслужава правото на живот.

253

човекомразецът

преди 14 години

виждам че имаш опит в завирането на пушки някъде... не се учудвам ... явно след като си обърнал резбата и мозъкът ти е изключил