32

ИВО

преди 14 години

цветанооов,жалък си момче.кви камери бре,кви планове.подсъдимите х.и ли имаха в устите си,че не изобличиха точно тези 2ма биачи а??ама не,разчиташе се,че вината ше се размие,ако си малчат,*** сега им доиде дебел а??

31

Анонимен

преди 14 години

Стига с този велик Чора бе, ***, че ми писна от твойте *** коментари !!! Отивай и си стой пред народното събрание !

30

Наблюдател

преди 14 години

До номер 16.Много точно казано.Уважавам полицаите, които си вършат съвестно работата, но и такива, които са на хранилка при мутрите и се използват за разчистване на сметки.

29

Бой Колю

преди 14 години

Уважаеми анонимнико,това че някой защитатава основните човешки право на другиго, не означава, че защитава самия човек персонално! Защитаваме по скоро себе си и собствените си права! Ако не го разбираш това, не пиши по добре, още по малко си позволявай да даваш квалификации на хората! Ама то, не случайно има толкова вицове за вас, тъпите куки....

28

CHORATA E VELIK

преди 14 години

ЧОРАТА Е МЪЧЕНИК ! ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА ПОЧЕТЕМ ПАМЕТТА МУ. СЪДЪТ Е НА НАША СТРАНА! НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ Е НАРКОДИЛЪР И ЧЕ Е ЗАРИБЯВАЛ СЕДМОКЛАСНИЦИ С ХЕРОИН! ЩОМ СЪДЪТ Е ДОКАЗАЛ, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ВИНОВНИ ЗНАЧИ СА И ТРЯБВА ДА ГНИЯТ НЕ 18 АМИ 50 ГОДИНИ ВСЕКИ. СРЯДА ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА ПОЧЕТЕМ ПАМЕТТА НА ЧОРАТА И ДА ПОИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ ЗА ПОЛИЦАИТЕ ! 18 ГОДИНИ СА НИЩО!

27

Анонимен

преди 14 години

еЛАТЕ В СРЯДА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ХРАНИЛКАТА НА чОРА, мОРА, Очи, Уши и прочие *** и вижте ъндърграунда от времето на комунизма и рожбите на демокрацията, пардом, на Луканов !!!

26

Деян

преди 14 години

Защо не вземем да го оставим този случай на страна. Има присъда. Съгласни или не има такава. Нека обаче да видим какво ще стане с ***, убил полицая от Своге. Продължавам да не съм съгласен с това, че полицаите получават 82 или 86г. затвор, а другите престъпници или домашен арест или гаранция или подписка. Нека не се занимаваме с това. Колкото повече пишем по този случай, толкова по-интересен е за журналистите и те творят ли творят. Има присъди, точка! Дай следващия.

25

тома неверни

преди 14 години

колкото и да е усуква,този т. н министър,се намесва в работата на уж независим съд,а това е недопустимо.и друго много важно-нека се промени наредбата за стоп патроните да се подм. с боини,НО да се променят и санкциите при прекомерна,или не даи боже злоупотреба на оръжие.И друго-формулярите за актове на КАТ,да са с бандерол,и при липса на екземплар-1000 лв глоба за ченгето.ГОТ НАЛИ,*** НяМА ДА СТАНЕ

24

Анонимен

преди 14 години

Чората е велика МУТРА !!!

23

Анонимен

преди 14 години

Президента да награди по смъртно Чората, за велики заслуги и геройство в борбата му срещу метризацията и наркоразпространението, както и за борбата му слещу износа на бели робини в чужбина !!! Хахахахаххахахахаха, егати тъпите тук във форума, де защитават Чората, мората и тем подобни *** !

22

Питанко

преди 14 години

Става въпрос за това, че органите на реда са органи на реда и не следва да убиват. За съжаление обаче шум се вдига с оглед разширяване на полицейски правомощия по удобни случаи. Защо никой не застана срещу полицаите по случая когато застреляха гъбар в Пазарджишко??? Полицаите бяха осъдени на глоба- бяха си стреляли в гората. Как може човек, който трябва да пази реда да убива разхождащ се в гората. Колкото до Чората- не мисля че липсва на някого.

21

Анонимен

преди 14 години

Какъв велик човек е чората?!? Пълен престъпник...

20

Бай Колю

преди 14 години

"Въпреки това Цветанов уточни, че като министър няма да оспорва решението на съда." То само това остана, да оспорва решението на съда! Тоя физкултурник съвсем зе е самозабравил!!! Не стига, че положиха "независимата" съдебна система на безпрецедентен политически и ченгеджийски натиск, ами остана и да не съобразяват с решенията им, тогава ще цъфнем и ще вържем! Ще ни пребиват по улиците като мръсни ***, пък Физкултурника и БББ ще обясняват, колко сами сме си били виновни! Пази Боже!!!!

19

Анонимен

преди 14 години

да има записи - ама няма, то и Левски да беше с ботуши и Ботев с каска - нямаше - единия да му се закачи връвта в оградата и другия да е "центриран" в челото, А щом искаш записи - ок, ще снимаме нарушенията на полицията и ще ти ги пращаме.

18

Анонимен

преди 14 години

Достойно поведение на министъра, а що се отнася до следващите избори, ами изберете си пак ДПС и комунистите бе, пак да ви крадат и да ви е* бат из отзадзе !?!?

17

до #11

преди 14 години

тъпата държава е: същите *** полицаи които са си "затваряли" очите за золумите на чората, вместо да го арестуват, също така тъпите прокурори които трябва да го обвинят за золумите. вместо да цъкаш свърши нещо свестно.

16

Анонимен

преди 14 години

Цветанов не разбра ли, че куките изгоряха тоизи път. Неможе да ти се разминава цял живот, да бъдеш и с мутрите и с хората и да дриблираш в кариерата...ето сега ще имат предостатъчно време за размисъл.

15

try

преди 14 години

Някой ще обясни ли на Ал Бънди какво е правова държава и ако пак не схване да си ходи в "Женени с деца"

14

CHORATA E VELIK

преди 14 години

В СРЯДА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА - ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ПОЧЕТАТ ПАМЕТТА НА ЧОРАТА! ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, УБИТ ОТ НЕКАДЪРНАТА БЪЛГАРСКА ПОЛИЦИЯ! ЧОРАТА БЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЧОВЕК И НИЕ ВЕЧНО ЩЕ ГО ПОМНИМ!

13

В.Бозаджи

преди 14 години

Не забравяйте че има и следващи избори и да не се чудите защо хората не гласуват за вас .Бойко поговорете си с твоя човек и мислете за следващи мандати не може така .