403

Анонимен

преди 15 години

Значи да обобщим гейвоте са - педофили, наркомани, ционисти, задънена улица, какво още беше, че забравих, ааа да освен диви ционисти гейовете са и продукт на еврейте, еееееейййй голям смях, просто доказахте в 400 коментара колко сте прости скъпи нацисти, хейтъри хомофоби, фюлера ви зове да го последвате!

402

Amenhotep

преди 15 години

Това е така, приемам забележката. Писъл съм на скорост и не съм подбрал точния термин за дадения вид сбъркано същество.

401

Amenhotep

преди 15 години

Дете се прави от любов, а не по задължение... а ако Фердинанд е бил ***, то това си личи от урудливите му наследници!

400

Хана и Дана

преди 15 години

Amenhotep, травестит и транссексуален са две различни неща. а Дана Интернешанъл е именно транссексуална. Ама щом за тебе няма разлиак между хомосексуалност и педофилия не е за чудене, че и от това не отбираш. Не е срамно да си неграмонт. славно е в днешно време. ;)

399

Анонимен

преди 15 години

Първо, че не си чувал, че Царя е гей - не съм очуден, защото си личи, че си просто същество и не четеш, Второ много ги подценяваш гейовете, това, че харесват мъже не значи, че не могат да правят секс с жени и да правят деца и трето изобщо никой не пита дали Фердинанд е българин или не, твоята теза е - еврейте подпомагат гейовете, а нацистите са били голямата работа, а аз те питам нациста Фердинанд, който е бил приятел с Хитлер как така е бил гей?!

398

българин

преди 15 години

Да наркоманията също е закодирана в ДНК на индивида,както предразположението към пушенето ,алкохола ,хомо,хетеро ,бисекс,затлътстяване и още и още............

397

Браво!

преди 15 години

Браво на иракчаните!!!...и Сергей там да отиде!

396

Фрийк он ъ лийш

преди 15 години

Те и гейовете могат да правят деца -)

395

до Amenhotep

преди 15 години

бедната ти главица изглежда не може да сложи в едно "гей" и "поколение"? едното е сексуално предпочитание, а другото - физиологична възможност.Прочети малко за Фердинанд Лисицата и може да си покриеш белите петна. ;)

394

Дон Лупи

преди 15 години

И на папуасите даже е ясно, че хомосексуализмът е задънена улица в човешката еволюция. Така че уважаемата пишеща тук хомодружинка да си заеме полагаемото й се на тази улица място и да се примири, че човешкият род никога няма да приеме девиантната им същност за нормална

393

Amenhotep

преди 15 години

Дана Интернейшънъл - Евреин-Травестит!

392

Amenhotep

преди 15 години

Фердинанд не е Българин, а е натрапен ни от великите сили самозванец от рода Кохари! И не че защитавам брадатата *** Фердинанд, ама никъде не съм чувал да е бил *** ... а ако е бил ***, чий син е Борис 2-ри?

391

Анонимен

преди 15 години

Германия е била постигнала нещо и преди Хитлер, постигна го и когато беше социалистическа държава и сега го постига, защото немците са работливи хора, не защото Хитлер ги е управлявал 10 години

390

Миша Горбачов

преди 15 години

те нацистите са като комунистите. като не им изнася нещо все пелтечат: ама вие у вас защо биете ***? :)))))

389

Пешо

преди 15 години

Помислих си че най-отвратителното нещо на света би било - ЕВРЕИН-ГЕЙ

388

Анонимен

преди 15 години

водете се по акъла на Хитлер и може да стигнете до неговите постижения пък може и да се гръмнете като него, успех в следването на идола ви, ааа на фюлера ви :)

387

Анонимен

преди 15 години

ААААААААА не те интересувало, значи когато те питам нещо конкретно и те оборвам не те интересува:)))

386

Пелин

преди 15 години

Хитлер не е бил толкова зле, колкото го изкарват комунистите, евреите с техните филми и ***. Между другото вторите последните две групи се припокриват. Германия е постигнала много преди Втората световна война, което се омаловажава, не без активното съдействие на разни холивудски режисьори, главно от еврейски произход.

385

Amenhotep

преди 15 години

Не ме интересува какъв е бил ФердинанД, знам само, че след него има НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА! А ти, Анонимний, фен ли си на СерГЕЯ?

384

Анонимен

преди 15 години

Хайде де не бягай от въпроса! Обясни за цар Фердинат, нали гейовете са лансирани от еврейте, е той е бил гей и бил приятел с Хитлер, пише ли са си телеграми дори и бил нацист пък ей така много си падал по синеоки млади мъже :)))А колкото до ционизма и нацизма, ами скъпи нацисти то няма разлика между вас и ционистите, иранския президент ви го каза